O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pozemek oznacen jako orna puda
Hezky den, mam dotaz. Chteli by jsme baracek a ted hledame moznosti. Na miste kde by se nam libilo,…
vladimirsvorba
Před 3 lety
17
Jak vybrat krbova kamna?
Ahoj, dokazete mi nekdo, prosim, rict po jakych krb. kamnech se divat - parametry viz foto? Samozře…
azsinanecovzpomenu
Před 3 lety
2
Dotace na zateplení domu
Dobrý den všem, snažím se dodělat vše potřebné ke kolaudaci. Paní ze stavebního úřadu trvá na reten…
puhelin
Před 3 lety
6
Koureni na balkone, z oken
Ahoj, koupila jsem si byt v panelaku. Bohuzel jsem zjistila, ze pani prodavajici mne zamlcela tezke…
katulepraha
Před 3 lety
1
2
34
Nedodané tepelné čerpadlo - jak řešit zimu?
Zdravím, situace: máme 3 měsíce od předání domu (stavba na klíč). S tím, že máme pouze vnitřní jedn…
geodett
Před 3 lety
19
Stěrka do koupelny - máte? Čistí se dobře?
Ahoj, uvažujeme o stěrce na stěnu koupelny místo obkladu. Neznáme ale nikoho, kdo to má. A občas sl…
bayt
Před 3 lety
5
Zmoklé palubky
Dobrý den, stavíme RD s nadkrokevní izolací. Na pohledové straně budou palubky s perodrážkou (dřev…
geodett
Před 3 lety
2
Router na pude
Dobrý den, manžela napadlo, že by router byl na půdě. Přece jen - anténa bude na střeše a rozvody s…
zdenek_valek
Před 3 lety
10
sponzor fóra
Zahradni altan - pristresek
Dobry den, nenasel by se tu nejaky dobry kutil, co by mi poradil, jak dat do kupy zahradni altan. C…
jarin1
Před 3 lety
6
Půdorys bungalovu/pokoje
Zdravím, s přítelem se dohadujeme o velikosti dětských pokojů, chtěli by jsme vás poprosit o názor…
norikakaa
Před 3 lety
14
Přístavba ke smíšeným zdí ( opuka, plní cihla) - jaký použít materiál?
Dobrý den, chci přistavět jednu místnost ( 6x4m) ke stávajícímu domu který je s kamene a plných cih…
kmosek
Před 3 lety
1
JUB Jupol Gold nebo Classic?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na radu - chystám se malovat ložnici, pokoj, obývací pokoj a chodb…
skiny_n
Před 3 lety
5
Změna výšky základove desky
Dobrý den, máme před stavbou základové desky. Dům je v mírném svahu, výškový rozdíl mezi rohy domu…
marekned
Před 3 lety
6
Koberec
Co doporučíte např. z vlastní zkušenosti do pokoje pro větší děti 4/9...spíše kusový koberec nebo n…
blondys24
Před 3 lety
4
Pochozí půda vazníkové střechy bez nosných stěn a sloupů. Unese mě to?
Máme hotovou vazníkovou střechu (10x15m), která drží jen na věnci. Půda má mít nosnost 150kg/m2. S…
lukas022
Před 3 lety
8
Ukončení taškek u zdi
ahoj budeme k domu stavět zastřešenou pergolu, něco jako je na foto, taška samba 11 od tondachu, vč…
vrajmantak
Před 3 lety
3
Hranice pozemku plot
Dobry den, chceme stavet betonovy plot, uz zde moje diskuze( sousedka povolila, pak prisla ze nesou…
aanduulka
Před 3 lety
18
Úprava vodoměrné šachty
Dobrý den, plánujeme srovnat pozemek pomocí vybudování opěrné zdi na hranici pozemku. Vodoměrnou š…
jarin1
Před 3 lety
5
Betonová podlaha se drolí - jak opravit?
Zdravím, poradíte mi prosím někdo jak opravit betonovou podlahu, která se drolí? Jde o nový beton, …
davecom
Před 3 lety
6
Výpočet spotřeby materiálu
Zdravím! Pomohl by mi někdo spočítat spotřebu materiálu na zateplení garáže? Kamarád nám to slibuje…
slamer
Před 3 lety
3
Divoká zahrada
Dobry vecer. Jsem zahradní nováček. Proto bych se chtela zeptat zkušenějších. Mam holy travnik, k…
atilius
Před 3 lety
10
Hledám dodavatele betonových schodů do RD
Hezký den Doporučíte dodavatele betonového schodiště (realizace Zlatá u Úval), který by místo stáv…
hajrez
Před 3 lety
1
Nosnost vaznic (pochozího) stropu
Ahoj, prosím o radu nebo doporučení - jako strop chci použít "hranoly" vyrobené z dvou desek a hran…
davecom
Před 3 lety
1
Krbova kamna ci vlozka
Krbova kamna, nebo krbova vlozka? Pro co jste se rozhodli (cena, funkčnost , estetika...)? V proje…
maanna
Před 3 lety
12
Datové kabely - dvojité rozvody jako rezerva. Kam schovat tu rezervu?
Budeme dělat datové rozvody a slaboproudař mi říká, ať datové kabely taháme vždy dva, i když bude t…
vrajmantak
Před 3 lety
12
Modulov dom american mobile house
Ahojte. Ma niekto modulovy dom od firmy American mobile house z Bušiniec? Ponúkajú veľmi prijateľn…
jan_cief
Před 3 lety
1
Přístavba k bungalovu
Zdravím, před 2 lety jsme koupili novostavbu bungalovu (100m,zdeny, pultova strecha). Nyni uvazuj…
puhelin
Před 3 lety
3
Stodola uprostřed obecního pozemku
Dobrý den všem, rádi bychom se poradili ohledně koupi pozemku, který je uspořádáním trochu specific…
milanq
Před 3 lety
4
Stínění bez loxone
Zdravim, chtěl jsem se zeptat zda by někdo nevěděl zda se da udělat automatické stahování venkovníc…
martin_s
Před 3 lety
5
Zámková dlazba - reálné náklady
Dobrý den, Rád bych se zeptal někoho kdo se orientuje, jaká je dnes velmi hrubě cena pojezdove (3.…
romank3
Před 3 lety
1
1
2
…
121
122
123
124
125
…