O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Málo zateplený věnec
Zdravím všechny stavebníky. Máme postaveno z ytong lambda 45cm. Věnec obezděný zvenčí 7,5 ytongem a…
homedan
Před 5 lety
1
Velikost vyvážecí jímky
Zdravím, jak velkou by jste dali vyvážecí jímku pro 2 osoby ? Kanalizace bude v přístím nebo v tom…
milda1234
Před 4 lety
5
Doladění projektu Bungalov 4+1
Prosím o názory na detaily projektu (ale klidně i připomínky k čemukoliv): - Udělali byste spíž úpl…
jose10r
Před 5 lety
10
Je zeď v pořádku?
Dobrý den, moc prosím o vaše zhodnocení, jestli je středová nosná zeď v pořádku. Hrubou stavbu nám …
progoncz
Před 5 lety
4
Zeteplení pozednice polystyrenem
Ahoj stavebníci, udělali jsme nejspíš stavebnickou velechybu :disappointed: než to začneme rvát ve…
marievav
Před 5 lety
1
Potrubí z digestoře stále hučí
Bydlím v bytovce o 15 patrech a protože je to moje první životní zkušenost s řešením něčeho takovéh…
doog
Před 5 lety
4
Rekuperace - cena, vytápění, vhodné do nepasivu?
Ahoj, začínáme řešit projekt. Chtěli bychom patrový nepasivní dům s obytným podkrovím a jakoby vysu…
petr13
Před 5 lety
4
Koupě lesa výhoda nebo nevyho?
Zdravím, chci se zeptat jaký je váš názor na koupě lesa? Máme možnost koupit levné les, avšak nemám…
rotobos
Před 5 lety
4
sponzor fóra
Je to tvrdá nebo měkká voda? Hodnoty.
Ahoj, přidávám hodnoty vody v naší ulici. Nic mi to ale neříká, zda je voda měkká, středně tvrdá ne…
myfairlady
Před 5 lety
7
Venkovní osvětlení - které máte na čidla pohybu?
Dobrý den, máte prosím tip, které světlo kde se vám osvědčilo, že bylo na čidla pohybu? Uvažuji nap…
lenmak
Před 5 lety
2
Problém s e-shopem
Zdravím všechny z MS, potřebuji poradit. V polovině září jsme si objednali novou postel. 17.9. by…
legoss
Před 3 lety
6
Prosím poraďte v okolí Prahy Mělníka spolehlivou firmu
Dostali jsme se do patové situace ,kdy máme projekt na dům, připravený pozemek v zástavbě , stavebn…
roomca
Před 5 lety
5
Dlažba s reliéfem a její údržba - máte zkušenost?
Zdravím, máte někdo zkušenost s dlažbou s obdobným reliéfem jako je na fotce? Uvažujeme jí mmj. i d…
evikkk13
Před 5 lety
1
Automatické větrání oken v noci - máte? jak to funguje?
Ahoj, mám takový problém... nedokážu spát v ložnici v zimě při otevřeném okně, manžel už vůbec ne, …
snippe
Před 1 rokem
14
Projekt rodinneho domu
ahoj. uz jsme cca ve finale. chtela bych se zeptat o nazor na spodni patro. jeste potrebujeme dolad…
davex
Před 5 lety
3
Pokládání dlažby u podlahového topeni
Máme v domě podlahové topení a obkladac chce začít obkladat až budeme měsíc topit. Je opravdu potře…
zubr487
Před 5 lety
8
Šikovný truhlář
Dobrý den, dáte mi prosím tip na šikovného truhláře? Ideálně Praha a Střední čechy. Děkuji
kopruz
Před 5 lety
1
Nadstandardy jaké mají smysl? (centr. vysavač, shoz na prádlo, loxone)
Ahoj, nyní jsme ve fázi projektu a řešíme za jaké nadstandardy si budeme připlácet. Trošku se v tom…
kafr
Před 5 lety
25
Projektová dokumentace k ohlášení RD
Ahoj, prosím o zkušenosti, kdo z Vás měl k projektu pro ohlášení stavby následující části projektu.…
puhelin
Před 5 lety
17
Hansgrohe baterie, spokojenost?
Dobrý den, už delší dobu vybíráme baterie do koupelny a líbí se nám do sprchového koutu a k vaně t…
zuvi
Před 5 lety
1
Obložení schodiště: napojení dřevo -> dlažba
Hezký den, prosím o inspiraci/radu, jak vyřešit napojení dřevěného obkladu schodu na dlažbu. Na hor…
ditava
Před 5 lety
2
Nastavení podlahového topeni
Ahoj, potřeboval bych poradit. Máme teplovodní podlahové topení a kondenzační kotel Brotje WHBS 22D…
zubr487
Před 4 lety
18
Zádveří
Dobrý den, nechal jste si někdo k tomu udělat zádveří, mohla bych poprosit fotky, cenu a kdo vám dě…
kupynka
Před 5 lety
1
Kabely Fénix první dny provozu
Ahoj mám dotaz, všem děkuji a relevantní odpovědi... Včera jsme poprvé pustili vytápění odporove d…
aksile88
Před 5 lety
12
Www.levne-skrine.cz - zkusenost ??
Dobry den, mate nekdo zkusenost s www.levne-skrine.cz ?? Kvalita atd... ? Dekuji:slight_smile:
bavo
Před 5 lety
3
Bílá matná kuchyně - jaký dekor máte?
Ahoj, právě s truhlářem ladíme kuchyni, chceme pracovní desku EGGER odstín Dub Hamilton přírodní a …
rotobos
Před 5 lety
2
Schody v dřevostavbě
Jaké máte prosím schody v dřevostavbě? Přemýšlíme o železných(třeba kostrukce a nášlapy dřevěné...…
niccienn
Před 3 lety
20
Jakou kuchyň?
Dobrý den, prosím o rady. Od koho je lepší kuchyň, stolař nebo nějaké studio, případně Ikea? Nám mí…
puhelin
Před 4 lety
6
Dřevěná deska s dírkami
Nemáte někdo na zdi u kuchyň. linky? Chtěla bych v rohu u konce prac. linky kvůli menší spotřebě …
jitka_vavrinkova
Před 5 lety
3
Kuchyna s obyvackou rozlozenie
Ahojte,neviete mi prosim niekto poradit ako by bolo najvhodnejsie rozlozit kuchynu s obyvackou? Pri…
karmenocka
Před 5 lety
1
1
2
…
253
254
255
256
257
…