O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Studie domu
Dobrý den, budeme moc rádi za vaše názory k naší studii domu.Děkujeme
katkamor
Před 4 lety
13
Rako Alba
Zdravím, nemáte někdo náhodou obklad a dlažbu Rako Alba? Mohu poprosit o fotku a zkušenosti s údržb…
jitamir
Před 4 lety
2
Zkušenost s bazenydozeme.cz
Dobrý den, chceme realizovat bazén i se zastřešením. Má prosím vás někdo zkušenost s firmou bazenyd…
koudy05
Před 4 lety
2
Jiné sádrokartony oproti projektu
Ahoj, mám dotaz, máme namontovane sádrokartony, ale bohužel az teď jsme si všimli, že v projektu je…
alda33
Před 4 lety
13
Kari síť do desky - rada
Ahoj. Mám dotaz ohledně kari sítě do základové desky. Objednal jsem kari síť 150x150x5. Všude ale č…
panlorenc
Před 4 lety
1
2
32
Kari síť v základové desce
V projektu jsou navrženy 2 vrstvy kari sítě6x150x150 v základové desce. Firma, která nám dělala cen…
panlorenc
Před 4 lety
20
Mírně protékající záchod
Zdravím, prosím vás o radu - před nějakou dobou nám začal protékat záchod. Přítel už vyměnil snad v…
petrkunc132
Před 4 lety
5
Písková nebo bílá fólie do bazénu
Zdravím vas, nemáte nejake zkusenosti po letech, jak vypada písková folie? Jak se udrzuje? Jaky ház…
karolinagabi
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Klučičí pokoj - vaše inspirace
Zdravím všechny! Nemáte někdo typ na nějaký celistvý dětský - respektive už spíše studentský pokoj …
spaghetka
Před 4 lety
10
Truhlář - interiérové dveře
Dobrý den, hledám tipy na truhláře (ideálně pražské), kteří se specializují na výrobu interiérovýc…
petrincak
Před 4 lety
2
Cena zednických prací
Zdravím, můžete mě prosím uvést do obrazu, jaké jsou aktuální hodinové sazby u zednických prací (vn…
mam2016
Před 4 lety
12
Máte zkušenost s bateriemi Hansgrohe, Grohe, Novaservis?
Před chvílí jsem se dozvěděla, že musím do zítřka vybrat podomítkové baterie... ]-( Vybrala jsem …
ondtom36
Před 4 lety
17
Tepelné čerpadlo Nibe x AC Heating
Ahoj či dobrý den, jsme ve fázi výběru TČ. Nabídek jsme dostali několik, nejvíce se nám zamlouvají …
charado
Před 4 lety
2
Změna okna před dokončením stavby
Dobrý den, přesunuli jsme jedno velké okno na protější stěnu, co všechno potřebuji pro stavební úř…
davex
Před 4 lety
9
Výroba sedací soupravy na míru v Praze a okolí
Může mi prosím někdo doporučit výrobce sedaček na míru v Praze a okolí?Děkuji
alitero
Před 4 lety
4
Uspořádání obývacího pokoje s jídelnou a kuchyňí 32m2
Dobrý den. Rád bych se tady s vámi poradil ohledně dispozice obývacího pokoje, kuchyně a jídelny. C…
jitkako
Před 4 lety
21
IPA - Šířka pod příčky
Ahoj, Jsem ve fázi, kdy budu dělat příčky 125mm. Pod ně napenetruji desku a na na tu dám IPU pro s…
petrincak
Před 4 lety
4
Kryt na stupačky - PRAHA
Ahojky, prosím máte někdo tip na firmu z Prahy nebo středočeského kraje, která by byla ochotná nám…
zofkaaz
Před 4 lety
1
Kondenzace kanalizace/vody
Dobrý den, setkal jste se někdo z kondenzaci potrubí (kanalizace) u novostavby? Poté , co jsme uděl…
czyz
Před 4 lety
1
Jaké vnitřní rolety/žaluzie v kombinaci se záclonami
Zajímaly by mě názory a zkušenosti se zastíněním oken v případě, že plánuji mít na oknech záclony-v…
pajavokr
Před 4 lety
2
Gril z Makra Tarringhton house, máte někdo?
Dobry den, prosim nemate nekdo nerezovy gril z Makra Tarringhton house? Zajimalo by me jestli se da…
pedrop
Před 4 lety
2
Drazba - skusenosti
Ahoj, chystam sa drazit dom. Drazba by mala prebiehat cez portal jrdrazby.cz. Je to spolahlive? Ner…
marian999
Před 4 lety
1
Chyba v dokumentaci
Dobrý den, mám na Vás dotaz - stavební firma vyrobila chybně věnce, ale dle projektu - chyba tedy v…
puhelin
Před 4 lety
2
Podlaha - polystyren
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, chceme si nakoupit materiál a položit si polystyren. Mezi …
ansgy
Před 4 lety
6
Demolice RD a žádost na stavební úřád - postup
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Budeme demolovat menší RD. Již máme hotový demoliční proje…
charlotte_schonweitzova
Před 4 lety
12
Best maestra- plotové tvarnice
Dobrý den, prosím má někdo z vás plotové tvárnice best maestra? Mohla bych poprosit foto, pro předs…
petraxname
Před 4 lety
5
Bydlíme snadno, firma - zkušenosti
Ahoj, už nějakou dobu intenzivně hledáme dům a zatím nic. Rozhodli jsme se proto v celém procesu sp…
rhoda
Před 4 lety
1
Hnědé fleky na angreštu, co s tím?
Na všech keřích angreštů v zahradě se nám letos objevil zvláštní jev - plody jsou zelené a mají na …
ruzena_izakova_santorova
Před 4 lety
3
Mohl by to být důvod prasknuté trubky?
Přicházím s dotazem a možná si na něho sám odpovím... Možná si někdo pamatuje, jak se tu řešila ta …
vladimir_sacha
Před 4 lety
3
Žádost o povolení připojení k místní komunikaci
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli může starosta obce vydat zamítavé stanovisko k povolení připo…
robohej
Před 4 lety
5
1
2
…
248
249
250
251
252
…