O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Koupit nebo nekoupit les kvuli stavbě RD?
Dobrý večer, jelikož si lámu už několik hodin hlavu a nevím si rady píšu zde. Snad to napíšu srozum…
jozkakomosny
Před 7 měsíci
21
Podlahové studio Ostrava
Máte někdo prosím tip, kde vybrat a koupit lepenou vinylovou podlahu v okolí Ostravy? Nějaké zkušen…
s0t0
Před 4 lety
2
Studna
Zdravím, máte nekdo zkusenost,pokud by se sousedé odvolali kvuli studni?ze by s tim nesouhlasili? C…
franti_p
Před 4 lety
6
Zamítnutí změny ÚZEMNÍHO PLÁNU jak dále postupovat
Dobrý den, ve skratce: 9.12.2020 jsem podal návrh na změnu územního plánu zkráceným postupem, dále…
hansel_hoovik
Před 4 lety
9
Pařeniště 2x1m
Ahoj! Prosím tip na pařeniště (ideálně rovnou s odkazy) délka 2m x šířka 1m, výška aspoň 50-60cm. Z…
dita_a_ivan
Před 4 lety
1
Tvrdá voda-jaký zmekčovač
Zdravím,prosím máme tvrdou vodu,uvažuji nad koupí zmekčovače.Nemáte někdo tip,budu moc ráda.děkuji
kiviky
Před 1 rokem
11
4 nebo 5 plotýnkový vařič?
Ahoj, řeším přestavbu kuchyně a láká mě 5ti plotýnkový vařič, jednou za čas by se hodilo při vařen…
kokli2
Před 4 lety
11
Problém s polní cestou
Dobrý den, potřeboval bych poradit, nebo spíše znát názor druhých. Vlastním dům, který je v podsta…
kareljab
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Kotel Protherm + regulátor MiGo
Zdravím, mám problém s daným regulátorem. Na regulátoru ať si nastavím co chci, tak to kotel igno…
thomas256
Před 4 lety
8
Sklo za varnou desku
Zdravím,prosím nemáte někdo tento skleněný obklad? https://www.demos-trade.cz/zastena-sporakova-600…
fyii
Před 4 lety
3
Vestavěná lednice a mrazák
Zdravím, máte někdo v kuchyni zvlášť vestavěnou lednici i mrazák? Doporučujete?
kekita
Před 4 lety
2
Robitický vysavač
Zdravím, můžete poslat pro inspiraci foto, kde máte uložený robotický vysavač?:slight_smile:
koky999
Před 4 lety
6
Cena projektové dokumentace
Dobrý den, ráda bych se zeptala na vaši radu a názory. Stále ještě s partnerem přemýšlíme, zda jít…
ateliersedlak
Před 4 lety
5
Interiérové dveře Erkado zkušenosti
Dobrý den, chci se vás zeptat jaké máte zkušenosti s interiérovými dveřmi Erkado. Ideálně kdo je má…
ssaarrii
Před 4 lety
13
Hliníková pergola svépomocí
Dobrý den rád bych se zeptal jestli je tu někdo kdo zkoušel realizovat hliníkovou pergolu za dům s…
marta_kovar
Před 4 lety
4
Firma na základovou desku Středočeský kraj
Dobrý den, hledáme doporučení na firmu, která by nám zrealizovala základovou desku. Dostali jsme je…
charliethepaw
Před 4 lety
1
Pretapetovani kuchynske linky
Dobry den, chystam se pretapetovat starou kuchynskou linku, ale nemuzu se rozhodnout jaky vzor nebo…
logginn
Před 4 lety
2
Vodovodní přípojka bez územního souhlasu
Dobrý den, hlavní otázka mého příspěvku zní: Je nutné mít vždy územní souhlas k vybudování vodovod…
sobii
Před 4 lety
3
Problémový soused
Měl bych takový dotaz ohledně územního plánu / intravilánu obce. Jde o to, že náš "milý" soused odn…
vrajmantak
Před 4 lety
5
Tepelné čerpadlo země voda
Prosím vás poraďte mi jakou firmu vybrat pro realizaci vrtu a instalaci tepelného čerpadla voda zem…
2monika6
Před 4 lety
1
Základová deska vybetonováná společně s terasou (PROBLÉM)
Zdravím Vás stavebníci, Chci se tady poradit co dělat, a jak vyřešit nejlépe tento problém. Betonov…
doog
Před 4 lety
12
Dřevostavba - zkušenost s Vario Villa?
Dobrý den, rozhodujeme se pro výstavbu dřevostavby - RD/chalupy na horách. Z předvýběru nám vychází…
geba82
Před 4 lety
1
Neviditelny obrubnik
Dobry vecer, mam dotaz na ty, kteri maji v zahrade zatloukavaci neviditelny obrubnik. Rada bych s n…
ales_hracek
Před 4 lety
2
Bungalov dispozice 13x11,5
zdravím,uvažujeme o stavbě rodinného domu,zkusil jsem vytvořit tento projekt,který by nám vyhovoval…
ondtom36
Před 4 lety
8
Izolace valbové střechy dřevostavby
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně izolace valbové střechy u drevostsvby. Mám v plánu vloži…
missullka2
Před 4 lety
1
Rezervační smlouva k pozemku
Zdravím vás :slight_smile: předně chci napsat, že jsem v tomto absolutní laik, nikdy jsem pozemek n…
noga
Před 4 lety
3
Gservis - projektová dokumentace RD
Dobrý den, prosím, jakékoliv aktuální zkušenosti se zpracováním projektové dokumentace firmou Gserv…
luciafff
Před 4 lety
8
Projektant Olomoucký a Zlínský kraj - reference
Dobrý den, prosím, doporučíte, poradíte, aktuálně dle vlastních zkušeností či referencí projektanta…
bishop
Před 4 lety
1
Podmaceny vykop pod bazen
Ahoj, Jelikoz tu uz mame jaro, rozhodli jsme se, ze se pustime do stavby zabpusteneho bazenu ze zt…
shveecko
Před 4 lety
4
Přibližná cena rekonstrukce
Dobrý den, nedělal někdo prosím rekonstrukci domu, který byl v podobném stavu? Zajímala by nás přib…
martin_s
Před 4 lety
4
1
2
…
212
213
214
215
216
…