O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nákup elektrospotřebičů přes e-shop. Máte zkušenost?
Ahoj, prosím jaké máte dobré či naopak špatné zkušenosti s nákupem elektrospotřebičů do kuchyně pře…
hadeline
Před 16 lety
16
Finanční krize. Ovlivnila vás v případě hypotéky?
Ahojky, finanční krize nás zasáhla, víc než bych čekala, plno propuštěných, práce není k sehnání…
ywushka
Před 16 lety
3
Skla Lacobel. Máte nějaké informace?
Prosim vas o radu!Nikde nemuzu ziskat zadne informace o tomto sklu a nikde nemuzu ani zjistit zadno…
katty.w
Před 11 lety
1
2
...
3
76
Oblukový vikier. Zakryť šindlom alebo škridlou?
Ahojte,chcel by som sa opytat,ci uz niekto staval oblukovy vikier,zakryty sindlom,(ARIA-prodom.sk),…
pifo
Před 16 lety
11
Zrušení radiátoru v paneláku. Máte zkušenost?
Ahojky. Mám v plánu zrušit radiátor v kuchyni, budu mít pod oknem linku, tak ho musím odstranit, vy…
pekin64
Před 9 lety
1
2
35
Je nutné dům nechat promrznout?
Ahojky, stavime dum svepomoci, architekt, co nam projekt delal, rikal, ze kdyz zacneme stavet v bre…
blacksr
Před 13 lety
11
Odpočet úroků z hypotéky od základu daně. Kolik?
ahojky máte někdo zkušenost s tim kolik si mužete odečist uroku z hypoteky z danoveho zakladu?je m…
azafata
Před 16 lety
1
2
...
3
64
Akvárium. Kde nakupovať?
Ahojte strašne by som chcela akvárium,raz som tu videla nadhernu fotku vstavaneho akvária s koralm…
soleilll
Před 11 lety
1
2
33
sponzor fóra
Spotřebiče Baumatic. Máte zkušenost?
Ahojky Holky ♥ Potřebovala bych trošku poradit, zda máte někdo nějakou zkušenost ze spotřebičema B…
wklp
Před 11 lety
8
Nábytek Idea - máte zkušenosti?
Chtěli bychom zařídit dětský pokoj dřevěným nábytkem, ne moc drahým a nábytek Idea mi přijde i ceno…
hokejkap9
Před 10 lety
1
2
38
Znáte firmu, která by zvládla nízkoenergetický dům?
Ahojky, chci se zeptat, jestli znáte někdo dobrou stavební firmu, která by zvládla nízkoenergetický…
petrasak
Před 16 lety
8
Jak udržovat nelakovanou dřevěnou podlahu?
dobrý den, do velké místnosti 50 m2 jsem pořídila dubovou podlahu, prkna jsou nelakovaná a tudíž je…
tomas156
Před 10 lety
5
Existují dotace na stavbu domu, opravu, výměnu oken?
dobrý den, nevíte, jestli existují dotace na stavbu, opravu, výměnu oken....?Něco jsem zaslechla, a…
cori
Před 16 lety
5
Bezrámové sprchové dveře. Sháním info
ahoj, sháním info o bezrámových sprchových dveřích do niky v koupelnovém studiu nám jako nejlevně…
fsvojap
Před 16 lety
6
Jaké máte uspořádání místností v domě?
Teorie a pravidla jsou něco jiného než zkušenosti a tak se vám ptám, jak to máte doma s uspořádáním…
aurinko
Před 16 lety
12
Alfahaus. Máte zkušenost s touto firmou?
Máte někdo zkušenosti s firmou alfahaus,která staví dřevostavby. Nikde jsem nenašel na tuto firmu r…
runner333
Před 3 lety
29
Jaké jsou plastová okna KBE Climatex 70?
ahoj stavebnici - ma tady nekdo praktickou zkusenost s okennim profilem KBE Climatex 70. tento prof…
aaahoy
Před 16 lety
5
Brát si teď hypoteku, nebo počkat?
Ahoj, vzali by jste si v období finanční krize, kdy jsou zpřísněné podmínky pro získání, zvýšené …
kacka.va
Před 16 lety
1
2
54
Tefal Ingenio. Máte zkušenost?
Ahoj holky, chtela bych si koupit nove hrnce, tak mate nekdo zkusenost s Tefal Ingenio, dosti mne…
f.miracle
Před 16 lety
9
Máte zkušenost se střechou z bitumenových pásů?
slyšeli jsme na to hodně kladných názorů, ale máte s tím někdo osobní zkušenost?
mili3478
Před 12 lety
8
Je šance získat pozemek z Úřadu pro zastupování státu?
Máme zálusk na parcelu, která je v územním plánu určena k bydlení, ale vlastní ji Úřad pro zastupov…
saskax
Před 16 lety
8
Tepelná čerpadla. Máte zkušenost?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s vytápěním domku (plošným) tepelným čerpadlem? Začínáme na jaře stavět…
flakac
Před 11 lety
19
Je lepší Porotherm nebo Pichler?
Ahoj, prosím o radu. Nemáte někdo zkušenost s těmito výrobci? Chceme stavět a zvažujeme Porotherm 4…
standa63
Před 9 lety
29
Teploty v místnostech. Jaké máte vy?
Ahojky. Jakou teplotu máte třeba v obýváku? My jelikož máme byt - novostavbu tak i když si topení n…
dai
Před 16 lety
20
Student a živnostník. Máme šanci na hypotéku / úvěr?
Chci se zeptat, s přítelem si chceme vzít hypotéku nebo úvěr ze stavebka, ale problém je v tom, že …
jipe
Před 14 lety
4
Máte skúsenosti s búraním nosných priečok?
bývam na najvyššom poschodí v paneláku a mám v pláne "ukrojiť" z nosnej priečky cca 2,5 m do výšky…
pigie
Před 14 lety
19
Bungalov 772. Na kolik se dá stáhnout cena za svépomoc?
Ahojky, mate nekdo vyhlidnuty/postaveny bungalov 772? http://www.euroline.cz/ActiveWeb/projekt/270/…
milan110
Před 6 lety
20
Nemáme zařízení a vybavení domácnosti. Jak to řešit?
Pokud jste (nebo byli) na tom někdo jako my a začínáte vážně od nuly, kdy chcete stavět, nebo koupi…
dalia
Před 16 lety
4
Hypotéka pro živnostníky, když nepodnikáme celý rok
Jsem tu poprvé a nevím tedy jestli tu už podobný příspěvek nebyl,ale k jádru věci. Chystáme se sta…
spaly
Před 11 lety
7
Jak z cihel postavit nízkoenergetickou stavbu?
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda je možné z Porothermu postavit dům s parametry nízkoenergetické či…
cori
Před 16 lety
9
1
2
…
1226
1227
1228
1229
1230
…