O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jakou kuchyň?
Dobrý den, prosím o rady. Od koho je lepší kuchyň, stolař nebo nějaké studio, případně Ikea? Nám mí…
puhelin
Před 4 lety
6
Lavello granitové dřezy
Hezký den, chci se zeptat, jestli máte zkušenosti s granitovými dřezy Lavello. Nějak nemůžu dohled…
mate2683
Před 4 lety
6
Regulativy
Zdravím, ani nevím jestli si tímto příspěvkem chci postěžovat, zanadávat nebo získat více zkušenost…
norikakaa
Před 4 lety
14
Řešení nadpraží - nosné překlady
Je tu někdo, kdo by mohl poradit s eliminací tepelného mostu při stavbě patrového RD ? Dům bude sta…
franti_p
Před 4 lety
3
Sklo nad pergolu
Rada bych zde nasla recenze na sklenenou "strechu" na zeleznou konstrukci pergoly. Uvazujeme o lepe…
craki2
Před 4 lety
1
Spotřebiče Philco
Ahoj, jaké máte někdo zkušenosti se spotřebiči Philco?
karel15
Před 4 lety
1
Břidlicový obklad
Zdravím, neumíte někdo na fotku přikreslit břidlicový obklad na fasádu? :disappointed: neumíme si t…
vetor3x
Před 4 lety
1
Digestoř Electrolux výsuvné sklo
Ahoj, máte někdo zkušenost s digestoří Electrolux 536x? Je tam výsuvná skleněná část, aby pára nešl…
pavla000
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Výměna ventilu u topení.
Dobrý den, koupili jsem straší rodinný dům. Kde jsou na radiátorech tyto přímé ventily (viz foto). …
wpavel
Před 4 lety
9
Brno okoli
zdravim Viete niekto doporucit firmy v okoli brna ? pozemek mame v breclavi Da sa zmestit do 3.…
onetwogo
Před 4 lety
6
Lamino egger U222 Crema
Ahoj, nezbylo někomu kousek lamina egger 18mm U222? Chybí nám na jedny kuchyňská dvířka 75x63 cm a …
vitkovi
Před 4 lety
1
HS portal výrobce
Dobrý den. Dost tápeme od jaké firmy vzít HS portal. Byla bych ráda za zkušenosti negativí/pozitivn…
josefx
Před 4 lety
8
Plastová nebo betonová jímka? Podělte se o zkušenosti
Máme dilema a rozhodujeme se zda kouit plastovou jímku,nebo betonovou..Podělte se se svýma zkušenos…
peju
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
112
Jak zakrýt kotel...?
Dobrý den, prosím o radu. Jak by jste zakryli kotel. Museli jsme ho dát do koupelny a chtěla bych n…
mamkaeva
Před 4 lety
4
Stavební dozor Liberec
Dobrý den, neporadil by někdo prosím stavební dozor na dřevostavbu z Liberce a okolí? Díky. Martin
martinvod
Před 4 lety
1
Firma na interiér Zlínsko
Dobrý den, doporučí někdo firmu na provedení interiéru- podlahy, dveře, zárubně... Nemusí být všech…
dave_91
Před 4 lety
3
Plyn přípojka
Zdravím, momentálně chceme začít řešit přípojku plynu. Víme, že plyn vedy v silnici na hranici poze…
dave_91
Před 4 lety
3
Průtokoměr
Zdravím, měl bych dotaz ohledně průtokoměru na rozdělovači pro podlahové topení. Je normální že ta…
wpavel
Před 4 lety
2
K antracitovým oknům bílé nebo antracitové parapety? Prosím foto.
Dobrý den, mohu poprosit o fotky antracitových oken s bílými a antracitovými vnitřními parapety? N…
endy85
Před 4 lety
1
Kanalizace
Je tady někdo kdo se napojil na kanalizaci přes sousedův pozemek? Na pozemku není kanalizace a jak …
franti_p
Před 4 lety
2
Umístění stavby na pozemek
Dobrý den, prosím o radu, jak vhodně umístit stavbu na pozemek. Bohužel máme pozemek, na kterém je …
fazik
Před 4 lety
12
Lakovaná dvířka - viditelné "kružnice" po broušení
Dobrý den, je vadou, pokud jsou na lakovaném povrchu dvířek viditelné kružnice - viditelné tedy je…
betelges
Před 4 lety
1
Jak řešit okrajové lišty u skříněk kuchyňské linky v případě nerovné stěny?
Dobrý den, jakým způsobem se řeší umístění lišty při stěně v případě nerovnosti stěny? Máme horní …
betelges
Před 4 lety
1
Krb- mate nekdo na zemi pred krbem neco jineho nez dlazbu? Sklo,sterku...?
Mate prosim na zemi u krbu nekdo podlahu prekrytou sklem? Zajima mne jak je to prakticke.
chocolate22
Před 4 lety
22
Typ světlovodu
Zdravím, rozhodujeme se, zda upřednostnit světlovod s kopulí (Solatube) nebo čtvercový osazovací r…
jitamir
Před 4 lety
1
Spotřeba elektrické energie podlahového topení elektrickým odporovým drátem
jakou máte denní nebo měsíční spotřebu na vytápění elektrickou podlahovkou pro porovnání uvádějte …
wpavel
Před 4 lety
11
Betonový bazen
Zdravim vas strechari,chystam se delat betonovy bazen vylity ve stenovem bedneni. Mate s tim nekdo …
closen
Před 4 lety
10
PENB, projekt vytápění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na kolik vás aktuálně vyšel PENB a projekt vytápění pro stavebko.…
charado
Před 4 lety
6
Dotazy k vinylu
Dobry den, uz jsem procetla snad vsechny diskuze, zda vybrat lepeny nebo click vinyl (celovinyl) a …
marushkap
Před 4 lety
18
Voda v šachtici z vrtu
Dobry večer, prosím o radu. Máme problém s vrtem a to, že se nám do šachtice dostává voda. Firma tv…
atilius
Před 4 lety
20
1
2
…
297
298
299
300
301
…