O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Váš názor na rozmístění
Dobrý den, ráda bych se zeptala na váš názor ohledně naší koupelny, takto byla navrhnuta projektant…
kvetoslav123
Před 6 lety
22
Firma Zděné domky na klíč
Zdravím, chtěla bych vědět, zda-li někdo stavěl s firmou Zděné domky na klíč?? Přemýšlíme nad touto…
wednesdayl
Před 6 lety
1
Tip na firmu zděných domů na klíč ze Zlínského kraje
Hezky den, máme koupeny pozemek ve vesničce u Zlína a hledáme firmu, která by nám postavila zděný d…
wednesdayl
Před 6 lety
2
Nákupy v Polsku - obklady, sanita, podlahy
Jezdí tady někdo nakupovat do Polska? Jedná se mi především o obklady a sanitu, případně i podlahy.…
majak78
Před 6 lety
7
Výběr hrnců - poradíte
Prosím o radu s výběrem hrnců. Snad nejsem moc náročná, ale mám pár požadavků: aby se v nich nepřip…
bohyska
Před 6 lety
1
2
...
3
63
Kolik cm XPS nad terén?
Zdravím, chtěl bych se zeptat do jaké výšky nad terén má být použitý XPS? Z XPS (140mm) máme vyša…
lukoid
Před 6 lety
18
HS portál
Dobrý den, prosím o radu. Po namotavani firmou posilam par fotek nuloveho portalu delky 2700x2350…
qeszi
Před 6 lety
3
Naslapna vrstva od 6mm vys - drevena podlaha
Hledam drevenou podlahu, jasan, ale vrstvene maji malou naslapnou vrstvu. Chtela bych 6mm a vys. De…
jakuda
Před 6 lety
17
sponzor fóra
Bungalov 4kk - prosím o názory
Dobry den Prosim o nazory dekuji
mnovak1990
Před 6 lety
5
DJS ARCHITECTURE - O115 zkusenosti rady
Dobry den Vim, ze se to tu resilo, ale mate nekdo zkusenosti s touto firmou? Libi se nam od nich te…
mnovak1990
Před 6 lety
1
Firma na dřevostavby z okolí Olomouce
Dobrý den, vybíráme s manželem firmu, která by nám postavila dřevostavbu nedaleko Olomouce. Jaké do…
haplji
Před 6 lety
20
Rozmístění
Ahoj, chtěl jsem poprosit o rady a typy jak lépe rozmístit zařizováky v koupelnách. děkuji
kubakkk
Před 6 lety
1
Koupelna - rozmístění
Pěkné odpoledne, prosím o názor k našemu rozmístění koupelny. Nemáte někdo podobně? Děkuji :slight_…
kokeja
Před 6 lety
1
Černá kuchyň, kombinace se drevem
Prosím, kdo má černou matnou kuchyň, jak se vám dekor udržuje? Je na ní vidět uplne vše, jak tvrdí …
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
5
Mokrá izolace
Zdravím na fórum, při kontrole půdy jsem objevil vysráženou vodu na spodní straně střešní folie a…
zubr487
Před 6 lety
7
Jaký typ digestoře by jste doporučili?
Zdravím vás, řešíme teď otazku jaký typ digestore zvolit. Máme kuchyň +jidelna+obývací pokoj 51m2 a…
annysek11
Před 6 lety
7
Vrtaná studna, špatný amoniak, mangan, konduktivita a ChSK
Zdravím, u nově vyvrtané studny jsem nechal udělat rozbor a špatně mi vyšla konduktivita 189,2 mSm …
lukoid
Před 6 lety
5
Svištění větru v podkroví u dřevostavby (roubenky), hluk, vítr
Dobrý den, prosím o radu. Máme roubenku na větrné hůrce. To, že tu pořád fouká je takový standard. …
zelinar
Před 6 lety
15
Krbová vložka se zadním přikládáním
Dobrý den, stavíme rodinný dům o tepelné ztrátě 5 kw. Jako zdroj tepla chceme použít krbovou vložku…
jajinka121
Před 6 lety
1
2
37
Nové byty v Brně od M development - reference
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s koupí bytu od společnosti M Development, kterou zastupuje pan …
1111maja
Před 6 lety
1
2
...
...
3
4
114
Dokumenty potřebné ke st.povolení.
Ahoj střecháčci, momentálně čekáme na vyjádření z životního prostředí- ovzduší, o které jsme samos…
zmrz_lina
Před 6 lety
4
Zateplení podlahy na půdě
Dobrý den, Chtěli jsme se zeptat. Vyházeli jsme z půdy staré desky vyklidili bordel co byl mezi tr…
wpavel
Před 6 lety
2
Zkušenosti s okny
Hezký den stavitelé, máte někdo zkušenosti s firmou: Okenní a stavební centrum? Děkuji za info
closen
Před 6 lety
1
Posuvní dveře do zdi v ložnici
Máme v projektu v ložnici dřevěný sloup 160 o který bude bouchat klička dveří. Doporučili by ste za…
gepe
Před 6 lety
14
Jaké krbové kamna?
Dobrý den, můžete mi prosím poradit podle čeho vybrat krbová kamna? Na co se zaměřit přesně? Budu…
bendavenda
Před 6 lety
9
Flex life nízkoenergetické domy - máte zkušenost?
Dobrý den. Líbí se nám jejich domky, ale nemohu na ně najít žádné recenze, nemáte prosím s nimi něk…
petr1667
Před 6 lety
29
Zvuky "ve stropě" při větru - čím to může být?
Dobrý den. Při otevřeném okně a foukajícím větru (dá se trochu nasimulovat prudkým otevřením dveří)…
shafa321
Před 6 lety
9
Domácí čistička odpadních vod u staršího domu
Dodělával jste někdo ke staršímu domu čističku, řešili jste nějaká kritéria, kde se může postavit? …
aludanewra
Před 6 lety
11
Výška parapetu
Dobrý den, máte někdo výšku parapetu cca 115cm, jedná se o dětské pokoje v přízemí. Všichni nas od…
agataps
Před 6 lety
11
Jak chránit vinyl
Dobrý den, máme na podlaze lepený vinyl. A ráda bych se Vás zeptala, jak chráníte před poškozením k…
mitoma
Před 6 lety
4
1
2
…
408
409
410
411
412
…