O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Čím čistit kuchyňskou linku?
Zdravim, Mame kuchyňskou linku vyrobce lamina Egger, mame bile matne celni skrinky a potrebovali by…
hanarejch
Před 5 lety
8
Bazén od Mountfieldu - Compact, nebo Métropole
Hezký podvečer, ráda bych se zeptala, zda někdo z Vás nemá, v názvu diskuze, zmíněné bazény? Zajíma…
ternik32
Před 5 lety
2
Dřevostavba, výběr firmy
Zdravim, nyni jsme teprve ve fazi koupe pozemku (a je to necekane, takze nemame nic promyslene). …
haplji
Před 5 lety
6
Srážení vody z větráku
Nevíte jak vyřešit problém srážení vody z větráku? Jedná se o novostavbu kde je rovná střecha z lep…
honzajs
Před 5 lety
7
Navrh kuchyně
Dobry vecer, mate někdo takovou kuchyň? Chtěli bychom si nechat vyrobit u stolaře, z čeho ji mate v…
verunky
Před 5 lety
9
Dotaz na Koeficient Zastavene Plochy
Dobry dne, mame pozemek 614 v nasem vlastnictvi. Obec ma HPP (hrubá podlažní plocha) = KPP x plocha…
puhelin
Před 5 lety
4
Pergola Eva atd.
Dobrý den, prosím, kdo má tento typ petgoly, prosím poraďte.... Od koho pergolu máte, jak jste s n…
luandro
Před 5 lety
1
Firma WINKO zkušenosti? Vchodové dveře.
Zdravím, nemáte někdo náhodou nějaké zkušenosti s firmou Winko? Mám od nich poměrně zajímavou nabíd…
raduz24
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Antracitové okna a dveře, jak jste spokojeni?
Dobrý den, s přítelem stavíme domeček a teď momentálně řešíme okna a dveře. Velmi nás zaujala antr…
samasa
Před 5 lety
1
2
34
Z garáže obytný prostor
Hezký večer,dotaz je v nadpisu-předělával jste někdo garáž k bydlení?jde mi především o záležitosti…
puhelin
Před 5 lety
2
Rozloženie kuchyne
Ahojte, chystáme sa rekonštruovať panelákovú kuchyňu. Už niekoľko mesiacov sa trápim s návrhom. Nie…
jankah77
Před 5 lety
4
Schodiště do dřevostavby- zlínksý kraj
Dobrý den. Už to pro nás začíná být dost aktuální, a tak jsi jdu pro radu. Neznáte/ nemáte někoho …
smidovae
Před 5 lety
1
HS portal 2,25x2,3m
Zdravím Střechačči :slight_smile: chtěla bych Vás poprosit zda má někdo HS portál v rozměrech 2,25x…
agataps
Před 5 lety
3
Záclony Dante. Máte zkušenost?
Máte někdo zkušenost s těmito záclonami? Mám tam vybráno do obýváku asi za 2 tisíce a nerada objedn…
alitero
Před 5 lety
19
Tip na projektanta z Moravskoslezského kraje
Ahoj, mám pár dotazů :-) máte někdo tip na projektanta v okolí Moravskoslezského kraje? Někoho,…
helion007
Před 5 lety
4
Obálková metoda při koupi domu přes realitní kancelář
Našla jsem si byt,který jsem chtěla koupit,ale bylo mi řečeno,že jsme 2 vážní zájemci,tudíž,že uděl…
petrpodlesak
Před 5 lety
8
Zakončení venkovního obkladu
Ahoj všem. Někde jsem už to tady v diskuzi viděl, ale neumím to najít. Tam se ale jednalo o vstupní…
obkladyrepa
Před 5 lety
4
Elektrický kotel Volta od Jablotronu
Dobrý den, máte někdo elektrokotel Volta od Jablotronu? Je to celkem novinka a nikde k tomu nemůžu…
molanmolab
Před 5 lety
1
Kombinace dřeva a kamenného obkladu
Ahoj. Na domě máme dřevěné podhledy a dřevěný obklad mezi okny. Chceme si přistavět verandu a přemý…
obkladyrepa
Před 5 lety
4
Drevena okna cena/vykon
Ahoj, chystam se brzy rozeslat zadosti o cenove nabidky oken. Nejradeji bych drevena, ale musime do…
radim2015
Před 5 lety
11
Vířivka, jakou doporučujete?
Zdravím všechny! Chtěla bych poradit, kdo máte zkušenost, s výběrem výřivky. Chtěli bychom na zahra…
bayt
Před 5 lety
25
Hypotéka- odhad ceny budoucí dřevostavba
Zdravím vespolek. Dnes jsem volal odhadci, co vše je potřeba pro odhad ceny budoucí pro dřevostavbu…
bebekeksy
Před 5 lety
8
Prosím o radu
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda je tedy povinna rekuperace ? Nyní jsme koupili pozemek, ale ohledně…
zubr487
Před 5 lety
2
Zateplovat obvodové zdivo Porfix 375 P2-440?
Dobrý den, řeším zda je nutné zateplit obvodové zdivo Porfix 375 P2-440. Četl jsem už spoustu názor…
zubr487
Před 5 lety
2
Koupelna dispozice
Ahoj, s manželem děláme poslední úpravy projektu v našem budoucím domečku a jsme bezradní s koupeln…
papaya001
Před 5 lety
8
Žaluzie v Praze
Zdravím. Jake mate zkušenosti s firmami a jejich cenami v Praze?
oklahomma
Před 5 lety
6
Jakou barvu venkovních žaluzií
Dobrý den, prosím o pomoc s výběrem barvy venkovních žaluzií... Budeme mít velká francouzká okna sm…
klarafaltusova
Před 5 lety
1
Stavba svépomocí se stavebním povolením. Dá se to?
na jaře se chystáme stavět domek, zjistili jsme, že pokud ho budeme mít na stavební povolení,nemůže…
noemi77
Před 5 lety
1
2
...
...
3
4
105
Spotřebiče Beko. Máte zkušenost?
Znáte někdo? Máte a jaké jsou zkušenosti? U výrobce kuchyní nám byly doporučeni, ale nikdy jsme tak…
dvvv
Před 5 lety
1
2
...
3
62
Zkušenosti DM Podlahy Brno
Dobrý den, pro podlahy EPS+anhydrit pro bungalov nedaleko Brna se rozhodujeme mezi DM Podlahy Brno …
gumallines
Před 5 lety
4
1
2
…
399
400
401
402
403
…