O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kotel Viadrus U22
Nemáte někdo kotel Viadrus U 22 economy? Potřebuji poradit jak v něm topit. Nemůžu ho roztopit aspo…
wpavel
Před 5 lety
2
Podlahová baterie
Ahojte, žena si přeje volně stojící vanu a mě k tomu štymuje jedině podlahová baterie. Chtěl bych s…
zdenek_valek
Před 5 lety
1
Pískoviště - ano nebo ne?
Chtěla bych se zeptat těch, co mají děti - jakou máte zkušenost s pískovištěm a jeho využitelností?…
bayt
Před 5 lety
26
Komín
Dobrý den, prosím o radu......chci přistavovat malou koupelnu k zahradnímu domku v zahrádkářské kol…
skyler_malinova
Před 5 lety
1
Zateplení drevostavby
Zdravím Vás, ráda bych se zeptala na zateplení drevostavby. Budeme se pouštět do stavby drevostavb…
puhelin
Před 5 lety
2
Velkoformátová dlažba do mírného svahu před garáž
Realizoval jste někdo pochozí / pojezdovou plochu před domem z velkoformátových dlaždic v situaci, …
renatka_k
Před 5 lety
1
Připojení na obecní vodovod a kanalizaci
Zdravím, řeším teď koupi pozemku, výhodného po finanční stránce. Nicméně bohužel chybí kompletní za…
aragon16
Před 4 lety
16
Přetažení rámů oken zateplením EPS. Prosim poraďte!
Dobrý den, stavíme přístavbu k RD, větší garáž a víceúčelovou místnost. Nebude to typicky obytná z…
kikiwhite
Před 5 lety
5
sponzor fóra
Rekuperace a zápach z komínů okolních domů
Zdravím, uvažujeme o rekuperaci. Stavět budeme ale na vesnici a cca 100 m od našeho budoucího domu …
lukoid
Před 5 lety
7
Příčky Heluz 11,5 cm
Zdravím, vyplatí se při tloušťce příčky Heluz 11,5 cm použít typ AKU s lepší vzduchovou neprůzvučno…
slamer
Před 5 lety
2
Světlo nad 2 metrové zrcadlo
Dobrý den, nějak jsme nedomysleli kabel na světlo nad zrcadlo v koupelně, máme jen jeden vývod, zeď…
kossakowski1980
Před 5 lety
5
Hypotéka, manželka na RD
Zdravím, prosím o pomoc, v tomhle tématu nejsme tolik zběhlí.. S manželem plánujeme stavět RD -roz…
lesla
Před 5 lety
1
2
36
Geberit vedle sprchového koutu
Ahoj všem, v koupelně řešíme, že budeme mít vyzdění wc (geberit) a hned vedle něj nám bude navazova…
kofejn
Před 5 lety
11
Kuchyně na míru
Zdravím, ráda bych doporučila truhláře Romana Kalvodu z Brna - kuchyně, ložnice, koupelnový nábytek…
dkalvodova
Před 5 lety
8
Obklad sloupů
Ahoj všem, chtěla bych obložit venkovní sloupy, které mají 25 x 25 cm. Chtěla bych tam něco jako tm…
mpoko
Před 5 lety
2
Obložení stěny
Prosím o rady a inspirace. Čím vším je možné obložit krb a stěnu za tv, když pro zatím vyloučíme ob…
jandour
Před 5 lety
1
Jak zjistím TZ z PENB
Ahoj jak zjistím nebo spočítám tepelné ztráty domu s PENB, je tam spousta hodnot ale není tam vylož…
jarin1
Před 5 lety
24
Parní trouba Whirlpool řada W9 / myčka Bosch SMV45AX00
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost s touto parní troubou? https://www.whirlpool.cz/w9-op2-4s2…
betelges
Před 5 lety
10
Záloha na základovou desku + elektřina na stavbu
Ahoj, včera se mi do rukou dostal návrh smlouvy SOD, kde nás zaskočilo, že firma chce stihnout zák…
ozzy77
Před 5 lety
7
Návrh zádveří
Milí střecháčci,je tu někdo,kdo by navrhl zádveří?🙏Návrh samozdřejmě zaplatím.Máme ,,hodně,,zajím…
velunek
Před 5 lety
6
Dlažba nebo zateplení fasády
dobrý den je lepší okolo rodinného domu položit zámkovou dlažbu a pak provést zateplení fasády nebo…
petr13
Před 5 lety
3
Šamotové cihly na splnění emisy
Prosím, nevíte kde by se dali koupit nějaké šamotové cihly příp. něco takového (Nevím přesně zda je…
smajlik345
Před 5 lety
1
Projekt na pozemek / umístění domu
Zdravím, řešíme možnost koupě stavebního pozemku ( okres Uherské Hradiště - všeobecně problém sehna…
petan2101
Před 5 lety
4
Podlahove topeni nebo "pruduchy" pomooooct :)
Dobrý den, nase stavba rodinneho domu má tyto parametry, co uvadi developerv textu nize. V byvacim…
zubr487
Před 5 lety
6
Přídavná filtrace k vířivce
Zdravím vás, máte někdo připojenou pískovou filtraci k nafukovací vířivce? Děkuji :slight_smile:
subbi
Před 1 rokem
21
Domovní číslo na fasádu
Střecháčci,prosím nějaké jednoduché domovní číslo na fasádu.Sháním černé,nebo tm.šedé.Máte někdo t…
fantomik
Před 5 lety
2
Vysoký stavební otvor - jaké vstupní dveře zvolit
Dobrý den, dávám dohromady projekt menšího bungalovu, kde původně měla být okna 125x125cm. Po domlu…
t_makovice
Před 5 lety
2
Stavebni urad kolaudace
Dobrý den, mate radu jak se vyhnout kolaudace? Je to blbý dotaz :disappointed:. Mame dum na novost…
annysek11
Před 5 lety
9
Jak udelat novou podlahu
dobry den, bydlime ve starem dome, ktery byl pred 10 lety zrekonstruovan, nicmene, nektere plovouc…
wries
Před 5 lety
3
Stůl navazující na ostrůvek
Ahoj, zvažujeme pořídit do kuchyně stůl, který bude nalepený na poloostrůvek. Máme ale trochu obavy…
abasim
Před 5 lety
5
1
2
…
261
262
263
264
265
…