O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Krb s výměníkem
Ahojte, premyslim kvuli cene plynu, ze bych pred plynovy kotel dal krb s vymenikem pro ohrev vody.…
zubr487
Před 3 lety
14
Renovace bedněného zápraží u chalupy
Vracíme podobu staré chalupě a nyní renovujeme původní bedněné celodřevěné zápraží. Oproti původním…
boiia
Před 3 lety
1
Žaliuzie - JACKODESIGN
Zdravím, máte někdo zkušenost s firmou na venkovní žaluzie JACKODESIGN? Děkuji předem za postřehy …
bery3
Před 3 lety
1
Venkovní obklady od Stegu - Madera 1, Abra 1
Dobrý den, nemáte prosím někdo realizovaný obklad na fasádě od Stegu v provedení Madera 1 nebo Abr…
xdohp00
Před 3 lety
1
Zhodnocení projektu dřevodomek
Konečně po třech měsících máme projekt, rada bych oslovila vás zkušené a již zabydlené o posouzení …
daruna
Před 3 lety
13
Zateplení polystyren 16cm vs 20cm
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu - máme se rozhodnout, zda připlatit za navýšení izolace…
blooddrunk
Před 3 lety
13
Nesoubežnost lamel venkovních žaluzií Z-90
Měla bych dotaz, jestli je přípustná nesoubežnost lamel/různé mezery mezi lamely venkovních žaluzií…
peju
Před 3 lety
6
Rozmístění - obyvací pokoj s kuchyní
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o názory, jak nejlépe rozmístit nábytek v obyvacím pokoji - zejm…
xkarlos
Před 3 lety
10
sponzor fóra
Co první topeni nebo obklad
Dobrý den, možná hloupí dotaz ale chci vědět jak se pridela topeni na již vykachlikovanou koupelnu…
radim2015
Před 3 lety
4
Dvě žaluzie u jednoho francouzského okna. Ano nebo ne?
Zahrávám si s myšlenkou, zdali nerozdělit žaluzie u francouzského okna. Část okna, která je na obrá…
evculinda
Před 2 lety
29
Vybaveni kuchyne spojene s obyvacim pokojem
Zdravim, prosla jsem starsi diskuze, ale nenasla jsem, co by me zajimalo. Resim aktualne sladeni vy…
samot07
Před 3 lety
13
Uspořádání interiéru koupelny
SOS Poradíte, zda ponechat pořadí: varianta 1. - umyvadlo, WC a sprchový kout (ten musí být tam, k…
happy_barbucha
Před 3 lety
2
Zatečení nad novým oknem novou fasádou...?
Zdravím všechny a prosím o názory zejm. znalé věci, jak je možné a kde se stala chyba, že takto za…
raadim
Před 3 lety
10
Sousedovic sokl a nase zahrada
Dobry den, Nase zahrada sousedi se zdmi sousedova stareho domu. U jejich zdi, resp soklu (nezatepl…
daruna
Před 3 lety
14
Penetrace na plot
Jak docílit černých plotovych tvarnic… koupili jsme černé od ditonu a bohužel došli cosi flekateho …
timoti
Před 3 lety
1
Špatný rozměr základových pasů.
Dobrý den, Prosím o radu. Zjistili jsme, že máme vylité pasy v menším rozměru, než je vnější hrana…
jarin1
Před 3 lety
6
Teče pod HS potálem
Zdravím stavebníky, potřeboval bych poradit a vyřešit trošku prekerku. Při prudkém nebo trvalém de…
blooddrunk
Před 2 lety
17
Reklamace spár ve sprchovém koutě
Dobrý den, maté prosím někdo zkušenost s podobnou reklamací? Rekonstruovali jsme koupelnu a máme sp…
lol27
Před 3 lety
12
Elektrický žebřík - umístění
Ahoj, děláme elektriku na baráčku a potřebujeme vědět umístění elektrických žebříků (na sušení ruč…
galvac
Před 3 lety
6
Pouze jedna kleština v místnosti
Dělám podhledy na novostavbě RD. Dělám křížový rastr, který chytám u krovu do kleštin na tzv. háky…
davve03
Před 3 lety
1
Romotop Cara C02
Dobrý den, má někdo z vás střecháčků doma akumulační krb Romotop Cara? Jak jste spokojeni s velikos…
nejaga
Před 3 lety
1
Spotřebiče Amica
Rozhodujeme se o spotřebičích do kuchyně - trouba, vestavná mikrovlnka, indukční deska, digestoř. N…
katty88
Před 3 lety
3
Retenční nádrž. Máte? Vyplatí se?
Máme pozemek 800m2, když odečtu plochu baráčku, cestu a plochy, které nehodlám zalévat, tak bych mě…
esmeralda2
Před 3 lety
1
2
37
Jak položit vinyl opticky větší aby to bylo
Jak položit vinyl aby tu místnost to opticky zvětšilo? Jde to nebo ne?
artep1987
Před 3 lety
2
Jak velký vybrat bojler?
Majitel stavební firmy ode mě chce vědět, jak velký chceme bojler a já nevím, jak odpovědět.. Jsme…
pyramis
Před 3 lety
1
2
38
Posouzení projektu
Dobrý den, ráda bych, abyste posoudili projekt rd. Je to pouze hrubý nákres. Chtěli bychom vytáp…
puhelin
Před 3 lety
19
Projekt bungalov 5kk
Ahoj všichni co říkáte na náš projekt? Co by jste změnili nebo zlepšili děkuji za rady.
veraplb
Před 3 lety
14
Krytina na pergolu ..
Dobrý den, stavím pergolu a rád bych, jako krytinu, použil betonové tašky betonpress. Výrobce uvá…
pyramis
Před 3 lety
4
Odvolání kraj
Ahoj, stavebníci, nemáte někdo zkušenost s odvoláním na kraj? Jak dlouho trvalo vyřízení odvolání a…
milanq
Před 3 lety
15
Vinyl click clack
Vinyl click clack dává se pod kuchyň nebo ne?
sokil
Před 3 lety
6
1
2
…
124
125
126
127
128
…