O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Přípojka na el.
Zdravím chtěl jsem se zeptat cenové rozpětí za přípojku na el. Mám pozemek kde není el. přípojka vz…
vrajmantak
Před 5 lety
5
Pomoc se stavebním ohlášením
Ahoj Všem, jdu sem s pár dotazy ohledně stavebního ohlášení. Projektant mi nyní dodělal projektovou…
jandour
Před 5 lety
17
Nedokončená novostavba - na co se zaměřit při první prohlídce?
Plánujeme prohlídku nepodsklepené novostavby 3kk.80m2 za 4 mil, Je cca 3 měsíce před dokončením. N…
biedronca
Před 5 lety
16
Jiná rozteč pantů
Pořídili jsme si nové dveře do starých futer. Nové dveře jsou o 3 cm delší a mají jinou rozteč pant…
slabici
Před 5 lety
3
Mini umyvadlo na desku
ahojte lidičky, scháním na naše malé WC nějaké pěkné umyvadlo na desku - asi nějaký ovál, kulaté ma…
kafrar
Před 5 lety
4
RD s obytným podkrovím - půdorysy
Ahoj, jsme ve fázi řešení projektu a chtěl bych se zde zeptat na váš názor. Navrhnul jsem si vlastn…
puhelin
Před 5 lety
8
Sadrové strojové omítky
Poptávám firmu nebo řemeslníky na sádrové strojové omítky. Prosím o typy, recenze,názory popřípadě…
moneta1
Před 5 lety
1
Změna dispozice v novostabe - prosím o radu
Ahoj všem, prosím o radu - plánujem zmenu dispozicie u 2kk bytu v novostavbe (klientske zmeny = by…
jozef_kopersky
Před 5 lety
30
sponzor fóra
STODOLA - přestavba na bydlení
Ahoj, hledala jsem podobné téma ale nenalezla tak otvírám nové... Přestavba stodoly na bydlení. …
luciekocur
Před 5 lety
8
Weber SE00-SE4C
Máte prosím někdo fasádu v barevné kombinaci SE00-SE4C? Podělíte se o foto? Možno i zvlášť..
marta_kovar
Před 5 lety
2
Příkop
Dobrý den, nedávno jsme koupili RD. Nyní řešíme problém s chybějícím příkopem podél obecní cesty. …
evizna
Před 5 lety
2
Gabiony jako pohledová část k opěrné zdi ze ZB
Dobrý den, prosím o radu nebo vaši zkušenost. Máme postavenou opěrnou zeď ze ZB (délka 20 m, výška…
duge77
Před 5 lety
1
Plastová okna profil GENEO
Ahoj všem, hledám někoho kdo má osobní zkušenost s "novými" plastovými okny profilu geneo - plastov…
zivcakon
Před 5 lety
7
Ložnici se šatnou nebo bez?
Dobrý den, chtěla bych poprosit o názor - jsme ve fázi konečných úprav projektu a nevíme, jestli do…
rubenyx
Před 3 lety
18
Vypínače a zásuvky
Zdravím vás stavitelé. Vybirame do baraku bile vypinace a zasuvky. Jake jste vybrali nebo mezi jaky…
ondtom36
Před 5 lety
12
Lehčený beton a zděné příčky
Máte někdo zkušenost s lehčeným betonem a jeho dovoleným zatížením? Nikde na stránkách se nemůžu do…
kutilgabi
Před 5 lety
2
Pohybové čidlo s relátkem
Potřebuji poradit nějaká pohybová čidla se spínáním relátkem ne elektronicky. Potřebuji zapojit aby…
lu112
Před 5 lety
1
Sedacky - dona-shop.cz
Dobry den, nemate nahodou niekto skusenosti s touto strankou. Zaujali ma tam sedacky, chcela by som…
simciatko1
Před 5 lety
1
Pratelné čalounění
Nevím jestli něco takového existuje. Chtěla bych čalounění/potah/podsedák na desku botníku a dřevěn…
prejeta_zaba
Před 5 lety
1
Fasáda v zimě
Zdravím, mám dotaz ohledně fasády. Zítra by měli přijet natáhnout fasádu. Buď zítra a nebo až na ja…
vendinkaa
Před 5 lety
7
TČ a inteligentní domácnost
Dobrý den, kdo máte zkušenosti s nějakou inteligentní elektroinstalací, třeba Loxone - využíváte to…
loxonecz
Před 5 lety
1
2
38
Jídelní stůl Jysk LANGDAL
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s tímto stolem do kuchyně / jídelny? Jde mi o stabilitu, úd…
barmart
Před 5 lety
1
Kdo mi spočítá tepelnou ztrátu?
Ahoj, asi hloupý dotaz, ale kdo mi spočítá tepelnou ztrátu? Neměl by tohle dělat projektant? V rozp…
zinzin
Před 4 lety
29
Elektrosloupek více než 40A
Ahoj, dával jste někdo do RD elektroměrový sloupek pro 63A? Z jakého důvodu? Máme mít jistič 3 x 3…
skunkos
Před 5 lety
10
Cena betonového plotu
Zdravím, chci se zeptat zda jste si někdo nenechal na klíč stavět betonový plot ze ztraceného bedn…
krolok
Před 3 lety
8
Přístavba manželské ložnice
Ahoj všichni, nepomohl by nám, prosím, někdo s dispozicí přístavby, měla by to být manželská ložnic…
thea2b
Před 5 lety
2
Garážová vrata DOCO Okna Macek zkušenost
Ahojte, nemáte někdo praktické zkušenosti s garážovými vraty od firmy Okna Macek? Jsou vrata značky…
doog
Před 5 lety
2
Expanzní nádoba
Po roce bydlení v novém domě jsme zjistili, že nám chybí expanzní nádoba u podlahového teplovodního…
zbranda
Před 5 lety
14
Půdorys
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda tento půdorys je realizovatelný. Dělal jsem ho sám, další rok bud…
peterick
Před 5 lety
13
Rekuperace - dotace
Dobrý den, máme hrubou stavbu domu a nyní se rozhodujeme zda udělat rekuperaci, případně aspoň pří…
martin_s
Před 5 lety
9
1
2
…
250
251
252
253
254
…