O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Poptávka zastřešení terasy okr. Benešov
Dobrý den, poptáváme firmu, která by realizovala zastřešení již hotové dřevěné terasy. Zvažujeme p…
dkrukovsky
Před 4 lety
2
Technická místnost mimo RD
Ahoj, chtěl bych se zeptat, je možné technickou místnost situovat mimo RD? Líbilo by se mi mít menš…
franti_p
Před 4 lety
14
Je toto v poriadku? Parapety Werzalit
Dobrý deň, poprosím o názor, či je toto v poriadku? Objednali sme si parapety Werzalit - nemecký vý…
riava123
Před 4 lety
1
Obklady, dlažby
OKOLÍ OPAVY Dobrý den, poptáváme obkladače. Jednalo by se o lokalitu Vřesina u Hlučína. Novostavba…
jana_navratova
Před 4 lety
1
Plechové podbití
Dobrý den, máte prosím někdo plechové podbití? Jedná se o patrový dům s černou plechovou střechou, …
jana_navratova
Před 4 lety
1
Doporučení- projekt zahrady
Dobrý den, prosím o doporučení projektanta zahrad ve zlínském kraji. Za vaše reference předem děkuj…
qeszi
Před 4 lety
3
Špatně sešroubovaná vaznice
Dobrý den, máme necelý rok starou dřevostavbu. Sedlová střecha (sklon 40 stupňů) je řešena vaznicov…
zaneta_01
Před 4 lety
5
Strojní omítky - Kraj Vysočina
Prosím o doporučení firmy na strojní omítky se kterou jste byli spokojeni. Děkuji, Mr. Question
mrquestion
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Stavebnice lamelové pergoly
Hezký den přeji, už nějakou dobu řešíme zastínění terasy. Jelikož směrem na terasu máme i jediná ok…
nyssa_al_ghul
Před 4 lety
1
Outdoor pracovna
Ahoj, řešíme nyní projekt a stále máme potíže v rámci RD někam smysluplně umístit pracovnu (pracuji…
martin_s
Před 4 lety
6
Přízemní obdélník 4+kk na kraji obce - sníh z polí, možnost garáže
Dobrý den, prosím o názory. Fórum sledují dlouho, přečetla jsem tu toho mraky, ale potřebuji nyní r…
ka900
Před 4 lety
1
Drops a.s.
Dobry den, mate nekdo zkusenosti s touto firmou? Pripadne nejake dobre recenze na jinou firmu na r…
fauda
Před 4 lety
1
Kuchyňská linka návrh
Dobrý den, rodiče předělávají kuchyň a chtějí poradit s linkou, ale já se tam pořád nějak ztrácím.…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
7
Jakou firmu pro dřevostavbu?
Jakou by jste mi doporučili firmu RD Rýmařov nebo Haas Fertigbau? A za jak dlouho jste měli hotovo …
tynuska1990
Před 4 lety
1
Jakou kuchyň k tmavé podlaze
Chtěla bych se zeptat, zda tu je někdo, kdo má tmavou dřevěnou/vinylovou podlahu a jakou k ní máte …
belburesova
Před 4 lety
1
Prizemni 5kk nazory
Dobrý den, zajímali by mě Vaše postřehy k pracovni studii našeho domu. Požadavkem byl prizemni dum,…
ev.ka
Před 4 lety
21
Jaký kondenzační plynový kotel?
Dobrý den, našel by se tu odborník přes vytápění? Stavíme dům pro 4-5 členů domácnosti. V 1.np je …
zubr487
Před 4 lety
19
Sádrokarton v paneláku
Dobrý den, prosim o radu. V rámci rekonstrukce obkládáme zdi v panelákovém bytě sádrokartonovými…
petr86
Před 4 lety
6
Vysavač, který opravdu vysává
Ahoj, můžu poprosit o doporučení vysavače, který zvládne opravdu vysát? Letos jsme pořídili na dopo…
fiaiv
Před 4 lety
1
Rada ohledně střechy
Dobrý den, řešíme, jak udělat střechu a jaký sklon. Budou to dvě střechy, které budou takhle proti.…
markeet22
Před 4 lety
9
Odhadce
Dobrý den, na domě jsem zazdil dvě okna bez stavebního povolení. Myslíte, že to bude řešit nějak od…
kavulenkaa
Před 3 lety
4
Monoklimaticka lednice
Ahoj, mate nekdo vestavnou monoklimatickou lednici? Jak jste potom resili mraznicu-jeji umisteni a …
andrea901
Před 4 lety
6
Stavba zahradního domku (chatky)
Dobrý den, vlastním pozemek, na kterém stojí cca 30 let chata, která není zapsaná v KN (zastavěná p…
puhelin
Před 4 lety
2
Jak začít- založení zahrady
Dobrý den, jdu si k vám pro rady, jak se poprat se založením zahrady u novostavby RD. Potřeboval by…
sokil
Před 4 lety
8
Hledá se projektant Plzeňský kraj
Ahoj, je tu někdo s doporučením na projektanta či architekta v Plzeňském kraji (Stod - realizace). …
petra_bockova
Před 4 lety
1
Barva spárovačky, když jedna stěna je antracitová a tři stěny slonová kost
Jakou zvolit barvu spárovačky, když jedna stěna v koupelně je kontrastní - antracitová a tři zbylé …
janazzz
Před 4 lety
3
Který dům vybrat?
Hezký den, jsme ve fázi, kdy už máme ve výběru dva projekty. Já se přikláním více k jednomu a manž…
verys
Před 4 lety
7
Ukončení obkladu bez lišty nebo s lištou?
Na WC nám končí obklad ve výšce 130 cm - čím se zakončuje obklad - přechod na zeď s klasickou malbo…
janazzz
Před 4 lety
10
Sokl domu - imitace kamene
Dobrý den, v současné době resime materiál na sokl domu. Esteticky se mi moc nelíbí marmolit, prot…
evaabrychtova
Před 4 lety
1
Vaše postřehy k projektu bungalovu do tvaru L
Zdravím všechny, prosím o vaše postřehy k našemu "malému projektu" pro banku kvůli hypotéce, ze kt…
luton
Před 4 lety
16
1
2
…
188
189
190
191
192
…