O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Prodej rod.domu a energ.stitek
Dobrý den ,kde konkrétně nebo jakým zákonem je stanovena povinnost dodat energ.stitek domu? Jedná …
milanq
Před 3 lety
5
Rozdělení domu na 2 bytové jednotky
Má někdo zkušenost s rozdělením rodinného domu na dvě bytové jednotky? Bydlíme u tchýně, každý máme…
jozkakomosny
Před 3 lety
11
Cena zateplení domu 09/2022
Dobrý den, jak jste na tom prosím ostatní stavebníci s cenou zateplení v této době? Já měl projekt …
kofejn
Před 3 lety
23
Čerpadlo do dešťovky
Ahoj, řeším jaké čerpadlo koupit do nádrže na zalévání i mytí aut. Potřebuji na to připojit hadici …
venouska
Před 3 lety
5
Výkaz výměr zbytečnost nebo nutnost?
Ahoj stavebnicí, Projektant mě odrazuje od toho abych si připlácela za zpracování výkazu výměr - r…
thea2b
Před 3 lety
6
Pokládka lina / pvc podlahy bez lepení
Plánuji položit si lino / pvc podlahu sám. Chci se zeptat zda mohu krytinu položit volně bez lepení…
radimir
Před 3 lety
4
Skála v základech
Zdravím, při hrabání pasů jsme narazili na skálu. Bagr s ní nehnul. Prý je možné skálu v pasu ponec…
milanq
Před 3 lety
3
Vyměnit stará dřevěná okna za nová?
Dobrý den, zvažuji výměnu starých dřevěných oken v domě. Mám nabídku na 600 tis. Kč vč. montáže. Za…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
18
sponzor fóra
Hmoždinkz pro montáž SDK roštu do skládaného betonového stropu
Dobrý den, prosím o radu, jaké hmoždinky jste použili do skládaného betonového stropu? Kotví se do …
dyrup
Před 3 lety
16
Červotoč, dřevomorka nebo co to je?
Zdravím, po včerejším úklidu půdy na mne čekalo nemilé překvapení, 2 hromádky pilin, 2 dirky vedle …
vladimir_sacha
Před 3 lety
1
Krbová kamna bez komínu
Ahoj , mám dotaz. Koupili jsme baráček a chceme si nechat udělat krbové kamna , ale problém je v to…
xkarlos
Před 3 lety
17
Nekoupelnový nábytek do koupelny?
Dobrý den, je mi jasné, že do koupelny patří koupelnový nábytek se speciálními úpravami, v budoucnu…
puhelin
Před 3 lety
10
Ceny materiálů - srovnání
Ahoj, jsem ve fázi, kdy se chceme předzásobit materiálem, který budeme na jaře potřebovat. Něco …
daniel_boura
Před 3 lety
6
Koupě v cizině
Dobrý den, ptám se jen předběžně než se půjdeme poptat na banku. Nevíte zda Česká spořitelna nabízí…
diakoub
Před 3 lety
5
Jaký zdroj vytápění pro roubenku?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký by jste nám doporučili zdroj vytápění roubenky... TZ máme vyp…
angelyn
Před 3 lety
21
Dveře Hörmann doba dodání
Jaka může být doba dodání teď dveří? V prodejně nám tvrdili 6-8tydnu, a to jsme je objednávali v če…
tynuska1990
Před 3 lety
1
Terasa skloněná k domu - odvod vody
Dobrý den, potřebovali by jsme poradit ohledně naší terasy. Dělali jsme bazén ještě když byla hrub…
sasynkamil
Před 3 lety
4
Nevíte co stím?
Nevíte co stím? Rekonstruovali jsme starý záchod a prostě asi jak tam byli futra, tak tam nebyla ze…
kekita
Před 3 lety
14
Elektrokotel, doporučíte?
Ahoj, mám doma elektrokotel CosmoTherm E který umí regulovat buď podle prostorového termostatu v mí…
wpavel
Před 3 lety
5
Bílé spotřebiče vestavné
Dobrý den, kdo má bílé vestavné spotřebiče v kuchyni, jak jste s nimi spokojeni? Chtěla bych je zas…
lokomotiva13
Před 3 lety
1
Stěnové lamely, nástěnné lišty
Dobrý den, instalovali jste někdo v interiéru sádrové nebo polystyrenové lišty na stěnu příp. pod s…
lokomotiva13
Před 3 lety
5
Okna dekor Eiche hell nebo dub winchester
Dobrý den, vybíráme plastová okna na dům a váhám mezi dvěmi dekory dřeva. Máte někdo okan v dekoru …
clairefalcon
Před 3 lety
1
Projekt domu
Krásný den , zajímá mě zda někdo má nějakou zkušenost z Chebu s nějakým projektantem.
romka1234
Před 3 lety
1
Hydroizolace-váš názor
Ahoj stavebníci, ráda bych znala váš názor. Včera nám dělala parta lidí hydroizolace. Manžel tam b…
pyramis
Před 3 lety
14
Jak na plot a schody v kopci
Dobrý den. Máme dům na kopečku. Už máme příjezdovou cestu, ale chceme dodělat plot a schody. Kopec …
jose10r
Před 3 lety
2
Garáž - potřebuje zemnící pásek??
ahoj, poraďte prosím - musím dávat do základu volně stojící garáže zemnící pásek, když dům vedle bu…
kofejn
Před 3 lety
9
Weber SE00, B100? MAR101 nebo MAR092?
Dobrý den, mohu Vás poprosit o fotky fasád s těmito odstíny? Nemůžeme se rozhodnout 🤦🏻♀️. Moc děk…
mihas
Před 3 lety
2
Tondach Stodo 12 měděná engoba
Ahoj, máte někdo v plánu dělat střechu a vybrali jste si krytinu od Tondach Stodo 12 měděná engoba…
stavitel2
Před 3 lety
1
Klimatizace v novostavbě - jak často ji používáte?
Doposud jsme bydleli v Praze v bytě v nejvyšším 5. patře. 10 dnů v roce bylo v bytě přes 30st a to …
mitoma
Před 3 lety
23
Můžu frézovat do novostavby beton - zeď?
ahoj, vím, že do betonových zdí v bytě můžu vrtat, dávat vruty, pověsit obrazy... do stropu mohu vr…
vrajmantak
Před 3 lety
3
1
2
…
119
120
121
122
123
…