O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem na malém prostoru
Ahoj, potřebovala bych poradit. Máme docela dost malý prostor na zařízení kuchyně, která je spojená…
pavla_nova
Před 5 lety
21
Třídění opadu v kuchyni v RD
Jak máte v RD řešené třídění odpadu, vzniklého v kuchyni? V bytě jsme měli tříděné koše v kuchyňské…
gigi2
Před 5 lety
12
Problém s topením (žebříkem). Jednobodové připojení
Dobrý den, máme v koupelně žebříkové topení a při nastavení na maximální teplotu je akorát vlažný (…
wpavel
Před 5 lety
27
Vinyltex Havanna Oak 696L
Ahoj, nemáte někdo doma tuhle podlahu - vinyltex Havanna Oak 696L?? Vybrali jsme si ji a přítel mi …
kachnis
Před 5 lety
1
Tip na mop
Chci vas poprosit o tipy na mop.Chtela bych koupit mop do 2tis. S rotacnim zdimanim.
bob32
Před 5 lety
19
Rekuperace Pichler LG350 - Nabídka
Dobrý den, chtěl bych vás požádat o názory na tuto nabídku. Odpovídá cena kvalitě, našla by se pří…
honzik75
Před 5 lety
1
2
49
Nižší odhad než kupní cena
Zdravim, mate nekdo zkusenost s tim, ze by odhad domu byl nizsi nez kupni cena? Pristi tyden nam ma…
vladimirsvorba
Před 5 lety
2
Bramac star granitova
Prosim Vas, ma niekto vo fotoblogu tuto strechu. Dakujem.
riava123
Před 5 lety
3
sponzor fóra
ČOV bez možnosti vsaku
Dobrý den, mohu se zeptat, jak postupovat a jestli jste někdo řešil ČOV, ale vzhledem ke spodní vod…
mpavka
Před 5 lety
2
Světlo v OP
Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat na nějaký nápad jak dostat více světla (slunce) do obývaciho poko…
bayt
Před 5 lety
6
Obklady Ostrava z Obi
Dobrý den, nemáte někdo v koupelně tyto obklady? Vzhledem k současné situaci musím vybírat po netu …
quaj
Před 5 lety
7
Shoz na prádlo, velikost otvoru
Hezky den, budeme realizovat neco jako shoz na pradlo, ale z koupelny do vedlejsi pradelny. Jak vel…
denessa
Před 5 lety
6
Cihlový obklad/ pasky
Dobrý den, budete dělat fasádu a chceme mít i cihlovy obklad jen z části.. bohužel ale máme již zat…
mejvis
Před 5 lety
19
Špatné vztahy se sousedkou. Jak z toho ven?
Určitě jste se s tím také někteří setkali, přistěhujete se do bytového či panelového domu, radost z…
azsinanecovzpomenu
Před 5 lety
1
2
39
Obložení koupelny - ne až ke stropu
Zdravím všechny, řešíme obklady v koupelně a moc se nám nelíbí obložení až ke stropu, je tu někdo,k…
lucieamartin
Před 5 lety
1
2
35
Aquatek sprchový kout
Ahojte, chtěl jsem se zeptat zda máte někdo zkušenost s Aquatek sprchovými kouty. Vyrábějí to na Sl…
zdenek_valek
Před 5 lety
1
Návrh kuchyně - jakou variantu zvolit
Dobrý den, prosím tímto o radu, jakou variantu rozvržení kuchyně zvolit, případně, jestli zkusit úp…
bayt
Před 5 lety
5
Kombinace barev
Mám dotaz ohledně barev. Jdeme do šedohnědé barvy, kombinace světlejší a tmavší. Jde mi především j…
mirek1990
Před 5 lety
1
Srovnání pozemku nebo stavba bazénu ve svahu?
Dobrý den, ráda bych vás poprosila o názor na finanční náročnost dvou řešení mírně svažitého pozemk…
bayt
Před 5 lety
10
Shoz na prádlo
Hezký den, prosím, kdo máte v domě shoz na prádlo, můžete mi sem vložit fotografii, jak vypadá "zač…
arwene
Před 5 lety
2
Zatepleni střechy
Zdravím, aktuálně jsme ve fázi výstavby, čeká se na termín montáže krytiny a přišel dotaz od stavby…
calko
Před 5 lety
8
Nedodržení termínu předání
Ahoj všem, firma nedodržela druhý termín předání a ptám se, jak správně vymáhat penále. Mám posíl…
vlada24
Před 5 lety
6
Spíž mezi lednicí a linkou
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, má někdo z Vás dveře do spíže takto "zapuštěné" mezi ledničku a …
filip2511
Před 5 lety
7
Bungalov 1975 od Euroline
Dobrý den, našel by se tu někdo, kdo má koupený projekt nebo už staví bungalov 1975 od Euroline a b…
terezie
Před 5 lety
1
Nápad na název mého květinářství
Dobrý den, ráda bych si otevřela vlastní květinářství, mělo by být jednoduché, moderní, minimalisti…
atilius
Před 5 lety
14
AEG vs. Bosch
Ahoj, Nikdy by mě nenapadlo, jak složité bude vybrat spotřebiče 😃 proto budu moc rada za vaše zkuš…
zdenek_valek
Před 5 lety
4
Odtah digestoře podlahou
Dobrý den, Předem doufám, že jsem správně zvolil kategorii, pokud ne, omlouvám se. Rád bych požáda…
maresjakub
Před 5 lety
2
Sekera Fiskars, kterou velikost?
Prosím o radu, chtěla bych k Vánocum koupit sekeru Fiskars, ale je jich hrozně moc a nevím jakou ve…
maresjakub
Před 5 lety
14
Střechy KMB - zkušenost
Zdravím, máte prosím někdo zkušenost s firmou Střechy KMB z Otrokovic? Chceme plochou střechu. …
maritina
Před 5 lety
9
Jak máte uskladněné dřevo?
Ahoj, jak máte uskladněné dřevo? Budu rád za fotky vašich dřevníků :-) Díky
alitero
Před 5 lety
20
1
2
…
321