O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
HT dveře - zkušenost
Krásný den, máte někdo dveře od firmy HT dveře? Manželovi se líbí možnost horního zámku, který boh…
aknel496
Před 4 lety
14
Počet zásuvek na okruh?
Zdravím, Víte někdo jaké maximální povolené množství zásuvek na jeden okruh podle aktuálně platné …
obludak
Před 4 lety
7
Mokré OSB desky ve stropě
Developer nám staví takový řadový minidomeček. Začali stavět na podzim. Obvodové cihlové (Porotherm…
doog
Před 4 lety
6
Skvrny na obkladu po zaspárování
Dobrý den. Nemáte někdo zkušenost s takovými fleky na obkladech? Dlaždice byla ok a po zaspárování …
ptjj
Před 4 lety
16
Online hypotéka u Monety
Máte někdo zkušenosti s online hypotékou od monety? Uvažuju o refinancování stávající hypotéky práv…
kossakowski1980
Před 4 lety
4
Expanzni nadoba k bojleru, poradite?
Zdravim, Resim vysoky tlak v radu a nasel jsem nejake fora, ze se dava mezi pojistny ventil a bojle…
zdenna
Před 4 lety
6
Kuchyně od Gorenje - prosím o recenze
Zdravím :-) Vybíráme kuchyně, touláme se po všech možných studiích. Na Gorenji se tu ale nenašla r…
ovp21
Před 4 lety
1
2
...
3
64
Klika nebo madlo u vchodových dveří
Dobrý den, vybrali jsme si vchodové dveře v barvě antracit - hlinikové. Jsme více nakloněni mít kli…
kocanda123
Před 4 lety
11
sponzor fóra
Územní plán a bonita 1
Dobrý den, už tři roky jsem řešil vyjmutí parcely (bonita 1), která byla mimo zastavěné území z ZPF…
vojtech93
Před 4 lety
4
Terasa z modřínu- jak ošetřit?
Vím, že tohle téma se tu řeší celkem často, nicméně nenašla jsem odpovídající odpovědi, proto zaklá…
dkrukovsky
Před 4 lety
29
Základ pod krbovou vložkou
Zdravím stavebníky, zatím nemáme vybranou krbovou vložku, ale kvůli dokončení podlahy to řešíme už …
aspassia
Před 4 lety
17
Rekuperace v podkroví
Dobrý den, prosím jak máte řešenou rekuperaci v podkroví? Máte tam vyústky z podlahy nebo vedené v…
martin_s
Před 4 lety
4
Povrchová úprava masivního dubového stolu - lak nebo olej?
Jaké máte prosím zkušenosti s lakem nebo olejem na dubovém masivu? Co je praktičtější? Chci si nech…
hynek_oboril
Před 4 lety
17
Skříňky do koupelny Jika Tigo N
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s umyvadlovou a vysokou skříňkou JIKA Tigo N? Vyplatí se za ty pen…
michaela_drtinova
Před 4 lety
1
,,Někde tam bude"
Ano, stalo se... Jak předěláváme tu chodbu skrz tu prasklou trubku někde hluboko v betoně nebo snad…
daruna
Před 4 lety
2
Plechové garáže a zahradní domky
Stavěl tu někdo garáž nebo zahradní domek s firmou MODERNÍ GARÁŽE? Nevíte,jestli nerezavi od země?M…
jitapa
Před 4 lety
1
Jak nejlépe vyčistit pozemek?
Dobrý den, jak nejlépe, nejjednodušeji a nejlevněji vyčistit pozemek? Takový, na kterém jsou za XX…
doog
Před 4 lety
11
Prokázání historického sjezdu na pozemek ze silnice III.třídy
Dobrý den, nikde jsem nenašel odpověď na toto téma a prosím tedy, zda máte někdo zkušenost s proká…
alman
Před 4 lety
4
Firma pro stavbu RD
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit, popř. popsat Vaše zkušenosti s firmami, které stavějí zděnné…
martin_s
Před 4 lety
2
Jake sáčky do koše Blanco?
Zdravíčko střecháčci, prosim vás, vy co mate odpadkové koše Blanco nebo Franke 2ks - 30 a 19l. Jake…
kkkt
Před 4 lety
8
Tip na jímku na dešťovku
prosím o typ na cenově dostupnou jímku na dešťovou vodu cca 5-6 m3. díky. David
zinzin
Před 4 lety
21
Vana se zabudovanou sprchou na delší straně - jak se tomu říká?
Ahoj, chceme vanu, která bude mít baterii a sprchovou hlavici na delší straně vany uprostřed. Musí …
petros4
Před 4 lety
7
Pomoc s opravou nerovností nových omítek v bytě v Brně
Nemohl by mi prosím někdo doporučit pečlivého řemeslníka, který by mi provedl opravu nerovností na …
benyto
Před 4 lety
1
Čerpání hypo u KB
Dobrý den, Mám hypo od Komerční banky, jako první jsem si nechal uvolnit 1mil., s tím, že poté mus…
vladimirsvorba
Před 4 lety
2
Sokl neposklepeného domu
Dobrý den, zajímalo by mne jak se řeší sokl nepodklepeného domu, kde je navržena podlaha v úrovni t…
vvtt
Před 4 lety
1
Obklady Eiffel - Hornbach
Sháním inspiraci pro naši novou koupelnu tyto obklady mě padly ihned do oka. Jenom bohužel nemám p…
moneta1
Před 4 lety
1
Spáry v koupelně
Zdravím vás,chci vás požádat o názor, obkladač nám obložil nad vanou obklady viz foto ale všimla js…
ondtom36
Před 4 lety
12
Drobná oprava nad 1000 Kč (ale pod 5000 Kč uvedených ve smlouvě)
Zdravím, měl bych dotaz ohledně instalatérské práce v podobě vyčištění odpadů (neodtékající voda),…
mp77
Před 4 lety
8
Jak stříhat bobkovišně?
Dobrý den, koupili jsme a zasadili cca 70 centimetrů vysoké bobkovišně a nyní nevíme jak a kdy je …
termat5
Před 4 lety
1
Realizace 3D plotu na klíč
Dobrý den, nechával si někdo dělat 3D plot od firmy "na klíč"? Nejlépe Olomoucký kraj, ale budu rá…
haplji
Před 4 lety
1
1
2
…
254
255
256
257
258
…