O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Strop duní, co teď s tím?
Ahoj, přestavujeme starší RD a v patře byly podlahy ze škváry a potěr, vše jsme vybrali až na tr…
petrkunc132
Před 4 lety
12
Rozdíl mezi zakládací a zdící maltou
Zdravím, je někdo schopen jednoduše vysvětlit rozdíl mezi zakládací a obyčejnou zdící maltou? Respe…
petrkunc132
Před 4 lety
3
Vaše průměrná spotřeba vody
U nás to vychází na asi 48m3/6 měsíců, tudíž 8m3 měsíčně a nacházíme se doma 4, takže to vyjde prům…
vladimir_sacha
Před 4 lety
5
Vapis doba dodání
Zdravím, chci se zeptat, jestli v současné době někdo objednával nebo mu přišlo zdivo od Vapisu a …
josefx
Před 4 lety
6
Rovná kuchyně
Prosím, můžete mi sem dát foto vaší kuchyně - rovné s oknem či okny nad linkou ? Na délku máme 4m a…
adela_majickova
Před 4 lety
1
Jak připevnit TV
Ahoj, nemá někdo zkušenost s připevňováním velké TV na stěnu pomocí jiného mechanismu než klasickéh…
jajinka_007
Před 4 lety
11
Orazítkovaná projektová dokumentace
Dobrý den, kdy mohu žádat po projektantovi orazítkovanou projektovou dokumentaci? Jsem ve fázi, kd…
puhelin
Před 4 lety
6
Omítky až po vylití podlahy
Dobrý den, co jsem slyšel, tak se sádrové omítky většinou dělají před vylitím anhydritu. Chtěl bych…
lisakstavitel
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Stavba ve svahu. Řešili jste podsklepení, garáž?
Ahoj, máte někdo pozemek ve svahu? Řešili jste případné podsklepení a garáž "ve sklepě"? Budu rád…
martin_s
Před 4 lety
30
Vazníky - přesah střechy
Zdravím všechny, je tu někdo, kdo má realizovanou sedlovou vazníkovou střechu a podhled má šikmý,…
jarin1
Před 4 lety
10
Čerpadlo tepelné Stiebel Eltron vzduch voda
Dobrý den ,prosim máte někdo z Vás tepelné čerpadlo Stiebel Eltron vzduch voda SET 3, HPA-O 7 CS Pr…
waldauf
Před 4 lety
2
Změna pozemku v rámci komplexních pozemkových úprav
Dobrý den, prosím o radu/názor zkušenější. V březnu 2021 jsem v dražbě koupila ornou půdu o rozloze…
monika_hruba
Před 4 lety
4
Vykop ku zdroju vody a kanalizacie
Ahojte, prosim Vas neviete mi poradit nejaku serioznu firmu, ktora by nam pomohla vykopat priestor …
tinabla
Před 4 lety
2
Polske projekty
Zdravim, ma nekdo prosim zkusenosti s koupi polskeho projektu? nasel jsem jich docela dost a jeden …
guteman
Před 4 lety
2
Pronajom bytu
Dobrý deň, rada by som sa poradila, potrebujem si prenajat byť pre 1 osobu, prácu budem mať na ulic…
norikakaa
Před 4 lety
5
Jaké je nyní RPSN u hypotéky?
Dobrý den, chystám si vzít hypotéku ( 1mil ) a zajímalo by mě jaké je nyní dobré RPSN - nabídku mám…
vladimirsvorba
Před 4 lety
13
Dlažba na OSB podlahu
Zdravím všechny, prosím vás, má někdo zkušenost s dlažbou na OSB desky na podlaze? Prosím o rady.Dí…
donald77
Před 4 lety
1
Prasklý překlad při montáži oken
Zdravím. Montovali mi okna na kotvy. Když navrtavali kotvy do překladů Porotherm, tak ve dvou přípa…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Garáž nad přívodním potrubim
Nemá někdo zkušenost, jestli je možné postavit garáž v místě, kde v zemi vede potrubí vody do domu …
guteman
Před 4 lety
2
Krbová vložka - jakou zvolit?
Ahoj, jsme ve fázi výberu krbové vložky, ale nevíme rady, jelikož se v tom moc nevyznáme. Topení…
hreny
Před 4 lety
26
Stavba z Ytongu bez zateplení
Ahoj :-) chtěli bychom s přítelem poradit ohledně vyberu zdiva :-) chtěli bychom stavět z ytongu a …
zubr487
Před 4 lety
1
2
37
Vinyl od Arbiton
Zdravím, nemá tu někdo vinylovou podlahu od Arbiton? Uvažujeme nad ní a zajímají mě zkušenosti, jak…
nelli_
Před 4 lety
1
Stavba plotu - hydroizolace
Zdravím , chci se zeptat jestli je nutná hydroizolace. Mám vybetonované základy a přemýšlím ,jestli…
wacko
Před 4 lety
7
Vstup na terasu z kuchyně, jídelny
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda má někdo vstup na terasu z kuchyně či jídelny, planujeme v projekt…
demolitionman
Před 4 lety
6
Dub hedvabny teply prirodni quick step foto
Ahoj, nemate prosím někdo fota podlahy vinyl - dub hedvabny teply prirodni quick step ? Děkuji za …
sona_sustkova_mirijovska
Před 4 lety
2
Strom - Co to je?
Ahojte v Prostějově před Tescem jsem viděl na parkovišti stromy, nevíte co to je a jaké jsou nár…
melina64
Před 4 lety
11
Z chaty rodinný dům
Dobrý den, zvažuji různé investiční kroky. Koupili jsme totiž pozemek s rekreační chatou (číslo evi…
belmonka
Před 4 lety
7
Jaké šrouby do OSB podlahy
Zdravím všechny, jaké prosím použít šrouby do OSB 2×15mm z mezivložkou 0,5mm.Celkem 35mm.Prý jsou d…
donald77
Před 4 lety
1
Kontrola a doplnění tlaku v expanzní nádobě
Dobry den, budeme doplňovat vodu do topné soustavy, a před dopuštěním bych chtěla zkontrolovat tlak…
katka_dudkova
Před 4 lety
10
Co říkáte na tento projekt
Už ladíme a dokončujeme projekt RD. Dnes nám přišla tato verze. Co na projekt říkáte? Děkuji
martin_s
Před 4 lety
8
1
2
…
232
233
234
235
236
…