O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Bagrista okres Kromeriz
Dobrý den,prosím o doporučení na dobreho bagristu v okolí Kroměříže,stavba bude v Chropyni.Dekuji,P…
pajinelka
Před 4 lety
1
Kronospan - Oxide Vintage Oak nebo Truffle Artisan Beech
Zdravim, mate prosim nekdo nejaky nabytek v techto dekorech?? Mohla bych pripadne poprosit foto jak…
bavo
Před 4 lety
1
Návrh kuchyne - lednice
Dobrý den, potřebovala bych poradit s návrhem kuchyně a zejména s pozici lednice. Určitě bude samos…
norikakaa
Před 4 lety
4
Inženýrské sítě na pozemku
Zdravím, chtěla bych se zeptat, když chce někdo stavět dům na pozemku, kde už stojí jeden další RD,…
radka_starkova
Před 4 lety
6
Jak udržet teplou vodu ve vaně?
Jak co nejdéle udržet teplou vodu v plechové vaně? Napadá mě důkladná izolace EPS nebo elektrická t…
daniel72
Před 4 lety
29
Drží vrut v sádrovláknité desce?
Potřebuji montážní nehořlavou desku ve které budou držet vruty. Nejdostupnější by byla asi sádrovlá…
sargic
Před 4 lety
2
Fasáda olomoucký/moravskoslezský kraj
Doporučíte někoho na zateplení + fasádu? Nejlépe olomoucký, případně moravskoslezský kraj. Ráda byc…
spaghetka
Před 4 lety
1
Hodně široké šuplíky (100 cm +) v kuchyňské lince
Prosím o vaše zkušenosti s hodně širokými šuplíky (100 cm a více) v kuchyňské lince. Zajímalo by mn…
davex
Před 4 lety
15
sponzor fóra
Vinyl od Quick Stepu
Ahoj, máme vybraný klikací vinyl od Quick Stepu. Chci se optat, kde objednáváte? Mají všichni prode…
martinhcz
Před 4 lety
8
Cementotřísková deska Cetris
Dobrý den, máte někdo na balkoně RD výplň z cementotřískové desky Cetris? Jaké s nimi máte zkušeno…
domdomca
Před 4 lety
1
Předokenní rolety před zateplenim
Ahoj. Bohužel jsme si vzpomněli pozdě na předokenní rolety a není možné už kastliky skrýt do překla…
kofejn
Před 4 lety
9
Betonový plot, odhluční?
Dobrý den, prosím ty, kteří mají zkušenosti s betonovým plotem, tedy skládanými dílci. Naše zahrada…
lukoid
Před 4 lety
12
Mokré rohy
Potřeboval bych poradit, náš byt jsme koupili před 10 lety. Jedná se o krajní byt u střechy, panelo…
vladimirsvorba
Před 4 lety
17
FM dveře Praha s.r.o.: špatná zkušenost!
Důrazně nedoporučuji firmu FM dveře Praha s.r.o.: dodavatele vchodových dveři od polského výrobce T…
freeart
Před 4 lety
2
Vytrhání dřevěné podlahy
Ahoj v létě se chystám na vytrhání staré dřevěné podlahy a zajímalo by mě jestli je lepší po vytrhá…
martinhcz
Před 4 lety
5
Jaky kabel k PIR senzorum od Jablotronu
Zdravim, prosim Vas, jaky kabel jsi mam dat k PIR senzorum od Jablotronu. Jedna firma mi rekla CAT…
martin_s
Před 4 lety
4
Ravak - výplň Rain
Ahoj všem :slight_smile: , u sprchového koutu Ravak jsme měli na zástěně výplň Pearl, tedy výplň ne…
prosteja144
Před 4 lety
3
Předsíň - změna podlahy dlažba ->?
Zdravím, rekonstruujeme v benešováku a v předsíni je původní dlažba, co se nám nelíbí ( žluto hnědé…
l_sekanina
Před 4 lety
2
Beton pro základovou desku
Dobrý den, hned z jara začneme svépomocí 170m2 základovou desku. Teď řeším odkud bude brát beton. …
ossci
Před 4 lety
3
Vyvýšený záhon
Ahoj, dělali jste někdo vyvýšený záhon, z čeho jste dělali, co vyšlo nejlevněji. Dřevo je sice hezk…
ozzy77
Před 4 lety
15
Zkušenosti s firmou 1. VASTO spol. s r.o.
Dobrý den, máte někdo zkušenost se stavební firmou 1. VASTO spol. s r.o. ze Vsetína? Popř. doporučí…
natalie_szlauer
Před 4 lety
1
Hypotéka na bydlení
Dobrý den, chtěli bychom si s přítelkyní pořídit byt nebo dům, a zajímalo by mě několik věcí ohledn…
norikakaa
Před 4 lety
29
DG Moravia a.s.
Ahoj, kupovali jste prosím někdo pozemek či dům od spol. DG Moravia (Development Group - Moravia)? …
majkeeip
Před 4 lety
1
Dotazy ke kondenzačnímu kotli
Dobrý den, plánuji stavbu rodiného domu z keramických tvárnic Heluz. Dům bude mít suterén s garáž…
stavebnik1974
Před 4 lety
12
Tepelné čerpadlo, jaké vybrat?
Poradil by tady někdo úplnému laikovi, proč už nestačí jako zdroj vytápění, elektrokotel a kamna či…
radusko01
Před 4 lety
23
Hranatý bazén, je to problém?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda nemáte někdo zkušenost s hranatým plastovým bazénem, který má …
martinhcz
Před 4 lety
9
Rozměr příjezdové komunikace
Dobrý den, jsme ve stádiu koupi pozemku těsně před podepsáním kupní smlouvy, nejsme si však jistí š…
esmeralda2
Před 4 lety
5
Rošt pro SDK
Zdravim, Chci se zeptat. Mame rost pro jedu vrstvu SDK , strop nam popraskal komplet ve spojichy me…
kimbert
Před 4 lety
2
Interiérové dveře - pouze Olomouc
Kam v Olomouci na interiérové dveře? Kromě Gorgony.. ne Hornbach atd.
spaghetka
Před 4 lety
1
Srovnání cen tepelných cerpadel
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká byla vaše celková investice do TČ typ vzduch-voda a jaká při…
poirot
Před 4 lety
1
1
2
…
227
228
229
230
231
…