O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kamna na pelety
Máte prosím někdo na přitápění peletová kamna? Jak se vám osvědčily?
majanax
Před 3 lety
6
Blednutí barev u obrazů, fotografií, přírodnin aj.
Zdravím, mám velmi rád přírodu a již velmi dlouhou dobu sbírám různé věci z přírody (větvičky s me…
jenda_jendoslav
Před 3 lety
1
Srovnání cihelného zdiva
Dobrý den, Dostal jsem se do takového malého sporu. Zde jsou 2 druhy cihel. Viz fotky... Já mám P…
mp77
Před 3 lety
30
Síť - "cik cak" guma nebo provázek na výkresy na zeď - prosím o inspiraci
Nemáte někdo v dětském pokoji na zdi takovou gumu nebo provázek, natažený na zdi "cik cak"? Nemyslí…
janazzz
Před 3 lety
1
Spáry u velkoformátové dlažby
Mám dotaz k položení velkoformátové dlažby (60x60). Obkladač mi řekl, že pokud je podlahové topení,…
xkarlos
Před 3 lety
16
Dlažba ferobet kombi max capua
Dobry den, nema nekdo prodim dlazbu ferobet capua.. poprosil bych realne fotky.. resime zda nebude …
gwens
Před 3 lety
1
Co vše může požadovat stavební úřad
Dobrý den, prosím o radu. Chceme zřídit kanalizační přípojku u již stojícího domu, který má ohlášen…
elialen
Před 3 lety
9
Uskladnění materiálu na pozemku
Ahoj, chci se zeptat, zda jste někdo nakoupil cihly a ztracenko dopředu a jak jste řešili uskladněn…
mxm1919
Před 3 lety
1
2
35
sponzor fóra
Jak ochránit střešní konstrukci
Dobrý den, koncem října nám na RD budou montovat dřevěnou střešní konstrukci. Konstrukce bude impr…
edison101
Před 3 lety
4
Oprava stitu
Dobry den tento tyden jsem na strese menil krov a mam dotaz jestli muzu stit opravit trarnicemi od …
vladimir_sacha
Před 3 lety
4
Jak najít projektanta a architekta? - Vyškov
Pěkný den :slight_smile: Každou chvíli nabydeme pozemek a myslím, že je již vhodný čas na to, abych…
vimarti
Před 3 lety
6
Servodrive + vestavny sorter
Zdravim, chtela bych se zeptat, jestli nekto nema zkusenosti se servodrive nebo podobnym mechanizmo…
radim2015
Před 3 lety
11
Skryty zlab + Tondach
Dobry den, stavime RD a resime okap. Nemate nekdo prosim skryty zlab, nejlepe od Ruukki system Simb…
pepco2
Před 2 lety
4
Pachový ohradník apod.
Dobrý den všem, Poradíte nějaký osvědčený přípravek proti lesní zvěři? Mám vysazené ovocné stromky…
dajvr
Před 3 lety
1
TČ IVT Air X 5 vs IVT Air x 5 S
Zdravím, nemá tu někdo zkušenost s tepelným čerpadlem IVT Air x 5, prodejce mi nabizi i tichou vari…
krolok
Před 3 lety
4
1+kk zmena dispozície
Ahojte, uvažujem nad kúpou bytu, ktorý by mal slúžiť predovšetkým mne ako jednotlivcovi. Máte nie…
maty56
Před 3 lety
15
Dimenze potrubí
Dobrý večer. Stavíme menší rekreační domek . Rozhodli jsme se pro realizaci podlahového topení své…
marian1978
Před 3 lety
7
Termopanely a jine moznosti zatepleni
Dobry den, Chtela bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s jinou formou zatepleni nez polystyr…
dusli
Před 3 lety
12
Porotherm 30 T Profi + EPS 10cm
Dobrý den, realizujeme přístavbu RD a chtěli bychom co nejnižší tepelné ztráty. Stávající stavba je…
zubr487
Před 3 lety
19
Tepelné čerpadlo s ohřevem TUV v 250 l zásobníku - rozšíření o kamna s výměníkem?
Dobrý den, rodinný domek 115 m2 s podlahovým topením je vybavený tepelným čerpadlem s ohřevem TUV …
wpavel
Před 3 lety
2
Schodiště
Zdravím, koupili jsme starý domek a je v něm dřevěné schodiště do podkroví. Chceme ho udělat betono…
jirkafo
Před 3 lety
17
Firma: stavba na klíč
Prosím o doporučení firmy, která by nám postavila dům na klíč. Klasický zděný dům, bungalov. S ký…
dusli
Před 3 lety
4
Rozpočet stavba na klíč v současné době
Mili stavebnici a stavitelé, potřebovala bych poradit, nasdilet vaše zkušenosti se stavbou na klíč.…
martin_s
Před 3 lety
1
2
38
Přestavba rekreační chaty do 25 m bez povolení a ohlášky
Dobrý den, vlastním rekreační chatu 5 m x 4,7 m. Jen jedno podlaží, dřevěná, bez sklepa. Stavba je …
katty12345
Před 3 lety
4
Plovoucka pod kuch.linku?
V bytě 2kk,novostavba,uvažujeme o položení vodeodolne plovoucky v kuchynobyvaku,jde o místnost cca …
skunkos
Před 3 lety
1
2
35
Kdy řešit projektanta?
Mám pozemek, vybraný typový projekt, promyšlené změny (přidání vstupních dveří, připojení garáže). …
calumka
Před 3 lety
15
Plot pohledovy beton
Ahoj, plánujeme plot z pohledového betonu (něco jako na obrázku) s použitím systémového bednění. Cc…
pitrispe
Před 3 lety
1
Možná stavba domu na zahradě rodičů
Dobrý den, můžu se zeptat na názor a zkušenost, Vás, kteří jste stavěli na vlastní zahradě? Dle p…
andyova
Před 3 lety
13
Projekt krovu pro budoucí podkroví
dobrý den dnes jsem si nechal udělat projekt pro budoucí obytné podkroví a zajímalo by mě jestli ro…
panlorenc
Před 3 lety
5
Odvzdusneni radiatoru v novostavbe
Dobry den Predem se omlouvam za asi hloupy dotaz, ale poradil by nekdo jak odvzdusnit radiatory v n…
edison101
Před 3 lety
10
1
2
…
114
115
116
117
118
…