O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dům se vstupem na západ - prosím tipy
Zdravím všechny vespolek :slight_smile: Mohla bych pěkně poprosit, kdo máte domy se vstupem ze zápa…
lucik81
Před 5 lety
24
Zhodnocení dispozice 4kk
Dobrý den, prosím o zhodnocení mého návrhu dispozice rodinného domu 4kk. Při návrhu jsem chtěl spl…
norikakaa
Před 5 lety
24
Kuchyne oresi - dolti
Dobry den , ma nekdo kuchyn z oresi kolekce Dolti ? Mohu poprosit fotku ci jestli jste s kuchyni s…
norikakaa
Před 5 lety
4
Strojní stříkané omítky Jižní Čechy?
Dobrý den Máte prosím někdo tip na firmu, která dělá strojní omítky na jihu Čech? Kontaktovali jsme…
roxolanka
Před 5 lety
12
Marby Stavby - Marek Szostok
Dobry den, stavel jste nekdo s firmou Marby stavby (panem Markem Szostokem)? Dekuji.
pepenkam
Před 4 lety
20
Nivelační bod
Dobrý den. neporadil by někdo jak odstranit nivelační bod na měření výšky ze zdi rodinného domu. D…
hancza1111
Před 5 lety
6
Kuchyne sykora - montáž
Dobry den , chtela jsem se zeptat , je tu nekdo , kdo si montoval sam kuchyne Sykora ? Protoze jeji…
kenhany
Před 5 lety
10
Čov
Zdravím, chtěl bych se zeptat na jeden problem a to ten, že chceme mít u domu ČOV, ale ŽP od staveb…
strykofestr
Před 5 lety
9
sponzor fóra
Rekonstrukce nebo demolice?
Koupili jsme s přítelem dům určený dle inzerátu k rekonstrukci. Plánovali jsme nové rozvody elekt…
jozkakomosny
Před 7 měsíci
27
Cena výměna topení
Dobrý den, plánujeme kompletní výměnu topení v starším bytě v Praze 10 o výměre 86m2 . Stávající t…
michalnbarbora
Před 5 lety
1
Napojení na sousedův plot - prodloužení sloupku
Dobrý den, chceme stavět plot ze svařovaných sítí a sloupků s montážní lištou na sponky. Budeme nav…
mararemes
Před 5 lety
1
HS portál 6 metrů, manipulace
Dobrý den, ráda bych se zeptala těch, kteří mají velmi široké zdvižně posuvné dveře, jak se jim s n…
malinka_02
Před 4 lety
1
2
34
Květnatá louka
Hezký den, v březnu jsem založila květinovou louku. Jelikož bydlíme na místě, kde jsou kolem louky …
atilius
Před 5 lety
5
Výška stropu
Dobrý den, řešíme výšku stropu v bungalovu do L. Dle projektu výška v obytných místnostech 2,6m. Ch…
obludak
Před 5 lety
26
Rozšíření otvoru na půdu v sádrokartonovém podhledu
Dobrý den, mám půdní otvor v místosti se sádrokartónovým podhledem. Půdní otvor má rozměr 90x69 c…
karel42
Před 5 lety
1
Jak pověsit cerpadlo v retenčce?
Prosím foto, jak to máte řešené, aby šlo čerpadlo na zimu vytáhnout. Děkuji
obludak
Před 5 lety
5
Pozemní komunikace končící nejdále 50 m od stavby
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak mám chápat: Ke každé stavbě rodinného domu nebo stavbě pro rodin…
norikakaa
Před 5 lety
5
Je nutné obratiště pro hasiče?
Máme v plánu stavět na pozemku (modře ohraničený), ke kterému nevede přímo obecní cesta. Vede k něm…
sargic
Před 5 lety
6
Dům bez zahrady
Koupili by ste starý dům na věsnici za “velkoměstem” bez záhrady s dvorem 100m2?
mtsr
Před 5 lety
28
Odhad
Ahoj, jak dlouho jste čekali na vyhodnocení odhadu nemovitosti? Chceme kupovat RD a majitelé si ten…
tulda27
Před 5 lety
9
Prodej pozemku obci
Dobrý den, jsme ve fázi projektu našeho RD. Aktuálně řešíme vyjmutí z půdního fondu. Parcela číslo…
tulda27
Před 5 lety
5
Čím vyplnit prostor pod chodníkem mezi zídkou a domem
Ahoj! Vedle domu mám opěrku z novabriku a na prostor mezi domem a zídkou chci dát stěrk, chodník a …
xkac
Před 5 lety
7
Dům 1950
Chci si pořídit malý domeček z 1950. Doufám, že se rekonstrukce povede. Chci se zeptat na co si dát…
norikakaa
Před 5 lety
8
Obývací pokoj s kuchyní - rozmístění oken
Přemýšlíme nad umístěním oken v obýváku spojeném s kuchyní. Původně jsme měli 4m portál v levé část…
andrea901
Před 5 lety
3
WPC prkna-Woodplastic ambiente
Ahojte, prosím o zkušenost, zda máte někdo dělanou terasu od značky Woodplastic řady Ambiente,kter…
terasy_net
Před 2 lety
4
GAPA Hodonín
Zdravím, chtěli bychom stavět dům v Hodoníně s firmou GAPA. Máte s nimi někdo zkušenosti? Líbí se …
lucie_zborilova
Před 5 lety
1
Názor na návrh RD
Ahoj. Už pár týdnů s partnerem pročítáme diskuze, prohlížíme domy různých firem... Nakreslila jsem …
moozaj
Před 5 lety
27
Prosím o tip na venkovní soklovou omítku(marmolit) v odstínu antracit--tmavě šedá
Prosím, má někdo z vás tmavě šedou - antracit venkovní soklovou omítku a dal by mi tip od jakého vý…
martickak
Před 5 lety
3
Druhé WC nad rámec projektu
V jaké fázi stavby lze ještě u stavební firmy (jde mi o to technicky) domluvit pořízení druhého wc.…
norikakaa
Před 5 lety
4
Základová deska od ČP-STAV
Ahoj, nemáte někdo ZD od firmy ČP-STAV? Údajně hodně staví pro RDR. Zkoušela jsem si spočítat tu je…
noemi77
Před 5 lety
1
1
2
…
296
297
298
299
300
…