O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Hypotéka, manželka na RD
Zdravím, prosím o pomoc, v tomhle tématu nejsme tolik zběhlí.. S manželem plánujeme stavět RD -roz…
lesla
Před 5 lety
1
2
36
Heluz se sype?
zdarte, byl jsem dnrska mrknout na stavbu protoze leje jak z konve... nevite proc se par cihel vydr…
travas
Před 5 lety
2
Traverza
je mozne odrezat kur traverzy nad oknem pro pruchod trubky?
paposboj
Před 5 lety
1
Černé tečky na modřínovém plotě
Dobrý den, na modřínovém plotě starém asi 3 měsíce se nám udělaly černé tečky, viz obrázky v příloz…
jiri_hradil
Před 5 lety
1
Jak zjistím TZ z PENB
Ahoj jak zjistím nebo spočítám tepelné ztráty domu s PENB, je tam spousta hodnot ale není tam vylož…
jarin1
Před 5 lety
24
Kotel Viadrus U22
Nemáte někdo kotel Viadrus U 22 economy? Potřebuji poradit jak v něm topit. Nemůžu ho roztopit aspo…
wpavel
Před 5 lety
2
Podlahová baterie
Ahojte, žena si přeje volně stojící vanu a mě k tomu štymuje jedině podlahová baterie. Chtěl bych s…
zdenek_valek
Před 5 lety
1
Umyvadlová baterie z Favi
Zdravím, sháním bílou baterií do koupelny, nejlépe bílý mat. Mám vyhlídkou baterií firmy tres, ale …
zdenek_valek
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Komín
Dobrý den, prosím o radu......chci přistavovat malou koupelnu k zahradnímu domku v zahrádkářské kol…
skyler_malinova
Před 5 lety
1
Zateplení drevostavby
Zdravím Vás, ráda bych se zeptala na zateplení drevostavby. Budeme se pouštět do stavby drevostavb…
puhelin
Před 5 lety
2
Okna winchester dvoudekor nebo interiér bílá
Dobrý den všem, nemáte někdo okna v dekoru winchester? Rozhodujeme se, zda jej zvolit jako dvoud…
tonda_soldat
Před 5 lety
17
Rekuperace a zápach z komínů okolních domů
Zdravím, uvažujeme o rekuperaci. Stavět budeme ale na vesnici a cca 100 m od našeho budoucího domu …
lukoid
Před 5 lety
7
Velkoformátová dlažba do mírného svahu před garáž
Realizoval jste někdo pochozí / pojezdovou plochu před domem z velkoformátových dlaždic v situaci, …
renatka_k
Před 5 lety
1
Přetažení rámů oken zateplením EPS. Prosim poraďte!
Dobrý den, stavíme přístavbu k RD, větší garáž a víceúčelovou místnost. Nebude to typicky obytná z…
kikiwhite
Před 5 lety
5
Co byste zpětně do domu nechtěli nebo udělali jinak?
Ahoj, podělte se se zkušenostmi z bydlení. Co byste si do domu už nedali nebo to udělali jinak? Kon…
bayt
Před 5 lety
1
2
...
...
9
10
273
Světlo nad 2 metrové zrcadlo
Dobrý den, nějak jsme nedomysleli kabel na světlo nad zrcadlo v koupelně, máme jen jeden vývod, zeď…
kossakowski1980
Před 5 lety
5
Příčky Heluz 11,5 cm
Zdravím, vyplatí se při tloušťce příčky Heluz 11,5 cm použít typ AKU s lepší vzduchovou neprůzvučno…
slamer
Před 5 lety
2
Kuchyně na míru
Zdravím, ráda bych doporučila truhláře Romana Kalvodu z Brna - kuchyně, ložnice, koupelnový nábytek…
dkalvodova
Před 5 lety
8
Vylití podlah s teplovodním topením
Prosím o Vaše doporučení na spolehlivou firmu, která vylívá podlahy. Anhydrit nechceme. Okr. Kolín.…
taras1
Před 5 lety
2
Existuje jiná možnost obkladu než klasika kachličky?
ahoj, existuje nějaká jiná možnost obkladu než klasika kachličky? chtěla bych zmodernizovat kuchyň.…
barevnastenacz
Před 5 lety
17
Vklad zástavního práva
Rád bych se optal, jak je to s vkladem zástavního práva na pozemek ve propěch banky. Budu stavět na…
iamondras
Před 5 lety
7
Obložení stěny
Prosím o rady a inspirace. Čím vším je možné obložit krb a stěnu za tv, když pro zatím vyloučíme ob…
jandour
Před 5 lety
1
Hypotéka od MONETY - jaké máte zkušenosti?
Zdravím, prosím vás, chtěla jsem ze zeptat, zda si někdo nedávno bral hypotéku od MONETY. My si ji…
vetor3x
Před 5 lety
18
Záloha na základovou desku + elektřina na stavbu
Ahoj, včera se mi do rukou dostal návrh smlouvy SOD, kde nás zaskočilo, že firma chce stihnout zák…
ozzy77
Před 5 lety
7
Dlažba nebo zateplení fasády
dobrý den je lepší okolo rodinného domu položit zámkovou dlažbu a pak provést zateplení fasády nebo…
petr13
Před 5 lety
3
Interiérové dveře - jaké doporučujete?
Dobrý den, stavíme rodinný domek a nyní řešíme interiérové dveře. S jakou značkou a s jakým materiá…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
2
41
Stavebni urad kolaudace
Dobrý den, mate radu jak se vyhnout kolaudace? Je to blbý dotaz :disappointed:. Mame dum na novost…
annysek11
Před 5 lety
9
Stůl navazující na ostrůvek
Ahoj, zvažujeme pořídit do kuchyně stůl, který bude nalepený na poloostrůvek. Máme ale trochu obavy…
abasim
Před 5 lety
5
Projekt na pozemek / umístění domu
Zdravím, řešíme možnost koupě stavebního pozemku ( okres Uherské Hradiště - všeobecně problém sehna…
petan2101
Před 5 lety
4
Domovní číslo na fasádu
Střecháčci,prosím nějaké jednoduché domovní číslo na fasádu.Sháním černé,nebo tm.šedé.Máte někdo t…
fantomik
Před 5 lety
2
1
2
…
326
327
328
329
330
…