O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vláknobeton - dá se nějak urychlit vysoušení?
Dobrý den, máme podlahu z vláknobetonu, po 5ti týdnech od vylití nám bylo sděleno, že naměřené hodn…
skunkos
Před 3 lety
4
Velikost okna - zvětšení
Dobrý den, mám prosbu ohledně okna v kuchyni. Akutálně jsme ve fázi, kdy máme terpve hotovou zákla…
davex
Před 3 lety
6
Pozemek oznacen jako orna puda
Hezky den, mam dotaz. Chteli by jsme baracek a ted hledame moznosti. Na miste kde by se nam libilo,…
vladimirsvorba
Před 3 lety
17
Jak vybrat krbova kamna?
Ahoj, dokazete mi nekdo, prosim, rict po jakych krb. kamnech se divat - parametry viz foto? Samozře…
azsinanecovzpomenu
Před 3 lety
2
Dotace na zateplení domu
Dobrý den všem, snažím se dodělat vše potřebné ke kolaudaci. Paní ze stavebního úřadu trvá na reten…
puhelin
Před 3 lety
6
Koureni na balkone, z oken
Ahoj, koupila jsem si byt v panelaku. Bohuzel jsem zjistila, ze pani prodavajici mne zamlcela tezke…
katulepraha
Před 3 lety
1
2
34
Nedodané tepelné čerpadlo - jak řešit zimu?
Zdravím, situace: máme 3 měsíce od předání domu (stavba na klíč). S tím, že máme pouze vnitřní jedn…
geodett
Před 3 lety
19
Stěrka do koupelny - máte? Čistí se dobře?
Ahoj, uvažujeme o stěrce na stěnu koupelny místo obkladu. Neznáme ale nikoho, kdo to má. A občas sl…
bayt
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Zmoklé palubky
Dobrý den, stavíme RD s nadkrokevní izolací. Na pohledové straně budou palubky s perodrážkou (dřev…
geodett
Před 3 lety
2
Router na pude
Dobrý den, manžela napadlo, že by router byl na půdě. Přece jen - anténa bude na střeše a rozvody s…
zdenek_valek
Před 3 lety
10
Zahradni altan - pristresek
Dobry den, nenasel by se tu nejaky dobry kutil, co by mi poradil, jak dat do kupy zahradni altan. C…
jarin1
Před 3 lety
6
Půdorys bungalovu/pokoje
Zdravím, s přítelem se dohadujeme o velikosti dětských pokojů, chtěli by jsme vás poprosit o názor…
norikakaa
Před 3 lety
14
Přístavba ke smíšeným zdí ( opuka, plní cihla) - jaký použít materiál?
Dobrý den, chci přistavět jednu místnost ( 6x4m) ke stávajícímu domu který je s kamene a plných cih…
kmosek
Před 3 lety
1
JUB Jupol Gold nebo Classic?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na radu - chystám se malovat ložnici, pokoj, obývací pokoj a chodb…
skiny_n
Před 3 lety
5
Změna výšky základove desky
Dobrý den, máme před stavbou základové desky. Dům je v mírném svahu, výškový rozdíl mezi rohy domu…
marekned
Před 3 lety
6
Koberec
Co doporučíte např. z vlastní zkušenosti do pokoje pro větší děti 4/9...spíše kusový koberec nebo n…
blondys24
Před 3 lety
4
Pochozí půda vazníkové střechy bez nosných stěn a sloupů. Unese mě to?
Máme hotovou vazníkovou střechu (10x15m), která drží jen na věnci. Půda má mít nosnost 150kg/m2. S…
lukas022
Před 3 lety
8
Ukončení taškek u zdi
ahoj budeme k domu stavět zastřešenou pergolu, něco jako je na foto, taška samba 11 od tondachu, vč…
vrajmantak
Před 3 lety
3
Hranice pozemku plot
Dobry den, chceme stavet betonovy plot, uz zde moje diskuze( sousedka povolila, pak prisla ze nesou…
aanduulka
Před 3 lety
18
Úprava vodoměrné šachty
Dobrý den, plánujeme srovnat pozemek pomocí vybudování opěrné zdi na hranici pozemku. Vodoměrnou š…
jarin1
Před 3 lety
5
Betonová podlaha se drolí - jak opravit?
Zdravím, poradíte mi prosím někdo jak opravit betonovou podlahu, která se drolí? Jde o nový beton, …
davecom
Před 3 lety
6
Výpočet spotřeby materiálu
Zdravím! Pomohl by mi někdo spočítat spotřebu materiálu na zateplení garáže? Kamarád nám to slibuje…
slamer
Před 3 lety
3
Divoká zahrada
Dobry vecer. Jsem zahradní nováček. Proto bych se chtela zeptat zkušenějších. Mam holy travnik, k…
atilius
Před 3 lety
10
Hledám dodavatele betonových schodů do RD
Hezký den Doporučíte dodavatele betonového schodiště (realizace Zlatá u Úval), který by místo stáv…
hajrez
Před 3 lety
1
Nosnost vaznic (pochozího) stropu
Ahoj, prosím o radu nebo doporučení - jako strop chci použít "hranoly" vyrobené z dvou desek a hran…
davecom
Před 3 lety
1
Krbova kamna ci vlozka
Krbova kamna, nebo krbova vlozka? Pro co jste se rozhodli (cena, funkčnost , estetika...)? V proje…
maanna
Před 3 lety
12
Datové kabely - dvojité rozvody jako rezerva. Kam schovat tu rezervu?
Budeme dělat datové rozvody a slaboproudař mi říká, ať datové kabely taháme vždy dva, i když bude t…
vrajmantak
Před 3 lety
12
Modulov dom american mobile house
Ahojte. Ma niekto modulovy dom od firmy American mobile house z Bušiniec? Ponúkajú veľmi prijateľn…
jan_cief
Před 3 lety
1
Přístavba k bungalovu
Zdravím, před 2 lety jsme koupili novostavbu bungalovu (100m,zdeny, pultova strecha). Nyni uvazuj…
puhelin
Před 3 lety
3
Stodola uprostřed obecního pozemku
Dobrý den všem, rádi bychom se poradili ohledně koupi pozemku, který je uspořádáním trochu specific…
milanq
Před 3 lety
4
1
2
…
121
122
123
124
125
…