O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zjistí stavební úřad, když máte méně izolace, materiálu v podlaze než v projektu?
Dobrý den, nevíte někdo jestli stavební úřad může při kolaudaci zjistit, že máte např. o pár cm mén…
panlorenc
Před 4 lety
7
Zaměření pozemku
Dobrý den , z jakého webu nebo úřadu si projektant zjišťuje rozměry pozemku a vzdálenost okolních b…
franti_p
Před 4 lety
3
Nelze zavřít myčku od Elektrolux
Ahoj, moc bych prosila o radu. Máme vestavěnou myčku od Elektrolux (asi 1.5 roku). Ano, když to jin…
mahev
Před 4 lety
8
Světlo v chodbě
Zdravím chodbě v bytě staršího paneláku, světlo lze ovládat na dvou místech. Můžete mě poradit u dn…
petr45
Před 4 lety
9
Máte někdo zkušenost s hliníkovými palubkami (Alubkami)?
Dobrý den, máte někdo reálnou zkušenost s hliníkovými palubkami (Alubkami)? Zvažujeme jejich použít…
arwene
Před 4 lety
1
Vodorovná hydroizolace injektáží nebo fólií?
Dobrý večer, chceme provést hydroizolaci základů u cihlového , podsklepeného domu z padesátých let.…
zubr487
Před 4 lety
8
Položení vnitřních parapetů na polystyren
Chtěl bych se optat, jestli je vnitřní parapet lepší nechat položený na zdivu a betoně nebo tam vlo…
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Optické vyrovnání zvlněných zdí
Zdravím. Ve starém rodinném domě máme na chodbě zdi jejíchž povrch se vlní (pozvolna se přelévají) …
hmatlova
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Tip na firmu na malý zděný bungalov s garáží na klíč
Uvažuji o stavbě malého zděného (Ytong) bungalovu 2+1(3+kk, 3+1) s garáží, komplet na klíč. Víte…
cumprlicek
Před 4 lety
11
Praskliny v základových pasech. Máme problém?
Prosím o radu. Po vylití pasů mi zedníci poradili, ať přijedu druhý den ráno kropit. Nedalo mi to a…
petrkunc132
Před 4 lety
16
Kotel
Dobrý den, jaký kotel pro starý dům o tepelné ztrátě 11kw.Je vyhovující kotel s výkonem 14kw? Děkuji
zubr487
Před 4 lety
2
Styrotherm plus 70
Dobrý den, je možné použít při zateplování věnce v úrovni stropů Styrotherm Plus 70 nebo tam musí …
zubr487
Před 4 lety
2
RD na klíč Vysočina
Ahoj, dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte tip na spolehlivou stavební firmu z Vysočiny, ideál…
vladecek
Před 4 lety
1
Hluk o svátcích a víkendech při rekonstrukci
Ahojky, mám dotaz - jak je to s děláním hluku o státních svátcích, sobotách, nedělích...? Může se -…
davex
Před 4 lety
14
Dlažba-kde začít?
Ahoj, prosím o radu ohledne dlažby. Chceme v celém domě dlažbu. Jeden dekor bude stejný ve vstupní …
janule123
Před 4 lety
8
Betonové a jiné ploty..
Zdravím, můžete mi, prosím, pro inspiraci poslat fotky betonových plotů? Jde mi převážně o barvu g…
candat
Před 4 lety
4
Propadlé stavební povolení, jak řešit?
Dobrý den, ráda bych se zeptala na otázku těch, kteří si třeba prošli podobnou situaci. Moji rod…
ladislav_sutka
Před 4 lety
3
Výška zdiva a oken
Dobry den, mame jiz zacit stavet a nasli jsme chybu v projektu, nejspise jsme si nerozumeli s proje…
davex
Před 4 lety
15
Výběr krbových kamen
Dobrý den, jsem nyní ve fázi přípravy na stavbu a měl bych dotaz na přítomné diskutující. Mám v do…
franti_p
Před 4 lety
7
SDK rovina
Dobrý večer, dělám SDK stropy, momentálně jsem ve fázi zhotovování rastrů. Jelikož dělám prvně, ta…
netmaster
Před 4 lety
4
Rekonstrukce stávající kuchyně + doplňkové služby Brno
Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou, která mi udělá kuchyň tzv. na klíč? ( Brno Potřebuji novo…
artep1987
Před 4 lety
6
Jímka souseda na našem pozemku
Dobrý den, věc se má takto…koupili jsme pozemek od obce a při kopání základů se ukázalo, že soused …
barebare
Před 4 lety
28
Tipy na co nezapomenout před a při výstavbě hrubé stavby
Ahoj všichni. Rád bych založil téma tipů na co nezapomenout před a při výstavbě hrubé stavby (i ná…
vladimir_sacha
Před 4 lety
7
Bydlení u silnice I.třídy
Dobrý den, potřebuji radu, přečetla jsem vše co se dalo. Ale stejně váháme. Máme pozemek v nádherné…
zvl
Před 4 lety
22
Hypotéka z rakouské banky
Ahoj, máte někdo zkušenost se získáním hypotéky z rakouských bank na financování nemovitosti v ČR?…
kekita
Před 4 lety
3
Výška zapuštění sopouchu do komína
Dobrý den momentálně jsem před stavbou komína, vše tak nějak vím, bohužel nikde nemůžu dohledat, ja…
jarin1
Před 4 lety
6
Cihla 30 + 15 EPS vs Cihla 44 s vatou
Ahoj, Chystáme projektovou dokumentaci na RD a řešíme základní otázku a to, zda stavět z broušené …
lto007
Před 4 lety
19
Reklamovali jste skrytou vadu u nemovitosti, když jste na to přišli?
Zajímám se o to, kolik lidí reklamuje opravdu skryté vady. Vím, že ten zákon funguje už pár let, al…
norikakaa
Před 4 lety
4
Kterou variantu kuchyně zvolit?
Dobrý den, chtěla bych poprosit o názory, kterou variantu uspořádání kuchyně zvolit - jenom upřesňu…
norikakaa
Před 4 lety
10
Vápenopískové tvárnice - Váš názor a zkušenosti?
Uvažujeme o použiti vapenopiskovych tvárnic pre stavbu domu. Prosim je tu niekto kto ich použil a a…
josefx
Před 4 lety
27
1
2
…
226
227
228
229
230
…