O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Problém se sousedem při stavbě
Pěkný den, prosíme, nemá někdo zkušenost či radu, co se sousedem, kterému se nelíbí průběh stavby?…
bastet34
Před 3 lety
10
Dveře prüm CPL touch dub astig
Ahojte, máte prosím někdo dveře Prüm CPL touch dub Astig, jakou jste k nim volili podlahu, případně…
pavlina_pau
Před 3 lety
1
RChle rostouci ker
Ahoj, mame zahradu, jilovita puda, hodne podz vody, u lesa a pole, kazdopadne my jsme celkem introv…
nikyliz
Před 3 lety
1
Kuchyňa - Brno
Zdravím, nemá niekto skúsenosti s niekým kto robí kvalitné kuchyne na mieru v okolí brna? Skúšali s…
artep1987
Před 3 lety
2
Závlaha Hunter a vypouštění na zimu - jaký kompresor
Dobrý den, jakým kompresorem vypouštíte na zimu závlahový systém? Je potřeba kompresor s nějakým vz…
ufin22
Před 3 lety
4
Přechod krov omítka
Řešili jste nějak přechod fasády na krov - např. nějakou dilatační páskou, aby nedocházelo k popras…
jarin1
Před 3 lety
4
Písek ve spárách a dlažba v kopci
Máme příjezdovou cestu s poměrně velkým sklonem a křemičitý písek ve spárách vyplavují deště. Dlažb…
jose10r
Před 3 lety
1
Cim napojit dif folii na zdivo
Zdravim všechny.. Mate nekdo nějaký typ jakym tmelem napojit pojistnou hydroizolaci (difuzni folii)…
jarin1
Před 3 lety
4
sponzor fóra
Vestavná trouba a zásuvka za ní, může to tak být
Dneska jsme složili kuchyň ale elektrikář nám dal zásuvku výše než jsme chtěli, takhle to být asi n…
petrmosak
Před 2 lety
3
Srovnání pozemku. Poradíte jak upravit?
Přemýšlíme jak upravit pozemek u stavěného domu... Pozemek je svažitý - od zadní části domu až ke …
robertpok
Před 3 lety
7
Zahrada a srovnání pozemku. Poradíte jak upravit?
Přemýšlíme jak upravit pozemek u stavěného domu... Pozemek je svažitý - od zadní části domu až ke …
robertpok
Před 3 lety
1
Návrh naší panelákové kuchyně
Zdravím všechny, chtěla bych se Vás zeptat na názor na návrh naší kuchyně. Jde mi hlavně o to, aby …
puhelin
Před 3 lety
8
Rezani foliovanych kuchynskych dvirek
Rozhodli sme sa doma pro Ikea kuchyni, bude velka a docela se mi ji podarilo poskladat tak, ze i mo…
sameotazky
Před 3 lety
3
Balkon - pochozí folie cena?
Dobrý den, prosím ty co mají přehled nebo zkušenosti o radu. Bohužel mě čeká oprava balkonu - doteď…
andrea2412
Před 3 lety
1
Jakou tloušťku šroubovice použít na krovy
Dobrý den, chceme dělat krovy a máme trámy 160X180mm. Jakou tloušťku šroubovice použít? Stačí 12mm …
edison101
Před 3 lety
8
Nástrik zdí v sklepe
Dobrý deň. Poradíte mi prosím, čím steny v sklepe natrieť alebo nastriekať, aby sa nedrolili. Omiet…
s0t0
Před 3 lety
9
Zivotnost TČ a naklady na 40 let
Zdravim, jeste se lehce rozhoduji mezi TC vzduch-voda a zeme-voda - z ruznych duvodu - a jeden duvo…
jarda_saly
Před 3 lety
4
Trouba Electrolux Pyrolýza X Pára
Zdravím všechny. Nenajde se tu prosím někdo kdo by vlastnil některou z těchto vestavěných troub? P…
sokil
Před 3 lety
3
PORADITE FIRMU NA TENTO TIP DREVOSTAVEB?
Ahoj, nemůžeme nějak najít pořádnou firmu, která by dodávala tento styl dřevostaveb. Jsme z Pardubi…
jarin1
Před 3 lety
5
Stavba RD v zimě?
Dobrý den, ptám se jako úplný laik. Firma nám staví dům (porotherm) a do půlky října se stihne jen …
edison101
Před 3 lety
5
Zámková dlažba - jaká výška a tvar?
Stavíme na klíč a máme si vybrat zámkovku. Barvu neřešíme, vezmeme základ, řešíme jen tvar a výšku.…
sasynkamil
Před 3 lety
2
Jaký typ TČ zvolit pro náš dům
Zdravím, posledních pár týdnů neustále řešíme výběr tepelka pro náš dům. Dům má 210m2 tepelnou ztr…
jarda_saly
Před 3 lety
6
Jak změnit vnitřní dispozici
Zdravím, naskytla se nám možnost o kousek zvětši jednu stranu domu. Bohužel by se dětem zvětšili po…
lucy97
Před 3 lety
3
Zateplení mezi mnou a sousedem?
Dobrý den. Dělám přístavbu místnosti ke staršímu domu ( viz obrázek) Jedna strana je společná zeď s…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
4
OSB štít a fasáda
Ahoj, chtěla bych poprosit ty, kdo mají zděný dům s vazníkovou sedlovou střechou a nad věncem zaklo…
noemi77
Před 3 lety
7
Vyjmuti ZPF
Prosim o radu, pokud zadam o vyjmuti ZPF stavby ktera je podsklepena, uvadi se do kolonky hloubky o…
jarmiladol
Před 3 lety
5
Osvobození od daně z prodeje nemovitosti
Zdravím, máme možnost prodat pozemek a prostředky vložit do rekonstrukce a přístavby domu ve které…
jitkako
Před 3 lety
17
Skrytý okap + plechová střecha
Krásný den, máte prosím doporučení na výrobce/dodavatele systému plechové střechy + skrytých okapů?…
borkastavitelka
Před 3 lety
1
Kotel na dřevo
Budu teď rekonstruovat nějaké rodinné domky na pronájem a vzhledem k situaci vážně uvažuji o instal…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
1
2
34
Dům jedním tahem
Čauky, máte někdo momentálně zkušenosti s Dům jedním tahem ? Jsme z okolí KV a chystáme se stavět. …
lenamala
Před 3 lety
2
1
2
…
118
119
120
121
122
…