O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Instinkt 2-129 Haas Fertigbau
Hezký večer všem, Má někdo tuto dřevostavbu? Líbí se nám, a dneska jsem měla hovor s panem a příští…
tynuska1990
Před 4 lety
1
Dispozice domu
Zdravíčko, co říkáte na tenhle nákres domu? Je tam něco, co byste změnili? Budu ráda za každou při…
sarinecka3
Před 4 lety
26
Jak řešíte spoje u pracovní desky?
dobry den, dnes jsem se byla podivat na kuchyn, co mi dela truhlar, kuchyn je do tvaru U. Byla jsem…
honzik75
Před 4 lety
1
2
55
Zkušenosti s tzv. "nikou" v koupelně
Ahoj, můžu mít dotaz, co si myslíte o tzv. nice v koupelně? Vypadájí pěkně, ale jsou praktické, co …
monika_nesp
Před 4 lety
29
Je toto v poriadku? Parapety Werzalit
Dobrý deň, poprosím o názor, či je toto v poriadku? Objednali sme si parapety Werzalit - nemecký vý…
riava123
Před 4 lety
1
Obklady, dlažby
OKOLÍ OPAVY Dobrý den, poptáváme obkladače. Jednalo by se o lokalitu Vřesina u Hlučína. Novostavba…
jana_navratova
Před 4 lety
1
Plechové podbití
Dobrý den, máte prosím někdo plechové podbití? Jedná se o patrový dům s černou plechovou střechou, …
jana_navratova
Před 4 lety
1
Kuchyňská linka návrh
Dobrý den, rodiče předělávají kuchyň a chtějí poradit s linkou, ale já se tam pořád nějak ztrácím.…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
7
sponzor fóra
Prizemni 5kk nazory
Dobrý den, zajímali by mě Vaše postřehy k pracovni studii našeho domu. Požadavkem byl prizemni dum,…
ev.ka
Před 4 lety
21
Krbová kamna bez výměníku, doporučte
Prosím, dokážete mi někdo doporučit, jak vybrat krbová kamna do obýváku, které chceme pořídit jen p…
tomasroman
Před 4 lety
13
Strojní omítky - Kraj Vysočina
Prosím o doporučení firmy na strojní omítky se kterou jste byli spokojeni. Děkuji, Mr. Question
mrquestion
Před 4 lety
1
Stavebnice lamelové pergoly
Hezký den přeji, už nějakou dobu řešíme zastínění terasy. Jelikož směrem na terasu máme i jediná ok…
nyssa_al_ghul
Před 4 lety
1
Vaše postřehy k projektu bungalovu do tvaru L
Zdravím všechny, prosím o vaše postřehy k našemu "malému projektu" pro banku kvůli hypotéce, ze kt…
luton
Před 4 lety
16
Přízemní obdélník 4+kk na kraji obce - sníh z polí, možnost garáže
Dobrý den, prosím o názory. Fórum sledují dlouho, přečetla jsem tu toho mraky, ale potřebuji nyní r…
ka900
Před 4 lety
1
Sádrokarton v paneláku
Dobrý den, prosim o radu. V rámci rekonstrukce obkládáme zdi v panelákovém bytě sádrokartonovými…
petr86
Před 4 lety
6
Monoklimaticka lednice
Ahoj, mate nekdo vestavnou monoklimatickou lednici? Jak jste potom resili mraznicu-jeji umisteni a …
andrea901
Před 4 lety
6
Drops a.s.
Dobry den, mate nekdo zkusenosti s touto firmou? Pripadne nejake dobre recenze na jinou firmu na r…
fauda
Před 4 lety
1
Jakou firmu pro dřevostavbu?
Jakou by jste mi doporučili firmu RD Rýmařov nebo Haas Fertigbau? A za jak dlouho jste měli hotovo …
tynuska1990
Před 4 lety
1
Jakou kuchyň k tmavé podlaze
Chtěla bych se zeptat, zda tu je někdo, kdo má tmavou dřevěnou/vinylovou podlahu a jakou k ní máte …
belburesova
Před 4 lety
1
Soused zvedl pozemek
Soused si zvedl pozemek, mezi námi je sice plot, ale podezdívka téměř žádná, ta sedí navrchu na hlí…
anna_jedlova
Před 4 lety
1
2
33
Vysavač, který opravdu vysává
Ahoj, můžu poprosit o doporučení vysavače, který zvládne opravdu vysát? Letos jsme pořídili na dopo…
fiaiv
Před 4 lety
1
Ukončení obkladu bez lišty nebo s lištou?
Na WC nám končí obklad ve výšce 130 cm - čím se zakončuje obklad - přechod na zeď s klasickou malbo…
janazzz
Před 4 lety
10
Jak začít- založení zahrady
Dobrý den, jdu si k vám pro rady, jak se poprat se založením zahrady u novostavby RD. Potřeboval by…
sokil
Před 4 lety
8
Tarkett
Dobré odpoledne, má někdo vinylovou podlahu značky Tarkett? Pokud ano,mohu poprosit o foto a zkušen…
lenny92
Před 4 lety
2
Napojení vody na zahradě
Pěkný den, potřeboval bych radu ohledně napojení vody na zahradě. Máme vlastní vodoměr a v zemi P…
kekita
Před 4 lety
4
Barva spárovačky, když jedna stěna je antracitová a tři stěny slonová kost
Jakou zvolit barvu spárovačky, když jedna stěna v koupelně je kontrastní - antracitová a tři zbylé …
janazzz
Před 4 lety
3
Stavba zahradního domku (chatky)
Dobrý den, vlastním pozemek, na kterém stojí cca 30 let chata, která není zapsaná v KN (zastavěná p…
puhelin
Před 4 lety
2
Jaký máte bazén? Foto sem!
Zdravím, takže akce bazén nakonec asi bude, ale nebudu dělat dopředu hop, dokud nebude stát na zahr…
viados
Před 4 lety
29
Hledá se projektant Plzeňský kraj
Ahoj, je tu někdo s doporučením na projektanta či architekta v Plzeňském kraji (Stod - realizace). …
petra_bockova
Před 4 lety
1
Který dům vybrat?
Hezký den, jsme ve fázi, kdy už máme ve výběru dva projekty. Já se přikláním více k jednomu a manž…
verys
Před 4 lety
7
1
2
…
238
239
240
241
242
…