O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Euro okna dekor javor
Jaký nábytek ( dekor dřeva) by jste zvolili k oknům v dekoru javor?
smajlicek007
Před 4 lety
1
Zelené dveře (okna)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li někdo nemá chalupu, která by měla zelená okna i dveře nebo…
foltynovapetra
Před 2 lety
14
Mirelon/obvodový dilatační pás s pe fólií
Zdravím. Vcera jsem dokončil pokládání podlahového polystyrenu. Dnes jsem chtěl upevňovat dilatační…
vanek1m
Před 4 lety
6
Dýhované nebo laminátové dveře
dobrý den jaký povrch zvolit pro vchodové dveře do RD Dýhované nebo laminátové dveře děkuji
petrkopecky92
Před 4 lety
1
El. pilir - zasuvkova skrin na antonicku
ahoj, kdyz jste resili elektromerny pilir u antonicka, nechavali jste si delat tu zasuvkovou skrin,…
bery3
Před 4 lety
4
Černá dřevěná pergola
Mate prosím dřevěnou pergolu (zastřešení terasy) nabarvenou na černo ? Nemáte fotky? Moc dekuju
luci987
Před 4 lety
1
Regál do špajzu
Zdravím,prosím kde sehnat šikovný regál do špajzu?U truhláře?Máme místnost na špajz š.90xhl.75,potř…
snippe
Před 1 rokem
17
Jak dlouho vám trvalo vybavit dům?
Ahoj, otázka je jasná, jen tak ze zvědavosti a možná uklidnění mě samotného :smiley: Stavíme bungal…
jan_dusejovsky
Před 3 lety
22
sponzor fóra
PVC není v šířce 5 m
Dobrý den, prosím o radu. Pokoje mám většinou 4,5 metrů a chci všude PVC. Bohužel PVC které jsem si…
andrea2412
Před 4 lety
4
Kuchyňská linka - alabastr x dub sherman
Plánujeme novou kuchyň a hrubý nástřel jsou skříňky v barvě alabastr a pracovní deska se zádovou v …
pavla_kantarova
Před 4 lety
2
Šikovný architekt - Uherský Brod a okolí
Dobrý den, nemá zde někdo doporučení na šikovného architekta v okolí Uherský brod? Rádi bychom někd…
adela_smeidlerova
Před 4 lety
2
Co se "zubem" na schodišti?
Prosim o radu ohledne schodiste. Mame ve vnitrni strane schodiste v miste, kde zataci, takovy nevzh…
luckavra
Před 4 lety
5
Jak vyřešit přechod lamino x dlažba
Zdravím všechny účastníky, chtěl bych Vás tu poprosit o radu, jak by se dal vyřešit přechod lamin…
radim2015
Před 4 lety
5
Nulova vyska
Dobry den, v projektu mame stanovenou nulovou vysku. Po vymereni nuly na pozemku jsme zjistili, ze …
happy_barbucha
Před 4 lety
9
Pracovní deska a montáž varné desky
Zdravím,prosím koupili jsme Indukční desku MORA VDIT 654 C s praktickými broušenými hranami, díky …
verolka
Před 4 lety
3
Plastový poklop - víko
Hezký den. Mám na pozemku šachtu a nyný řeším je "zastřešení". Rozměry jsou cca 160 x 130 cm a zvaž…
fotrtom
Před 4 lety
1
Zakladova deska bez ZB
Zdravím, máte někdo zakladovou desku bez Ztraceného bedneni?
petrkunc132
Před 4 lety
6
Zastřešení terasy
Dobrý den, řešíme problém ohledně zastínění oken, které jsou na jih. Jelikož po celé délce baráku b…
zuvi
Před 4 lety
5
Fasáda
Dobrý deň, chcela by som vás veľmi pekne poprosiť,či náhodou nemá niekto na dome takéto farby od Ba…
jozkakomosny
Před 5 měsíci
14
Na kolik vás vyšla střecha bungalov
Dobrý den, stavíme bungalov který bude mít střechu valbouvou s vazniky. Taška bude stodo 12 engoba.…
elia28
Před 4 lety
5
Stavěl někdo krov opravdu svépomocí?
Zdravím, je tu někdo, kdo stavěl krov opravdu svépomocí? Budeme mít sedlovou střechu bez jakýchkoli…
geodett
Před 4 lety
9
Hypotéka na výstavbu u Equa bank
Ahojte, máte prosím někdo zkušenosti s hypotékou na výstavbu RD u Equa bank? Hlavně se mi jedná o č…
vladimirsvorba
Před 4 lety
7
Wood system - vaše zkušenosti
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s firmou Wood system Jak dlouho trvá, než postaví dů…
wicaceyawin
Před 3 lety
5
Souhlas se stavbou
Zdravím, mám dotaz ohledně výstavby parkoviště. Máme domek, který chceme rekonstruovat a sousedící…
puhelin
Před 4 lety
4
Hliníková okna v dekoru dřeva (potažené folií)
Dobrý den, chci se zeptat jestli máte někdo hliníková okna, která jsou potažená folií v dekoru dřev…
yvettka83
Před 4 lety
4
Projektant v Praze - vaše zkušenosti
Dobrý den, chceme začít stavět a sháníme projektanta. Všichni poptaní mám řekli cenu 200.000 Kč a v…
petrkunc132
Před 4 lety
7
Rozpočet - vybourání staré podlahy na terase
Dobrý den, mám dotaz ke způsobu nacenění vybourání staré podlahy na terase. Skladba této podlahy …
kofejn
Před 4 lety
5
Bazén zároveň s dokončením domu?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda si někdo nechával udělat bazén hned s dokončením domu? Jde mi o to…
kossakowski1980
Před 4 lety
11
Problém se sousedy
Krásný den všem, mám dotaz. :slight_smile: Měli jste někdy problémy se sousedy při rekonstrukci ? J…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
1
2
38
Zastavěná plocha - dle čeho úřad posuzuje
Dobrý den, chystáme se stavět na zahradě u rodičů, kde už stojí dům, pergola, bazén, dřevník a beto…
emko4
Před 4 lety
7
1
2
…
199
200
201
202
203
…