O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zahradní nábytek - ratan, dřevo nebo umělý ratan?
Chci koupit nový zahradní nábytek na naši terasu. Ale s manželem se nemůžeme domluvit na materiálu.…
kopca89
Před 4 lety
25
Kompresor v neuzemněné zásuvce kope
Máme v domě několik zásuvek, v dílně a venku, kde se klasický kompresor na 230V zapojuje, u venkovn…
wpavel
Před 4 lety
21
Thermofix dub přírodní
Máte někdo lepený vinyl Fatra Thermofix Dub prirodni? Prosím případné foto a zkušenosti. Děkuji
jankaaa222
Před 4 lety
10
Zatepleni stropu
Krásný páteční večer všem, Chtěli jsme se poptat na radu čím zateplit strop. Je to v dílně která …
lucdan
Před 4 lety
9
2 miliony na vše - co by jste poradili?
Vážená skupino, co by jste dělali na mém místě? V bance bych si vzal hypotéku na 2 miliony Kč. Za 1…
puhelin
Před 4 lety
25
Koupelna Rako Random - šedá nebo hnědá
Ahoj. Máte někdo koupelnu Rako Random? Šedou nebo hnědou? Jak jste spokojeni s dlažbou i obkladama.…
martinak18
Před 4 lety
18
Indukce nepříjemně píská
Zdravím, máme kuchyň krátce novou, ale na indukci jsem začala vařit hned, zkrátka je v plné zátěži …
islandia
Před 4 lety
21
Střešní tašky Engoba 12 měděná
Dobrý den, má tady prosím někdo střešní tašky Engoba 12 měděná? řešíme jakou k taškám zvolit barvu …
petunadolez
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Vinyl Karndean Savannah Oak SM-RL23 máte??? (barkotex, vinyl v dekoru parket)
Ahoj, máte někdo doma položený vinyl výše zmíněného jména? je to vinyl v dekoru světlých parket, ma…
myfairlady
Před 4 lety
1
Cena stropu 20 m2
Dobrý večer, musíme při rekonstrukci vyměnit původní trámový 20 m2 strop v místnosti 4x5 m2. Kvůli …
edison101
Před 4 lety
6
Rozpočet pro banku
Ahoj, podělil by se někdo o rozpočet dřevostavby pro banku? Klidně do soukromých zpráv. Děkuji
alexxa007
Před 4 lety
9
Částečná renovace nivelačky
Zdravíčko všem. V jednom rohu místnosti byla pod dlažbou příliš silná vrstva nivelačky (cca 3cm). J…
selskyrozum
Před 4 lety
2
Máte někdo koupelnu Rako Random šedou?
Máte někdo koupelnu Rako Random šedou? Můžete dát odkaz na fotku? Děkuji.
martinak18
Před 4 lety
10
Přihlášení elektriky po koupi domu
Dobrý den, kupuji straší dům a chtěl bych se zeptat jak je to ohledně přihlášení elektriky? Stávají…
artep1987
Před 4 lety
6
Elektrické vytápění. Jaké máte zkušenosti?
Ahojky, chystáme se dát do domečku vytápění elektrické (plyn mít vůbec nebudeme), chtěla sem se ze…
wpavel
Před 4 lety
1
2
42
Vytápění a ohřev vody v dřevostavbě
Zdravím všechny co plánují výstavbu dřevostavby, prosím podělte se jaké máte naprojektované kombina…
wpavel
Před 4 lety
11
Přesah zateplení na sousední pozemek
Dobrý den, Chci se poradit ohledně zateplení štítové zdi. Máme postaveno v řadové zástavbě na hran…
franti_p
Před 4 lety
6
Bílá/světlá střecha, máte někdo?
Zdravím, jsme teď ve fázi hrubé stavby a řešíme střešní krytinu, volba je plech. Nemáte někdo světl…
janina2208
Před 4 lety
5
Ochrana pod stůl na plovoučku
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Našli jsme si byt do pronájmu. Jsou to pěkné plovoucí podlahy.…
japona
Před 4 lety
2
Studna + drenážní jímka, zalévání
Dobrý den, Chci si udělat v zemi na zahradě pár přístupových bodů k vodě (později napojení na autom…
michal_klicka
Před 4 lety
5
Základ v nestabilních podmínkách
Dobrý den, kolem zděného bazénu pod úrovní povrchu nám chybí ještě poslední obvodová část základu p…
panlorenc
Před 4 lety
3
Jakou máte výšku stropu?
Ahoj, jakou máte výšku stropu? My budeme mít bungalov a projektant nám navrhl 2,5 m, samozřejmě už …
islandia
Před 4 lety
29
Výhřev bazénu solárními panely
Dobrý den, chci se zeptat, zda jde solárními panely na baráku (které ohřívají vodu v bojleru a vyrá…
michal_klicka
Před 4 lety
1
Jednolitá bezspará podlaha. Co se na ni dá použít?
Ahoj, chtěla bych do obývaku s kuchyní, chodby, koupelky a na wc nějakou šedivou bezsparou podlahu …
hhranolka
Před 4 lety
1
2
44
Oprava modřínové fasády
Jak opravit prkna co vyjela z drážky?
pedrop
Před 4 lety
3
Usýcháni thuji
Dobrý den, chtěla jsem vas poprosit o radu ohledně thuji. Máme měsíc vysazene a začaly hnednout jak…
wpavel
Před 4 lety
10
Šmouhy na PVC podlaze, co s tím?
Zdravím, nesetkal se někdo s tím, že by se mu na PVC podlaze udělaly takovéhle šmouhy? Bydlíme v do…
zubr487
Před 4 lety
6
Kdy začít sekat nově založený trávník?
Ahoj, konečně nám trávník po zasetí před cca měsícem povyrostl a už začínám mít pocit, že by se to …
davex
Před 4 lety
29
Rodinný dům svépomocí. Přidejte se
Ahojky, všichni kdo se chystáte stavět nebo stavíte na vlastní pěst, přidejte se :-D
michal185
Před 4 lety
1
2
...
...
175
176
5258
Vylévání podlah bez uzavřené stavby
Dobrý den, omlouvám se asi za hloupý dotaz, ale lze vylévat podlahu anhydritem i když nemáme uzavře…
petrkunc132
Před 4 lety
11
1
2
…
222
223
224
225
226
…