O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Delka stavebniho povoleni
Dobry den Prosim vas mate nekdo zkusenost bud dobrou nebo spatnou s tim.jak dlouho jste cekali na …
monika_stolarikova
Před 4 lety
1
Umístění domu na pozemku zahrada na sever
Zdravím, ráda bych se s někým dalším poradila ohledně umístění domu na pozemku, který má vjezd z ul…
martinaxxx
Před 4 lety
5
Prodej pár metrů pozemku sousedovi..
Ahoj stavebníci, vedle našeho pozemku se prodala parcela a mají užší vjezd. Rádi by si od nás odko…
prochazkovaklariisa
Před 4 lety
7
Projektant a stavební firma na Litoměřicku
Dobrý den, chystáme se stavět rodinný dům na Litoměřicku. Můžete někdo doporučit dobrého projektant…
ilona_vohankova
Před 4 lety
1
Plastová + hliníková okna Zlínský, Uherskohradišťský kraj
Zdravím všechny střecháčky a prosím o radu.. Rozhodujeme se od jaké firmy okna zvolit. Máme ceno…
urbanovskyjiri
Před 4 lety
7
Prumyslovy vysavac
Dobrý den všem stavitelům. Mám dotaz ohledně průmyslového vysavače na vyčištění stavby od prachu, z…
ivanek40
Před 4 lety
16
Krbova kamna bez obložení
Dobrý den, Chtěla bych se poradit, pořídili jsme černá krbová kamna, a ráda bych, abych nemusela …
candat
Před 4 lety
5
Architekt s projektantem se neshodnou - co s tím?
Máme hotovou architektonickou studii. Projektant nám ale řekl, že mu to příjde špatné, hlavně kvůli…
pastole
Před 4 lety
20
sponzor fóra
Sleva u úzkého pozemku
Zdravím, jsme před významným životním rozhodnutím - koupě pozemku. Chtěl bych poprosit o názory, c…
vladimirsvorba
Před 4 lety
29
Dům 7x11m
Dobry den, chci se zeptat, zda nekdo stavel patrovy dum s pudorysem 7x11m, jestli je to dostacujici…
marushkap
Před 4 lety
2
Extraflame - Comfort P70 air (krbova vložka na pelety)
Zdravím, máme uvedenou krbovou vložku na pelety. Chci se zeptat, zda ji někdo má taky a má problém …
lukasberan
Před 4 lety
2
Plot bez brány (otevřené parkoviště)
Hezký den, plánujeme před domem garážové stání a oddělit náš pozemek od obecního chodníku. Variant…
evculinda
Před 4 lety
1
Obývací pokoj + kuchyň 37,3 m2
Dobrý den, zajímá mě názor, budem si nechávat stavět menší baráček a obývák má 24,7m2 a kuchyň s jí…
kopca89
Před 4 lety
8
Z Jakého materiálu stavět
Rád by som čo najviac názorov, domnienok či presvädčení, z akého materiálu stavať? Čo použiť ako hl…
kutilgabi
Před 4 lety
30
Elektronická dokumentace
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli jste v rámci elektronické projektové dokumentace dostali jen pdf …
apostol
Před 4 lety
4
Spolehlivá stavební firma Praha západ
Dobrý den, chystáme se koupit pozemek u Mníšku pod Brdy a ráda bych se zeptala na tipy na okolní st…
kutilgabi
Před 4 lety
3
Uspořádání menší koupelny
Ahoj, prosím o nápady, jak uspořádat koupelnu. Přikládám svůj návrh. Okno je 1750x500 mm usazené ve…
peroli
Před 4 lety
7
Plot kdy stavet
Zdravím, Budeme stavět dům který nyní nemá z žádné strany plot. Chci se zeptat v jaké fázi je nejl…
sargic
Před 4 lety
3
Prosím o zhodnocení - půdorys PASIVNÍho BUNGALOVu S ROVNOU STŘECHOU, 120 m2
Dobrý den, prosím o zhodnocení půdorysu a doporučení zlepšení. Umístění kuchyně a obýváku respektuj…
esn
Před 4 lety
1
2
45
Bidetová sprška
Zdravím, můžu poprosit o zkušenost a inspiraci umístění bidetová spršky na WC? Děkuji
radim2015
Před 4 lety
26
Keramický dřez
Máte prosím tmavý(černý, šedý) keramický dřez? Zajímá mne od uživatelek jak moc je či není praktick…
bayt
Před 4 lety
7
Vrtané studny
Zdravím, Vím, že zde spousta z Vás buď staví, nebo rekonstrují. Mají spoustu otázek. Mnohdy niko…
peking53
Před 4 lety
1
Voda v šachtici z vrtu
Dobry večer, prosím o radu. Máme problém s vrtem a to, že se nám do šachtice dostává voda. Firma tv…
atilius
Před 4 lety
20
Umístění bojleru - na zeď či zem
Potřebovala bych poradit. Developer nám přislíbil umístění hranatého bojleru, aby šel obestavět skř…
wiki85
Před 4 lety
7
Vlhkost v cihlach
Ahoj, mám dotaz. Máme rok a půl postavený barak z porothermu, zatím bez fasády a ještě nebydlím, dě…
karel15
Před 4 lety
1
Individuální přízemní RD - DOPORUČTE stavební firmu Beroun a okolí
Dobrý den, finalizujeme arch. studii našeho RD - má to být přízemní prosklený dům, s rovnou střecho…
vladimirsvorba
Před 3 lety
10
Přechod mezi vinylem a hs portálem
Zdravím, jak jste řešili případně neřešili přechod mezi podlahou a hs portálem? nám vznikl 1cm scho…
demolitionman
Před 4 lety
12
Neklasické dveře - závěsné, reverzní
Ahoj, chtěla jsem se zeptat majitelů závěsných dveří na pár věcí: 1) Jak vypadají dveře z druhé str…
lukasberan
Před 4 lety
2
Volně stojící krbovky + výměník
Zdravím, řešíme jestli dát krbová kamna s výměníkem + akumulačku (dle PENB musíme :no_mouth: ) nebo…
kopca89
Před 4 lety
2
Rozvržení kuchyně - myčka
Co s tím? Nebude špatný přístup k horním skříním, když se otevře myčka a bude se schovávat nádobí? …
lenkito10
Před 4 lety
2
1
2
…
240
241
242
243
244
…