O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Plynový gril na terasu
Zdravím, dokončujeme náš vysněný RD a přišel čas na důležitý spotřebič a sice gril. Plánujeme ho mí…
blooddrunk
Před 2 lety
2
Plotové sloupky - pozinkovaný plech
Pěkný večer, mohu poprosit o názor? Mají takto vypadat sloupky z pozinkovaného plechu? Dnes mi je z…
davidsvestka
Před 2 lety
1
Koncept rodinneho domu (bungalov) - nazory?
Zdravim, opet jsem se po nejake dobe pustil do konceptualizace predstav o bydleni. Narazil jsem na…
jfk88
Před 2 lety
11
Zvonek u branky a vchodových dveří ?
Zdravím, chtěla jsem se zeptat zda náhodou někdo nemá či je to zbytečné . Budeme mít branku a klas…
geodett
Před 2 lety
6
Zahradní nábytek jysk
Zdravím, vybírám zahradni nabytek. Máte někdo zkušenost s touhle sadou https://jysk.cz/zahrada/zahr…
aanduulka
Před 2 lety
14
DETAIL U SCHODIŠTĚ
Dobrý den, Ví prosím někdo, jak vkusně a hezky vyřešit detail schodiště? Momentálně dělám lepený v…
xkarlos
Před 2 lety
5
Javor golden globe - suche nove listy
Poprosim vas o radu, minuly rok sme zasadili javor mlircny Golden globe, mal nove listy, tie zacali…
zou
Před 2 lety
1
Plasticka dlazba
Krasny den preji.Nemate někdo dlažbu viz obrázek? Přemýšlím nad jednou stěnou s vlnami a zbytek béž…
johanka111
Před 2 lety
1
sponzor fóra
Závěsné WC MEXEN TEO
Zdravím, ráda bych se zeptala zda nemá někdo toto WC ? někde na stránkách ohledně recenzí jsem četl…
enulka123
Před 2 lety
1
Betonové schodiste povrchová uprava
Zdravím, Prosím čím vyresit povrch prefabrikovaneho betonoveho schodiste viz foto? Na zdech mame sa…
libornovotny
Před 2 lety
1
Lazura na podbití
Dobrý den, jakou lazuru na podbití jste zvolili? Všude nám tvrdí něco jiného. Jestli syntetickou, o…
aludanewra
Před 2 lety
28
Směr desek sádrokartonu
Zdravím, dělám v podkroví sádrokartonové šikminy. Mám udělaný rastr z CW profilů a mám dilema, jak …
jirkajn
Před 2 lety
7
Ikea a její příznivci, přidejte se.
Zdravím všechny příznivce Ikei.... x-) x-)
stanurka
Před 2 lety
1
2
...
...
75
76
2258
Užívání nezkolaudované garáže.
Dobrý den, K domu jsme před 25lety na základě stav. povolení přistavovali větší garáž a pak ještě …
olda62
Před 2 lety
8
Jaky topny zebrik do koupelny?
Ahoj, v domecku budeme mit podlahove topeni a ja zvazuji, jaky zebrik do koupelny dat. Pokud bude …
zubr487
Před 2 lety
11
Ležatá kanalizace
Zdravím Vás, potřebuji poradit. Vodák, který realizoval ležatou kanalizaci, udělal vyvedení KG trub…
edison101
Před 2 lety
3
Exotické dřevo na terasu vs sibiřský modřín na domě
Zdravím,prosím nemáte někdo zkušenost,nebo lépe doporučení na podlahu z exotického dřeva vůči sibiř…
mirkajda
Před 2 lety
10
Chlazení tepelným čerpadlem přes fancoil
Dobrý den, řeším rekontrukci bytu, který bude v podkroví. Nadkrokevní izolace 20cm, střešní okna bu…
doog
Před 2 lety
16
Chybějící zpětný spoj - jak vyřešit.
Dobrý den, Máme hotové vnitřky novostavby a teď začínáme řešit venek. Hned na začátku stavby jsme …
doog
Před 2 lety
13
Palubkové podbití - výběr barvy
Ahoj, přemýšlíme nad barvou podbití ze smrkových palubek. Máme bílou fasádu, černou střechu a okna.…
rades89
Před 2 lety
1
Reklamace krátkodobého odběru? 48.000,- Kč. Prosím pomoc!
Dnes jsem dostal vyúčtování krátkodobého odběru. Prý se za rok stavby využilo více jak 6000 kWh. ČE…
edcbubu
Před 2 lety
7
Zkušenosti s firmou Jocsik Group (jgoup.cz)
Dobrý den, prosím stavěl jste někdo s plzeňskou firmou jgroup.cz? František Jócsik.Jaké jsou Vaše z…
terezkav
Před 2 lety
1
Drevený plot v záhrade
Dobrý deň, uvažujem si zadovážiť drevený plot do záhrady v záhradkárskej oblasti. Štýl poľovníckeho…
kofejn
Před 2 lety
5
TZ cca 6kW je to reálné?
U budovy asi 140m2 zast. plochy mi vyšlo TZ 65kW za 24h prostupem tepla při venkovních +4C (Průměrn…
petrkunc132
Před 2 lety
16
Jaké rozměry mohou mít stavby na nestavebním pozemku?
Prosím, dozvěděla jsem se, ze jw možné postavit stavbu 8x12 na stavební povolení, ale pozemek nemus…
andymun8
Před 2 lety
1
2
34
Prodej pozemku (louky) bez realitní kanceláře
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s prodejem pozemku (v našem případě se jedná o louku) bez reali…
jozkakomosny
Před 2 lety
9
Odvětrávání půdního prostoru bungalovu
Ahoj, prosím o radu a názor. Setkali jste se někdy s tím, že se má odvětrávat půdní prostor nějak…
zubr487
Před 2 lety
20
Větrací systém Aereco - náklady na vytápění
Plánujeme drevostavbu, ve které by měl být instalován systém větrání Aereco, reagující na vlhkost. …
nikolavlacinova
Před 2 lety
4
Jakou střechu - plech nebo tašky?
jakou krytinu na sedlovou střechu bungalovu, sklon 30stupnu?? Plech nebo tašky??
petrkunc132
Před 2 lety
1
2
51
Pozor na dřevostavby od ATRIUM!
Společnost Atrium klamavě nabízí garanci cenu 18 měsíců, kterou nemají v úmyslu dodržet. Dům máme o…
sikovnytata
Před 2 lety
8
1
2
…
99
100
101
102
103
…