O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vinylová podlaha místo obkladu
Zdravím, použil někdo místo klasických obkladů dílce vinylové podlahy? Je možné k takovémuto oblože…
lukmas
Před 2 lety
1
Výmalba interiéru domu
Dobrý den, mohl by mi někdo zkušenější poradit, jak na výmalbu interiéru domu(novostavba, ytong)? …
kopca89
Před 2 lety
3
Popraskaná omítka
Dobrý den Máme rekonstruovaný dům a po x letech jsme se rozhodli udělat z půdy bytový prostor. Vys…
vladimir_sacha
Před 2 lety
2
Špatné vztahy se sousedy - usmíření po letech ?
Máme velmi špatné, dlouholeté problémy se sousedy už x let (víc jak 50 let). Nechci psát úplně do d…
veronique89
Před 2 lety
20
Plochá střecha - ideální skladba
Dobrý den, začínám poptávat dodavatele na plochou střechu, kterou chceme realizovat začátkem dubna…
nikra_
Před 2 lety
4
Jaký zvolit podklad pod plovoucí podlahu
Dobrý den v 1. patře chystám rekonstrukci podlahy nyní na trámech jsou prkna a nevím jestli dát prk…
petrkopecky92
Před 2 lety
1
Vinylova podlaha
Dobrý den, máme do bytu v plánu pořídit rigidní vinylovou podlahu a nejsem si úplně jista, co vše …
mlejnecek
Před 2 lety
2
MEXEN - nákup přímo v Polsku?
Dobrý den, kupovali jste vybavení do koupelny Mexen přímo na jejich polských webovkách? Napsali mi,…
flyout
Před 1 rokem
13
sponzor fóra
Vchod na JIH
Zdravím, nedávno jsem koupil pozemek o rozloze 912m 62/2 a vstup je orientovaný na jih. Chceme bung…
jozkakomosny
Před 2 lety
2
Elektrokotel ve starém domě - vysoká spotřeba
Zdravim, trapi me vysoka spotreba elektrokotle Ray KE14. Mame stary dum o 5 místnostech (cca 120m2)…
roman_
Před 1 rokem
11
Stavba plotu a změna územního plánu
Máme oplocený pozemek (pletivový plot) ve městě, který sousedí s pozemkem města (komunikace - uličk…
lipali
Před 2 lety
28
Projekt od Euroline - fotovoltaika
Dobrý den, chci se zeptat, zda tu někdo v roce 2022 zakoupil projekt od Euroline a byla mu přidána…
1234siska1234
Před 2 lety
1
Systém odvětrávání iglů
Zdravím všechny, prosím máte někdo zkušenost s odvětráváním podlah starého domu pomocí tvarovek ig…
dita_a_ivan
Před 2 lety
2
Mitsubishi
Dobry den Chtel bych se zeptat zda ma nekdo tepelne cerpadlo Mitsubishu jak je spokojen. Dekuji
hotarekm
Před 2 lety
8
Větrání stavby rekuperací
Ahoj, vím, že to výrobci rekuperací nedoporučují, ale přesto zkusím - větral někdo stavbu pomocí c…
lipsak
Před 2 lety
4
Profily podhledů - sundat nebo řešit jinak?
Zdravím, někteří lidi na stavbě předehnali ostatní a já navíc teprve před týdnem zjistil, že existu…
david_morcinek
Před 2 lety
1
Skříňka nad wc
Dobrý den, budeme mít u ložnice malou koupelnu (bílý lesk) a představuji si nad wc skříňku ale aby …
esmeralda2
Před 2 lety
7
Věcné břemeno podle listiny
Dobrý den, mám v plánu koupit byt, vlastníkem je realitka. V katastru je uvedeno u tohoto bytu Věcn…
esmeralda2
Před 2 lety
4
Tepelné čerpadlo LG nebo Buderus
Dobrý den, můžete mi někdo poradit? Rozhodl jsem se pro tepelné čerpadlo vzduch-voda, tepelná ztrát…
majkeeip
Před 2 lety
11
Čím vyplnit drobnou mezeru mezi obklady a stropem?
Nevyšel nám přesně obklad (v průběhu jsme se rozhodli, že ho dáme až ke stropu) a zbyl nám u stropu…
radim2015
Před 2 lety
11
Návrh rozdělení místnosti, nějaké rady?
Zdravím dělám rekonstrukci starého domu a chtěl bych nějaké návrhy nebo rady, zatím nemám ještě ani…
snippe
Před 2 lety
16
Jak vyrovnat staré trámy na podklad OSB desek
Dělám rekonstrukci druhého patra a nevím jak vyrovnat staré trámy aby nebyl moc velký odskok protož…
edison101
Před 2 lety
3
Teplota skel oken zevnitř
Zdravím, mám dotaz, jaká teplota by měla být normální z hlediska teploty skel zevnitř? Dneska bylo …
vladimir_sacha
Před 2 lety
8
Plot - šířka ztraceného bednění
Zdravím, chystám se stavět plot cca 20 m dlouhý. Chtěl by se dotázat nějakých stavitelů, zdali bych…
edison101
Před 2 lety
9
Názor na projekt bungalov
Zdravím, přikládám náš zatím načrtnutý projekt bungalovu. Zajímá mne váš názor nebo rada co vylepši…
horst_fuchs
Před 2 lety
23
Dešťovka - zkušenosti s Rainmaster ECO
Dobrý den, pro novostavbu uvažujeme využití dešťové vody pro zalévání a splachování WC. Prvotně jsm…
pale
Před 1 rokem
7
Krátkodobý pronájem bytu
Dobrý večer, máme v osobním vlastnictví byt, který využíváme při návštěvě rodiny, kterou pravidelně…
catle
Před 2 lety
9
Vyplnění prostoru mezi klenbami
Dobrý večer, na bytě řeším, čím nejlépe vyplnit prostor mezi klenbami, abych na tom mohl dále pokra…
vladimir_sacha
Před 2 lety
2
TV stolik - ikea besta
Zdravim, chcel by som sa spytat, ci nahodou niekto z vas nema skusenosti s TV stolikom z ikei z rad…
jaroslav_plichta
Před 2 lety
2
Štít OSB
Dobrý den. Potřeboval by jsem radu ohledně řešení štítu našeho domu. Budeme mít klasickou sedlovou…
petr13
Před 2 lety
24
1
2
…
99
100
101
102
103
…