O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Garážová vrata k oknům dekoru irský dub
Zdravím a prosím o radu. vybrali jsme dekor oken irský dub, ale jak jsem teď zjistil, je docela pro…
kuba_pollo_polomsky
Před 4 lety
6
Vytápění a ohřev vody v dřevostavbě
Zdravím všechny co plánují výstavbu dřevostavby, prosím podělte se jaké máte naprojektované kombina…
wpavel
Před 4 lety
11
Výhřev bazénu solárními panely
Dobrý den, chci se zeptat, zda jde solárními panely na baráku (které ohřívají vodu v bojleru a vyrá…
michal_klicka
Před 4 lety
1
Studna + drenážní jímka, zalévání
Dobrý den, Chci si udělat v zemi na zahradě pár přístupových bodů k vodě (později napojení na autom…
michal_klicka
Před 4 lety
5
Šířka balkonovych dveří
Zdravím všechny, měl jsem v projektu šířku balkonových dveří 1250 mm (podotýkám, že se jedná o pro…
tomas_kohler
Před 3 lety
4
Oprava modřínové fasády
Jak opravit prkna co vyjela z drážky?
pedrop
Před 4 lety
3
Rozpočet pro banku
Ahoj, podělil by se někdo o rozpočet dřevostavby pro banku? Klidně do soukromých zpráv. Děkuji
alexxa007
Před 4 lety
9
Plechová garáž / sklad při stavbě
Dobrý den, chtěli bychom se zeptat na vaše zkušenosti s touto konkrétní plechovou garáží viz fotka…
norikakaa
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Rekuperace v domě na pronájem
Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdo máte zkušenost s rekuperací, jestli má smysl ji dávat do domu ur…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
7
Usýcháni thuji
Dobrý den, chtěla jsem vas poprosit o radu ohledně thuji. Máme měsíc vysazene a začaly hnednout jak…
wpavel
Před 4 lety
10
Smlouva o dílo - stavba domu, cena ve smlouvě
Dobrý den, budeme stavě RD na klíč. Stavební firmu máme vybranou a nyní jsme ve stadiu před podpis…
vladimirsvorba
Před 3 lety
6
Částečná renovace nivelačky
Zdravíčko všem. V jednom rohu místnosti byla pod dlažbou příliš silná vrstva nivelačky (cca 3cm). J…
selskyrozum
Před 4 lety
2
Máte někdo v kuchyni nebo jinde dekor Dub Anthor?
Dobry den, mate nekdo kuchyni, nebo cokoliv jineho v dekoru dub Anthor? Prijde mi, ze maji vsichni …
ana568
Před 4 lety
1
Doporučení na firmu s tepelnými čerpadli v Karlovarském kraji
Zdravím, je tu někdo z Karlovarského kraje popřípadě Plzeňského a má dobré zkušenosti co se týče, p…
daniel72
Před 4 lety
2
Je velký problém nedodržení odstupů mezi chatami?
Je velký problém nedodržení odstupů mezi chatami.. Starou chatou sousedů a tou budoucí co se teprve…
milanq
Před 4 lety
9
Vylévání podlah bez uzavřené stavby
Dobrý den, omlouvám se asi za hloupý dotaz, ale lze vylévat podlahu anhydritem i když nemáme uzavře…
petrkunc132
Před 4 lety
11
Uskladnění thuji v kvetináčích přes zimu?
Dobrý den, mohu se prosím zeptat - přes jaro jsem namnožil řízkováním thuje, asi 20 stromečků se ch…
tomas_fukovec
Před 4 lety
1
Odpad v podhledu
Zdravím, při rekonstrukci přišla stavební firma s tím, že vodu a odpad z koupelny v prvním patře ch…
zdenek13
Před 4 lety
3
Dřevěný strop - KVH hranoly
Ahoj, rekonstruujeme dům a v jedné místnosti 4x5 m - ložnice - byly ponechány původní trámy z 30. l…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
Uponor Minitec - nízká podlahovka
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto systémem? Při rekonstruci máme v přízemí 20 let starou podlah…
wpavel
Před 4 lety
2
Plynový kotel - jaký?
Plánujeme dům a topit chceme plynem. Vůbec se v tom nevyznám. Byl by někdo ochotný vysvětlit mi, ja…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
9
Vysoké madlo z obou stran vchodových dvěří, má někdo??
Dobrý den, chci se zeptat na nazor/zkušenost, jestli má někdo madla z obou stran vchodových dveří, …
norah32
Před 4 lety
6
Projekt schodiště
Ahojte. Průzkum trhu. Myslíte že by mohl být zájem o přesný projekt betonové schodiště? Já jsem tot…
puhelin
Před 4 lety
7
Albo okna
Kdo vyrábí pečeti dveří pro Albo? Apologies for Google translate Czech. I have Albo windows & door…
stuartpaul
Před 4 lety
2
Koupit celé dílo nebo nejdřív pozemek
Dobrý den, Zvažujeme koupi rodinného domu. Developer navrhuje 2 varianty - nejdřív koupit pozemek …
petrkunc132
Před 4 lety
6
Aktuální vlastní zkušenost - hypotéka - sami nebo finanční poradce?
Prosím, jakou máte vlastní zkušenost tento rok při vyřizování hypotéky, lepší sami nebo finanční po…
denisahajdukova
Před 1 rokem
8
Vyplatí se ještě vytápění plynem?
Zdravím, jsme s ženou ve fázi projektování, kdy dům nám bude stavět firma. Jedná se o dřevostavbu …
horst_fuchs
Před 3 lety
1
2
51
MYČKA podstavná
Ahoj, budeme se stěhovat na baráček, kde je již částečně zařízená kuchyň a než budeme dělat novou, …
marvac
Před 4 lety
5
Jaké máte kliky na bílých plastových oknech
Zdravím všechny, po dlouhém rozhodování jsem zvolili do interiéru bílá plastová okna (venku budou a…
cuky_ducky
Před 4 lety
2
Viessmann Vitocal 222 -S
Dobrý den, prosím máte někdo TČ Viessmann Vitocal 222-S? Jak jste spokojeni? Váháme zda vzít Nibe …
matysce
Před 4 lety
1
1
2
…
176
177
178
179
180
…