O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak efektivně uspořádat sklep 3m²
Zdravím, věcí máme spoustu, sklep je malinký, poradíte jak sklep co nejefektivněji využít? Máte n…
pj_bydlime
Před 5 lety
5
Bramac moravská taška
Zdravím, zvolili jste někdo střešní tašku od Bramac - Moravská taška? Byla bych vděčná za foto.
jitamir
Před 5 lety
1
Cena suterénu
Dobrý den, s přítelkyní budeme stavět dům o rozloze 9x9m. Dům bude podsklepený s přízemím a obytným…
martin_s
Před 5 lety
4
Pořídit i klimatizaci do kuchyň-obýváku spolu s rekuperací a venkovními žaluziemi?
Zdravím, chtěl bych poradit, chceme stavět zděný bungalov o užitné ploše 131 m². Do domu chceme urč…
sasynkamil
Před 5 lety
31
Máte zkušenosti s DP MONT sk
Ma nekdo zkusenosti s touto firmou? Po zaplaceni zalohy nikdo nekomunikuje a kdyz se povede dovol…
michaela_recht
Před 3 lety
1
2
36
Podlaha- Wineo Luck Oak Sandy
Prosím nemáte někdo vinylovou podlahu Wineo Luck Oak Sandy? Nebo aspoň reálné fotky? Na internetu j…
rudyb
Před 5 lety
1
Dubová podlaha, šedé betonové zdi a bílé zdi, jaký nábytek?
Zdravím, potřebuji poradit, podlahu máme zlatý dub od Gerfloru, viz foto. Dveře budeme mít šedo ze…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Reference Atelier Milacek Ledec
Dobry den, mate prosim nekdo zkusenosti se spolupraci/ projektem domu od atelier Milacek z Ledce na…
tina123tina
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Druhý zdroj tepla do bytu
Dobrý den, rád bych poprosil o radu a případné zkušenosti s tím, jaký elektrický radiátor/konvektor…
vrajmantak
Před 5 lety
9
Firma MONTIM KUTRA s.r.o.
Dobry den. Chystame se stavet u Zlina 4kk bungalov zhruba 164m2 i s garazi.Byla nam doporucena firm…
klega75
Před 5 lety
1
Cena a firma.
Dobry den. Chtel jsem se zeptat,jestli mate nekdo nejakou predstavu ohledne ceny bungalovu 4kk zhru…
michal_rybar
Před 5 lety
6
Nerovnosti mezi místnostmi na nově položené podlaze
Dobrý den, máme nově udělánou vinylovou podlahu, jedná se o kombinaci lepeneho a click vinylu. Pro…
milan1965
Před 5 lety
4
Obklad za kuchyňskou linku, jaký?
Zdravím všechny, nemohu se rozhodnout co dát na zadní část kuchynské linky. Sklo vs stěrka. Jaká b…
kafrar
Před 5 lety
6
Slavoninské zahrady Olomouc
Dobry den, Ma nekdo zkušenost s developerskym projektem Slavoninské zahrady v Olomouci? Od začátku…
momasa
Před 5 lety
1
Černá střecha a fasáda cappuccino
Chtěli by jsme v této kombinaci dům, střechu černou a fasádu cappuccino, jakou barvu oken a podbití…
candat
Před 5 lety
7
Podlahové topení
Dobrý den , měl bych takovej dotaz ohledně podlahového topení , najde se tu někdo kdo má bungalov 1…
sasynkamil
Před 5 lety
12
Vytápění - kolik zdrojů, možná výměna?
Zdravím. Prosím vás o radu, zkušenosti ohledně vytápění. Zajímalo by mě, zda lze nahradit kamna, kt…
wpavel
Před 5 lety
4
Dokumentace - územní plánování
Mohu se prosím zeptat, jak je to s dokumentací na územním plánování? Při žádosti o vydání závazného…
puhelin
Před 5 lety
17
Cenova nabídka sítě+cesta
Dobrý den, dostali jsme cenovou nabídku na zpracování inženýrských sítí a cesty, ale vůbec se v cen…
lhak
Před 5 lety
5
Vodovodní řád pod kolejemi
Dobrý den, chtěli bychom si koupit pozemek, nejbližší vodovodní řád je buď cca 350 metrů :disappo…
lesla
Před 5 lety
2
Zkušenosti s indukční deskou
Dobrý den, slavnostně jsem v novém domě začala vařit na nové desce a jsem z ní trochu zoufalá. Před…
ondra_ondra
Před 5 lety
17
Pozemek - sesuv půdy
Ahoj, potřeboval bych poradit. Máme již podepsanou smlouvu o koupi pozemku, na zaplacení nám zbývá …
franti_p
Před 5 lety
5
Venkovní žaluzie ano / ne
Všichni chválí venkovní žaluzie a i my jsme je chtěli, potom v rámci úspor jsme se rozhodli dát žal…
enmuhan2
Před 2 lety
1
2
...
3
61
Inspirace na přízemní dům s obytným podkrovím 4+kk
Zdravím stavebníci, Hledám inspiraci na pŕízemní dům s obytným podkrovím. Přízemí: prostorný obývac…
patead
Před 5 lety
2
Ostré úhly a šikmé stěny v bytě - jak máte rohy vyřešeny?
ahoj, uvítám různé fotky a tipy řešení lichoběžníkových a kosých stěn... budeme mít v každém pokoji…
myfairlady
Před 5 lety
1
Betonový bazén
Dobrý den, můžete mi prosím napsat, kdo má zkušenost s bazénem že ztraceneho bednění. Plánuji 3,5x4…
danula85
Před 5 lety
1
Dodavatelé energií
Zdravím, jaké máte zkušenosti s dodavateli plynu a elektřiny od firem Armex energy a Vemex energie?
radkaskr
Před 5 lety
1
Po kolika letech měníte wc?
Ahoj, jsme v nájmu, bydlíme tu asi 8 let, wc je tu možná deste, možná patnáct let, a já mám při kaž…
alinka1234
Před 5 lety
15
Oprava eletroměrového a plynoměrový rozváděče
Dobrý den, mám u domu přibližně takovouto sestavu rozvaděčů ( 2x elektro a 1x plyn ). Zjistil jsem…
vrajmantak
Před 5 lety
7
Dispozice domu 4+kk
ahojte, rád by som od vás všetkých názory, návrhy, pripomienky, doporučenia k dispozícii novo pripr…
bayt
Před 5 lety
1
2
36
1
2
…
249
250
251
252