O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Koupě nemovitosti od firmy Rengato/Dinoco a dalších (p. Urban)
Dobrý den, má někdo nějaké zkušenosti s touto firmou? Kupoval někdo od nich tady něco? Popřípadě n…
worm
Před 4 lety
1
Gumová střecha?
Dobrý den ve spolek! Asi jako každý, kdo má Beternit, řešíme po dvaceti letech špatnou střechu. Zat…
rmarie
Před 3 lety
14
Broušení rohů betonové podlahy
Dobrý den, Máme novostavbu a jsme ve fázi podlah. Brousili jsme podlahu celoplošně velkou bruskou, …
lucy_bartosova
Před 4 lety
1
Projektant/Architekt rekonstrukce vesnického domu
Dobrý den, prosím o doporučení architekta/projektanta pro rekonstrukci a rozšíření venkovského země…
radka42
Před 4 lety
1
Květiny do okrasného záhonu
Ahojky, prosím o radu ohledně výběru kytek, keříků do okrasného záhonu. Kde vybírat, podle čeho vyb…
jitule44
Před 4 lety
8
Rekonstrukce nebo novostavba?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s rozhodováním mezi rekonstrukcí starého domu a…
kateline22
Před 4 lety
16
Majitelé dřevěných podlah a podlahového topení
Zdravím, prosím všechny majitele dřevěných podlah. Se kterou značkou máte dobré nebo naopak špatné …
alena2109
Před 3 lety
3
Opalování dřeva
Barová deska se zalitými kavovými zrny, obložená drásaným, opalovaným dřevem ? Jasná volba ! Nově v…
epoxyds
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Click vinyl na dlažbu
Dobrý den, chtěl bych se tady zeptat, jestli má někdo zkušenosti s pokládkou click vinylu na stávaj…
sandria_cz
Před 4 lety
3
Ruční sprcha - dávat posuvnou tyč, když máme hlavovou sprchu?
Dotaz na ty z vás, kdo mají ve sprše hlavovou sprchu - dává v takovém případě smysl kupovat k ruční…
bayt
Před 4 lety
12
Řadový dům?
Prosím kdo ví o nějakém šikovném projektu na řadový přízemní dům /dům mezi dvěma domy/, okna tedy n…
puhelin
Před 4 lety
2
Cena střechy plus zhotovitelé
Krásný den, koupil jsem nedávno RD v Nymburském kraji, kde je střecha cca 200m2, střecha je původní…
martina995
Před 4 lety
2
Hledám dodavatele elektrické energie pro RD
Dobrý den, Hledám dodavatele na elektřinu pro RD se sazbou d57d neporadite nějakého? Potřebuji co …
geodett
Před 4 lety
17
Názor na cenovou nabídku - plyn, topení, teplá voda
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o názor na cenovou nabídku pro nový plynový kotel a 3 kusů radiá…
sonia_22
Před 4 lety
1
Podlaha pod přístřešek na auto
Ahoj kolegové stavbaři. Měl bych rychlý dotaz. Tchán buduje přístřešek pro auto a řešíme jak udělat…
crouch14
Před 4 lety
1
Stavební dozor, stavbyvedoucí - stavba svépomocí
Dobrý den, řešíme otázku ohledně žádosti o stavební povolení, nejspíše neseženeme podpis souseda, t…
puhelin
Před 4 lety
3
Lepený vinyl X click
Ahoj, je tady někdo, kdo teď řeší stejnou otázku ? Máme jen pár dní do vylití betonu a musíme se s…
jandour
Před 4 lety
1
2
33
Kuchyň s obývákem do L nebo odbélník???
Ráda bych znala Váš názor, zda byste si radši udělali v RD kuchyň+jidlena+obývák jako obdélník 8,5x…
jenye
Před 4 lety
9
Betonový sloup NN "jak schovat"
Dobrý den, máme na pozemku sloup NN + telekomunikační kabel (samozřejmě se jedná o černou stavbu)…
kristyho
Před 4 lety
1
Keramická dlažba 2cm
Chtěla bych se zeptat, jestli mate někdo zkušenosti s keramickou dlažbou silnou 2cm na terase. Dlaž…
honzik75
Před 4 lety
10
Změna územního plánu-po vlastní ose?
Dobrý den, Mohl bych mít dotaz?Má někdo zkušenosti se změnou územního plánu po své ose??na kolik to…
tonda17
Před 4 lety
1
Zateplení půdy?
Dobrý den, máme přizemní dům s velkou půdou. Strop máme zateplený , je lepší zateplit i půdu ? Příp…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Hypotéka Raiffeisenbank
Zdravím, má někdo hypotéku od raiffeisenbank? Pokud ano, šli byste do této banky znovu? V našem př…
luucap
Před 4 lety
9
EVodník zkušenosti
Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s eVodníkem? Jsou falešné poplachy časté a proč? Odhalí ten lepší…
zmrz_lina
Před 4 lety
4
Nová Karolina Ostrava
Ahojte, chcela by som sa spýtať, nemá tu niekto skúsenosti s bývaním v tomto developerskom projek…
petrajakub
Před 4 lety
1
Jaký polykarbonát
Poradíte mi jaký je nejlepší polykarbonát na zastřešení terasy? Podmínkou je dlouhá životnost, pros…
deto_oesya
Před 4 lety
6
Bazén ovál
Dobrý den, máme bazén od Mountfield 6x3,2x1,5m na základové desce odizolovanou pěnovým sklem. Dvě …
pezazape
Před 4 lety
1
Dlažba Diton-Brož Kombi
Uvažuji nově vydláždit dvorek u domu z 30-tých let a chodníky v zahradě. Vybrali jsme skladebnou dl…
cuky_ducky
Před 4 lety
2
Vinylová podlaha Expona Domestic - Dark Classic Oak 5988
Máte někdo doma tuto podlahu? Fotka na internetu vypadají jinak, než vzorek u prodejce, tak bych ch…
jose10r
Před 4 lety
1
Prostupy ve ztraceném bednění místo v pasech.
Dobrý den, rád bych se tady poradil odborníků. V brzké době budu řešit přípojky elektriky, vody, te…
petrskusil
Před 4 lety
10
1
2
…
206
207
208
209
210
…