O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Materiál dětského nábytku a postelí
Máte prosím zkušenost s dýhou v dětském pokoji? Nebo se nevyplatí, děti ji zničí a stačí lamino? Ne…
bayt
Před 2 lety
5
Stavební firma Pisek
Zdravim. Chtěl bych se zeptat, jestli nemáte doporučení na kvalitní stavební firmu z okolí Písku. D…
lukas111222333
Před 2 lety
5
Jake vytapeni?
Dobry den, jake vytapeni byste zvolili do podkrovniho bytu, kde patro nize je vytapeno? Mam moznost…
majkl86
Před 2 lety
14
Zrušení povinnosti provádět platbu obchodníkovi - Česká spořitelna
Dobrý den, máme sjednanou hypotéku přes Českou spořitelnu a abychom dosáhli na výhodnější úrokovou…
edcbubu
Před 2 lety
6
Modřínové desky na bednění střechy délky 5m
Zdravím, chtěl bych udělat záklop / bednění na krokve přístřešku na auta s pultovou střechou. Na to…
edison101
Před 2 lety
4
Jak elegantne "zakryt" souseduv domek
Dobry den. Mame primo na hranici pozemku dum od souseda, asi 7 metru dlouhou zlutou zed s malym oky…
jozkakomosny
Před 2 lety
7
Koupelnový nábytek - masiv nebo dýha?
Dobrý den, potřebuji vyřešit koupelnový nábytek. Chtěli bychom dub. U masivu nás někdo odrazuje, že…
puhelin
Před 2 lety
2
Posuvné dveře
Dobrý den, Dokáže někdo poradit? Před týdnem nám vylili finální podlahu. Problém je v tom, že ve s…
kofejn
Před 2 lety
10
sponzor fóra
Vysunutí oken v již zatepleném domě
Dobrý večer, koupili jsme již zateplený dům a chceme teď měnit plastová dvojskla za hliníková troj…
josefx
Před 2 lety
3
Projekt domu 5+kk
Dobrý den, mohu vás poprosit o váš názor k našemu náčrtu půdorysu rodinného domu? Jedná se o patrov…
josefx
Před 2 lety
3
Hmyz
Dobrý den Své dva byty pronajímám podnájemníkům. Jeden byt pro dva Čechy, jeden pro jednoho cizinc…
m_i_r_e_k
Před 2 lety
5
Vytažení elektřiny z HDS (hlavní domovní skříň) během stavby RD
Ahoj, chystáme se stavět RD a jako poslední dílek do skládačky, který mi není jasný, tak je to, j…
honza_jaros
Před 2 lety
7
Nové omítky, štuky,...
Zdravím, děláme kuchyni. Sundal jsem starou kuchyňskou linku, obklady a tohle je výsledek. V nové k…
jan_marecek
Před 2 lety
2
Odvoz starých elektrospotřebičů ZDARMA - REMA systém - skutečně to funguje nebo "podvod"...?
Dobrý den Vyklízíme sklep, půdu atd. rodinného domu od starých věcí a kromě jiného máme i dost sta…
vladimir_sacha
Před 2 lety
3
Jak uspořádat velkou koupelnu?
Ahoj, plácáme se v projektu s velkou koupelnou - viz. obrázek. Má někdo podobnou koupelnu s částeč…
wacko
Před 2 lety
7
Plechová krytina přístřešek / kryté stání
Chtěl bych dát na přístřešek s pultovou střechou 8,7 x 7 m plechovou krytinu falc. Je možná skladba…
edison101
Před 2 lety
14
Solitera k zakryti vyhledu na zahradu
Ahoj, meli byste nejaky napad, cim zakryt misto - viz foto, aby nebylo videt na zahradu z ulice a …
artep1987
Před 2 lety
2
Jak docílit hlaďounké omítky?
Ahoj, pouštíme se svépomocí do vápenocementové jednovrstvé omítky, zatím v místech, které budou sch…
zubr487
Před 2 lety
4
Půda - úložný prostor - sedlová střecha
Ahoj, mám prosbu - neměl byste někdo fotky půdy v sedlové střeše u přízemního domu, kterou využívá…
dvehrdlicky
Před 2 lety
15
Máte někdo zkušenost s firmou Watex?
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s firmou watex? Zvažuji UV lampu a úpravnu vody WATEX AL50E a za…
gsk
Před 2 lety
31
Zkušenost s firmou zdenedomkynaklic.cz popřípadě jinou firmu ze Zlínského kraje
Rádi bychom si nechali postavit zděný domek ( dřevostavba asi až poslední možnost ) kousek od Zlína…
janaana
Před 2 lety
4
Napojení obkladů na omítku bez zubu
Dobrý den, všude vidím obklady na stěnách tak, že se nalepí na hotové omítky a vytvoří se tedy mezi…
evuleh
Před 2 lety
4
Polystyren do základové desky cena
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s tímto polystyrenem do zakl. desky? Jaká je cena za tabuli ? n…
kofejn
Před 2 lety
3
Změna stavby
Dobrý den, stavíme dům 2NP ve tvaru L. Aktuálně probíhá zdění 1NP. Než se začne strop, pohravam si…
puhelin
Před 2 lety
8
Podlahove topeni svepomoci - cena?
Ahoj, dělal jste nekdo v soucasne dobe svepomoci podlahove topeni? Nasla jsem si i nejake balicky m…
franti_p
Před 2 lety
6
Kudy vest rozvody radiatoroveho topeni?
Ahoj, delaji se jeste v dnesni dobe rozvody trubek radiatoru po zdi? Prijde mi to nejpraktictejsi r…
luj89
Před 2 lety
11
Koupě domu s nefunkčním NIBE elektrokotlem
Dobrý den, zvažujeme koupi domu, který ma aktuálně nefunkční vytápění elektrokotlem s ohřevem vzduc…
zubr487
Před 2 lety
8
Základová deska pod garáž
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně ZD na naši budoucí garáž (montovaná stavba, sendvičové …
cipisektp
Před 2 lety
8
Černé baterie značka Rea nebo Mexen - zkušenosti
Dobrý den, prosím máte zkušenosti s těmito značkami? Jde mi o to, jestli se černá barva neolupuje. …
nations112
Před 2 lety
13
Baterie REA
Dobrý den, máte někdo v koupelně baterie zn. REA? Nejlépe černé.. Jsou kvalitní?
nations112
Před 2 lety
14
1
2
…
99
100
101
102
103
…