O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Elektřina pripojeni
Jakou máte zkušenost? Volal mi projektant firmy, která bude dělat pripojku ČEZu - je to dobré? Bud…
p_avlina
Před 2 lety
8
Penetrace knauf aufbrennsperre
Zdravím chci se zeptat, zůstala my penetrace pod sádrové omítky knauf aufbrennsperre 15 kilovi kibl…
lakyluke
Před 3 lety
1
Jak silný elektrokotel
Zdravím jak silný elektrokotel do bungalovu vytápěná plocha 80m2 tz 4 :slight_smile: Díky
jirkajn
Před 3 lety
17
Bramac Tegalit Star
Dobrý den, prosím o radu. Minulý týden nám byla dodělána černá strešní krytina Bramac Tegalit Star,…
geodett
Před 3 lety
3
Zálohy na elektřinu u novostavby
Jak vysoké zálohy na elektřinu máte u novostavby s TČ, která byla dokončena letos? Chápu, že je to …
michal_rybar
Před 3 lety
8
Vaillant 55/5 a uniTOWER VIH QW 190/1E pro čtyřčlennou rodinu. Bude 190 litrů stačit?
Doba je zlá a TČ jsou nedostatkové zboží. Mám možnost nyní koupit splitový Vaillant 55/5 a Unitower…
kofejn
Před 3 lety
7
TČ - RD 15KW TZ
Dobrý den, potreboval bych prosim poradit. Mame plynovy kondenzacni kotel (stari 12 let) spotreba…
wpavel
Před 3 lety
2
Záloha na palety
Zdravím všechny, doteď jsem nezkoumal palety, systém zálohy, výkup. Teď jsem byl dost překvapen zál…
jirkajn
Před 3 lety
8
sponzor fóra
Kovové zábradlí ke schodišti
Je zde někdo kdo umí vyrobit takové zábradlí k betonovému schodišti nebo má někdo takové doma? pros…
kntsz
Před 3 lety
4
Kusový koberec k šedé dlažbě
Dobrý den, prosím jaký máte nebo jaký by jste volili kusový koberec k šedé dlažbě? Máme tuto podlah…
helcahonsova
Před 3 lety
1
Jak vylepšit půdorys
Je tady spousta šikovných lidiček, a tak doufám, že by mi někdo mohl poradit jak vylepšit půdorys. …
daruna
Před 3 lety
11
Poraďte prosím 🙂
Zdravím, mám na zahradě dva nezaevidované objekty na katastru nemovitostí. Takhle jsem to dostal od…
rajcatko1988
Před 3 lety
9
Dům z lodních kontejnerů
Dobrý den. Stavěl tady někdo z lodních kontejneru? Strašně se mi líbí. Ale mám strach z životnosti…
requied
Před 3 lety
2
Vnitřní parapety - rozměr
Dobrý den, měl bych na Vás tady jeden dotaz. Nechal jsem si od jedné firmy objednat vnitřní parapet…
sancek6
Před 3 lety
7
Jak silikonovat sprchovy kout?
Vsude jsem videl silikonovani sprchovych koutu (mam bezvanickovy - jen dlazba a obklad) s takovym o…
mj129
Před 3 lety
1
Krb s výměníkem
Ahojte, premyslim kvuli cene plynu, ze bych pred plynovy kotel dal krb s vymenikem pro ohrev vody.…
zubr487
Před 3 lety
14
Renovace bedněného zápraží u chalupy
Vracíme podobu staré chalupě a nyní renovujeme původní bedněné celodřevěné zápraží. Oproti původním…
boiia
Před 3 lety
1
Žaliuzie - JACKODESIGN
Zdravím, máte někdo zkušenost s firmou na venkovní žaluzie JACKODESIGN? Děkuji předem za postřehy …
bery3
Před 3 lety
1
Venkovní obklady od Stegu - Madera 1, Abra 1
Dobrý den, nemáte prosím někdo realizovaný obklad na fasádě od Stegu v provedení Madera 1 nebo Abr…
xdohp00
Před 3 lety
1
Zhodnocení projektu dřevodomek
Konečně po třech měsících máme projekt, rada bych oslovila vás zkušené a již zabydlené o posouzení …
daruna
Před 3 lety
13
Zateplení polystyren 16cm vs 20cm
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu - máme se rozhodnout, zda připlatit za navýšení izolace…
blooddrunk
Před 3 lety
13
Nesoubežnost lamel venkovních žaluzií Z-90
Měla bych dotaz, jestli je přípustná nesoubežnost lamel/různé mezery mezi lamely venkovních žaluzií…
peju
Před 3 lety
6
Rozmístění - obyvací pokoj s kuchyní
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o názory, jak nejlépe rozmístit nábytek v obyvacím pokoji - zejm…
xkarlos
Před 3 lety
10
Co první topeni nebo obklad
Dobrý den, možná hloupí dotaz ale chci vědět jak se pridela topeni na již vykachlikovanou koupelnu…
radim2015
Před 3 lety
4
Dvě žaluzie u jednoho francouzského okna. Ano nebo ne?
Zahrávám si s myšlenkou, zdali nerozdělit žaluzie u francouzského okna. Část okna, která je na obrá…
evculinda
Před 2 lety
29
Vybaveni kuchyne spojene s obyvacim pokojem
Zdravim, prosla jsem starsi diskuze, ale nenasla jsem, co by me zajimalo. Resim aktualne sladeni vy…
samot07
Před 3 lety
13
Uspořádání interiéru koupelny
SOS Poradíte, zda ponechat pořadí: varianta 1. - umyvadlo, WC a sprchový kout (ten musí být tam, k…
happy_barbucha
Před 3 lety
2
Zatečení nad novým oknem novou fasádou...?
Zdravím všechny a prosím o názory zejm. znalé věci, jak je možné a kde se stala chyba, že takto za…
raadim
Před 3 lety
10
Sousedovic sokl a nase zahrada
Dobry den, Nase zahrada sousedi se zdmi sousedova stareho domu. U jejich zdi, resp soklu (nezatepl…
daruna
Před 3 lety
14
Penetrace na plot
Jak docílit černých plotovych tvarnic… koupili jsme černé od ditonu a bohužel došli cosi flekateho …
timoti
Před 3 lety
1
1
2
…
124
125
126
127
128
…