O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nákup z AliExpressu po novom
Ahojte, na Slovensku sa nám celkom aktívne rozbiehajú diskusie o nákupe z AliExpressu: http://www.m…
michaela_recht
Před 4 lety
1
Změna koordinační situace
Ahoj, potřeboval bych se zeptat, mám takovej problém. Mam vyřízený stavební povolení chtěl sem začí…
milanq
Před 4 lety
3
Úprava dispozic starého domu
Dobrý den, Ráda bych našla někoho, kdo řešil podobný problém a mohl mi říct, jak dopadl 😀 Starý dů…
anela13
Před 4 lety
11
Daň u darovací smlouvy
Dobrý den, pokud nám bude tchán (manželův otec) darovat pozemek do SJM, platí, že jsme osvobozeni o…
verys
Před 4 lety
1
Polyuretanová stěrka na podlaze
Zdravím, plánujeme v přízemí na podlahové topení poly štěrku, měla by být měkčí a pružnější než epo…
hattori
Před 1 rokem
17
Můžeme změnit druh fasády když máme schválenou zelenou úsporu?
Když máme schválenou zelenou úsporu. Můžeme změnit druh fasády ? Napsala jsem jim dotaz, ale krom …
puhelin
Před 4 lety
7
Zástavní právo smluvní - daň z převodu nemovitosti
Dobrý den, půjčil jsem si od kamaráda hodně peněz a ten trval na tom, abych na základě tohoto přeps…
majjo6
Před 3 lety
10
Stejna podlaha vsude
mate nekdo stejnou podlahu vsude? Mame podlahov. topeni tak nejlepe dlazbu? Jak jste spokojeni? Mo…
luckavra
Před 4 lety
24
sponzor fóra
Studna a jímka
Ahoj. Mame možnost koupit starší dům na rekonstrukci. Při prohlídce jsme zjistili, že dům má odpady…
vladimirsvorba
Před 4 lety
5
Vysavač na listí
Ahoj střecháčci, můžete mi prosím, kdo má zkušenosti s vysavačem listí napsat, jestli to vysává i k…
mp77
Před 4 lety
11
Bojler v kuchyni
Máte prosím někdo zkušenosti s umístěním bojleru nad podlahou v uzavíratelné skříni? Potřebuji ho u…
boiia
Před 4 lety
24
Fasadni omitka caparol
Ma nekdo zkusenost s fasadni silikonovou omitkou Caparol? Nevite kde sehnat vzornik krome inzernetu…
martina_savulova
Před 4 lety
3
Názor na projekt 4+KK
Dobrý den, moc se nám líbí tento projekt, ale rádi bychom ještě šatnu v některém pokoji, kde bychom…
norikakaa
Před 4 lety
7
Základová deska krpeni
Prosím o radu v pátek jsem zhotovil základovou desku 25cm silná beton c25/30.Ted jsou teploty prez …
roman_
Před 6 měsíci
19
Firma - zhotovení základové desky - Ústecký kraj, Slaný
Dobrý den, doporučíte stavební firmu pro stavbu základové desky pod RD (dřevostavba) a carport, cca…
jowana
Před 4 lety
16
Doporučte prosím bagristu - Praha - západ
Dobrý den, doporučil byste někdo prosím spolehlivého dobrého bagristu pro Prahu-západ? Někoho, kdo …
countrylady
Před 4 lety
3
Co nakoupit předem, než se zdraží?
Pěkný den, Vy, kteří teprve začínáte stavět, nakupujete už vnitřní vybavení domu (sanita, obklady, …
rubenyx
Před 3 lety
5
Projekt a vyřízení stavebního povoleník
Dobrý den, chceme s manželem stavět. Firma nám nabídla cenu projektu + že nám zařídí stavební pov…
puhelin
Před 4 lety
21
Tepelné čerpadlo Iveco
Dobrý den mate někdo zkušenost s tepelným čerpadlem Iveco? Hledáme co nejvíce zkušeností a taky mám…
richid
Před 4 lety
1
Sprchova a vanova podomitkova baterie. Jake vybrat?
Jake mate vy prosim s cim jste a nejste spokojeni? Nevim jakou vybrat aby byla trochu kvalitni za r…
emko4
Před 4 lety
12
Projektant pro keramzit liapor stavby
Zdravim vsechny, Chceme stavet z keramzitu cili liaporu individualni projekt, nelibi se nam zadny k…
ronika17
Před 4 měsíci
8
Jak často jste byly v kontaktu s projektantem?
Dobrý den, chci se zeptat na vaše zkušenosti ohledně komunikace s projektanty. Např. jestli vám dáv…
radim2015
Před 4 lety
7
Nazor na rozpocet
zdravim, mohu pozadat o nazor na rozpocet,jestli to firma neprepalila hodne? bude to pasivni dum, a…
venouska
Před 4 lety
24
Videotelefon HIKVISION
Zdravím , chtěl bych se zeptat máte někdo zkušenosti s tímto typem ? Spíš by mě zajímalo jestli se …
wacko
Před 4 lety
2
Myčka pod indukční varnou deskou.
Zdravím, máte někdo zkušenosti s umístěním myčky pod indukční varnou desku? Vím, že je to nevhodné…
kekita
Před 4 lety
2
HS portál 3m v plastu
Ahoj všichni, máte někdo zkušenost s HS portálem z plastu na jižní stranu? Máme v projektu 3000x21…
tomi_28
Před 4 lety
7
Podlahovka suchou cestou
Ahoj, máte někdo zkušenosti s podlahovkou suchou cestou? Rekonstruujeme. V přízemí máme 20 let star…
zdenek13
Před 4 lety
4
Tepelné čerpadlo -hluk
Dobrý den, soused si umístil na svůj dům na plochu vedle střechy tepelné čerpadlo(asi voda vzduch, …
alexxa007
Před 3 lety
1
2
39
Občerstvení pro kolaudátora?
Dobrý den, asi blbý dotaz, ale připravili jste pro kolaudátora ze SÚ nějaké pohoštění? Dělá se to? …
jose10r
Před 4 lety
10
Pojištění majetku
Dobrý den, řeším u kupovaného domu pojištění majetku, hodnota 3mil kč. Nabídka viz. níže, může někd…
nyssa_al_ghul
Před 4 lety
4
1
2
…
174
175
176
177
178
…