O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Laminátová podlaha vrže
Dobrý den, nastehovali jsme se do novostavby. Po předání stavby a několika prvních týdnech až měsíc…
ufin22
Před 3 lety
3
Existuje pěkné lino / PVC ?
Přemýšlíme, že místo vinylu položíme do novostavby lino a to jednak z důvodu (většinou) nižší ceny,…
mxm1919
Před 3 lety
6
Vyvýšena úzká mycka
Dobrý den, vážně uvažuji o tom,nechat umístit do buď.kuch.linky uzkou myčku nad cca 25cm šuplík,kte…
catle
Před 3 lety
1
Prodej rod.domu a energ.stitek
Dobrý den ,kde konkrétně nebo jakým zákonem je stanovena povinnost dodat energ.stitek domu? Jedná …
milanq
Před 3 lety
5
Rozdělení domu na 2 bytové jednotky
Má někdo zkušenost s rozdělením rodinného domu na dvě bytové jednotky? Bydlíme u tchýně, každý máme…
jozkakomosny
Před 3 lety
11
Cena zateplení domu 09/2022
Dobrý den, jak jste na tom prosím ostatní stavebníci s cenou zateplení v této době? Já měl projekt …
kofejn
Před 3 lety
23
Čerpadlo do dešťovky
Ahoj, řeším jaké čerpadlo koupit do nádrže na zalévání i mytí aut. Potřebuji na to připojit hadici …
venouska
Před 3 lety
5
Výkaz výměr zbytečnost nebo nutnost?
Ahoj stavebnicí, Projektant mě odrazuje od toho abych si připlácela za zpracování výkazu výměr - r…
thea2b
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Pokládka lina / pvc podlahy bez lepení
Plánuji položit si lino / pvc podlahu sám. Chci se zeptat zda mohu krytinu položit volně bez lepení…
radimir
Před 3 lety
4
Skála v základech
Zdravím, při hrabání pasů jsme narazili na skálu. Bagr s ní nehnul. Prý je možné skálu v pasu ponec…
milanq
Před 3 lety
3
Vyměnit stará dřevěná okna za nová?
Dobrý den, zvažuji výměnu starých dřevěných oken v domě. Mám nabídku na 600 tis. Kč vč. montáže. Za…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
18
Hmoždinkz pro montáž SDK roštu do skládaného betonového stropu
Dobrý den, prosím o radu, jaké hmoždinky jste použili do skládaného betonového stropu? Kotví se do …
dyrup
Před 3 lety
16
Červotoč, dřevomorka nebo co to je?
Zdravím, po včerejším úklidu půdy na mne čekalo nemilé překvapení, 2 hromádky pilin, 2 dirky vedle …
vladimir_sacha
Před 3 lety
1
Krbová kamna bez komínu
Ahoj , mám dotaz. Koupili jsme baráček a chceme si nechat udělat krbové kamna , ale problém je v to…
xkarlos
Před 3 lety
17
Nekoupelnový nábytek do koupelny?
Dobrý den, je mi jasné, že do koupelny patří koupelnový nábytek se speciálními úpravami, v budoucnu…
puhelin
Před 3 lety
10
Ceny materiálů - srovnání
Ahoj, jsem ve fázi, kdy se chceme předzásobit materiálem, který budeme na jaře potřebovat. Něco …
daniel_boura
Před 3 lety
6
Koupě v cizině
Dobrý den, ptám se jen předběžně než se půjdeme poptat na banku. Nevíte zda Česká spořitelna nabízí…
diakoub
Před 3 lety
5
Jaký zdroj vytápění pro roubenku?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký by jste nám doporučili zdroj vytápění roubenky... TZ máme vyp…
angelyn
Před 3 lety
21
Dveře Hörmann doba dodání
Jaka může být doba dodání teď dveří? V prodejně nám tvrdili 6-8tydnu, a to jsme je objednávali v če…
tynuska1990
Před 3 lety
1
Terasa skloněná k domu - odvod vody
Dobrý den, potřebovali by jsme poradit ohledně naší terasy. Dělali jsme bazén ještě když byla hrub…
sasynkamil
Před 3 lety
4
Nevíte co stím?
Nevíte co stím? Rekonstruovali jsme starý záchod a prostě asi jak tam byli futra, tak tam nebyla ze…
kekita
Před 3 lety
14
Elektrokotel, doporučíte?
Ahoj, mám doma elektrokotel CosmoTherm E který umí regulovat buď podle prostorového termostatu v mí…
wpavel
Před 3 lety
5
Bílé spotřebiče vestavné
Dobrý den, kdo má bílé vestavné spotřebiče v kuchyni, jak jste s nimi spokojeni? Chtěla bych je zas…
lokomotiva13
Před 3 lety
1
Stěnové lamely, nástěnné lišty
Dobrý den, instalovali jste někdo v interiéru sádrové nebo polystyrenové lišty na stěnu příp. pod s…
lokomotiva13
Před 3 lety
5
Okna dekor Eiche hell nebo dub winchester
Dobrý den, vybíráme plastová okna na dům a váhám mezi dvěmi dekory dřeva. Máte někdo okan v dekoru …
clairefalcon
Před 3 lety
1
Projekt domu
Krásný den , zajímá mě zda někdo má nějakou zkušenost z Chebu s nějakým projektantem.
romka1234
Před 3 lety
1
Hydroizolace-váš názor
Ahoj stavebníci, ráda bych znala váš názor. Včera nám dělala parta lidí hydroizolace. Manžel tam b…
pyramis
Před 3 lety
14
Jak na plot a schody v kopci
Dobrý den. Máme dům na kopečku. Už máme příjezdovou cestu, ale chceme dodělat plot a schody. Kopec …
jose10r
Před 3 lety
2
Garáž - potřebuje zemnící pásek??
ahoj, poraďte prosím - musím dávat do základu volně stojící garáže zemnící pásek, když dům vedle bu…
kofejn
Před 3 lety
9
Weber SE00, B100? MAR101 nebo MAR092?
Dobrý den, mohu Vás poprosit o fotky fasád s těmito odstíny? Nemůžeme se rozhodnout 🤦🏻♀️. Moc děk…
mihas
Před 3 lety
2
1
2
…
119
120
121
122
123
…