O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Velké okno za sedačkou
Dobrý den, prosím má někdo velké okno až na zem za sedačkou? Zvažujeme tam mít velký fix, viz. foto…
jakubopava
Před 4 lety
2
Polystyren
Jaký máme dát polystyren na podlahu pro teplovodní topení? Jeden říká 100 podlahový, druhý 150 tak …
vladimir_sacha
Před 4 lety
4
Dodatečná dřevěná fasada
Dobrý den, Řešil už někdo dodatečnou dřevěnou fasádu na již udělanou fasádu u dřevostavby? Jedná s…
podzi01
Před 4 lety
1
Černé vypínače a zásuvky
Máte někdo černé vypínače a zásuvky? Chceme Sedna Antracit od Schneideru a bojíme se údržby. Máte n…
janazzz
Před 4 lety
1
Firma Triplan - zelená úspora
Dobrý den, řešíme zelenou úsporu - zateplení domů. A protože k tomu potřebujeme energetickou nároč…
michael_doo
Před 4 lety
4
DVEŘE - dílnaa
Ahojte Nemáte zkušenosti s plastovýma dveřma s Obi marketů? Mám hospodářskou budovu - 2 místnosti …
alfonss
Před 4 lety
3
Lepení polystyrenu pěnou...ne úplně se zadařilo
Čím srovnat nerovnosti polystyrenu. V globálu jsem rovinu udržel, ale jsou tam místa, kde mi deska …
arnyzn
Před 4 lety
6
Barva na dlažbu
Prosím vás, máte někdo zkušenost s natíráním-barvením betonové dlažby? Do pískovcové barvy??? Jde …
krutaska
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Chko Železné hory
Zdravím, máme možnost stavět (cca do 3 let) na pozemku, který je bohužel pod správou této Chko. …
puhelin
Před 4 lety
5
Projektant na zpracování PD na veřejně prospěšnou stavbu-příjezdovou cestu (Karviná a okolí)
Dobrý den, máte, prosím, tip na schopného projektanta na zpracování projektu na veřejně prospěšnou …
npavla
Před 4 lety
1
DVEŘE - dílna
Ahojte Nemáte zkušenosti s plastovýma dveřma s Obi marketů? Mám hospodářskou budovu - 2 místnosti …
alfonss
Před 4 lety
1
Kontrola nádoby na TUV
Zdravím, všiml jsem si, že na nádobě na užitkovou vodu je nápis, že se alespoň jednou za dva roky m…
total
Před 4 lety
1
Vyvážecí jimka a dešťovka
Dobrý den, Chci se zeptat jak lze řešit situaci , máme v projektu vyvažecí jímku a nádrž na dešťov…
puhelin
Před 4 lety
9
Dvojitý rastr a zateplení nad schody
Ahoj všem, ráda bych se poradila, máme dvojitý rastr a klasické půdní schody. Před podzimem bychom …
nikyliz
Před 4 lety
1
Podzemní nádrž a hmyz
Zdravím, loni jsem měl z podzemní nádrže brutální líheň na komáry. Letos bych tomu chtěl předejít. …
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Projekt/navrh od zahradniho architekta
Chtela bych se zeptat, na kolik vas cca vysel navrh zahrady od zahradniho architekta bez realitace.…
petta33
Před 4 lety
13
Zkušenost s developery?
Dobrý den, uvažuji o koupi bytu přímo od developera?máte někdo prosím zkušenost s některým z těchto…
marek166
Před 4 lety
1
Máte zkušenost s developery?
Dobrý den, uvažuji o koupi bytu přímo od developera?máte někdo prosím zkušenost s některým z [url=h…
marek166
Před 4 lety
3
Dodavatel koupelny
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to, pokud nám v nějakém manuálu pro klienty bylo uvedeno, …
lilien_ka
Před 4 lety
1
Ztráta vody
Dobrý den, dnes jsem zjistil, že zhruba po 10 hodinách mi vodoměr připočítá 1dcl spotřebované vody …
m_i_r_e_k
Před 4 lety
7
Projektant moravskoslezský kraj
Dobrý den, sháníme šikovného projektanta v blízkosti Vítkov,Opava, nový Jičín. Nevíte o někom? Děk…
kajaaa262
Před 4 lety
1
Vysoušení anhydritu TČ Nibe
Zdravím, máte někdo zkušenosti s vysoušením podlahy (anhydritu) pomocí programu který je přímo v TČ…
tondablanik
Před 4 lety
2
Malá koupelna se sprchou a Wc
Dobrý den, měl byste prosím někdo nápad, jak uspořádat malou koupelnu se sprchou a wc, aby to bylo …
nabilka
Před 4 lety
10
Nika v koupelně s Ytong
Dobrý den, Prosím mam dotaz ohledně Niki v koupelně. Děláme podkroví a zdi v koupelně budou z cihel…
lucka_dc
Před 4 lety
8
Prasklá vanička ve sprše
Zdravím, po pádu kovového držáku, se nám udělala ve sprše drobná trhlinka. Nějak nepřekáží, ale ned…
total
Před 4 lety
9
Otázka pro zkušené štukaře
Zdravím, jakou přísadu nebo produkt namíchat do štuku z vápna a písku aby se dal lépe natahovat …
zubr487
Před 4 lety
4
Kdy jste přestali topit v pasivním domě?
Zajímalo by mě, především v pasivních domech nebo jim se blížícím, kdy jste letos přestali topit?
marchoss
Před 4 lety
6
Čidla vlhkosti
Dobrý den, mohu se zeptat, zda hlídáte vlhkost, pro případný úniku vody? Systém čidel v konstrukci…
bobojak
Před 4 lety
11
Schody do domu
Dobrý den, mohu se zeptat, zda při realizaci schodů do domu( rád bych z palisád a zámkové dlažby) …
petrwood
Před 4 lety
1
Německé kuchyně od oresi?
Aho,chci se zeptat co rikate na kvalitu nemeckych kuchyn od Oresi a jak je to s návrhem?pokud se r…
lukass_5
Před 4 lety
3
1
2
…
204
205
206
207
208
…