O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
SIP technologie
Dobrý den, prosím stavěl jste někdo dům z panelů SIP? Jaké jsou Vaše zkušenosti a doporučili byste …
terezkav
Před 2 lety
1
Okno v kuchyni - jak dlouhé?
Ahoj🙂Jak dlouhe mate uzke okno v kuchyni nad PD? Planujeme 380x60cm, okenari s tim maji problem. O…
pattyys
Před 2 lety
12
Může být jeden stavbyvedoucí na sítě a druhý na stavbu domu?
Ahoj všem, dostal jsem společné povolení na zavedení sítí a stavbu domu. SÚ mi v něm nařizuje mít …
jozkakomosny
Před 2 lety
2
Zpětný spoj hydroizolace a pohledové zdivo
Měl bych dotaz: jak se řeší zpětný spoj hydroizolace na pohledovém zdivu (BST, Liapor tvárnice), ab…
kofejn
Před 2 lety
1
Přechod mezi podlahami
Dobrý den, chci se zeptat, zda má někdo přechod mezi podlahami (dlažba - dřevo) řešen tak, že tam n…
radim2015
Před 2 lety
13
Hluková zkouška a cena
Dobrý den, jsme před kolaudací a musím nechat udělat hlukové měření tepelného čerpadla (stačí zkrác…
ajl007
Před 2 lety
1
Tmavá střecha, světlá okna
Ahoj, na podzim nám bude firma dělat střechu a momentálně řešíme barvu. Chtěli bychom okna přírodní…
vladimir_sacha
Před 2 lety
9
Předzahrádka
Dobrý den, mohl bych poprosit o navrch, co a jak priblizne byste vysadili do predzahradky? cca 90…
logginn
Před 2 lety
2
sponzor fóra
Zklamání ze stavby
Chci se Vás zeptat, zda je tady někdo, kdo staví nebo už postavil dům a je z něj zklamaný. Tohle je…
ozzy77
Před 2 lety
1
2
33
Pozemek TTP
Zdrsvim, nastíním situaci. Žádáme o změnu ÚP pozemku. Nejsme vlastníci. Pozemek je TTP. K pozemku v…
edison101
Před 2 lety
4
Ochrana prac. desky vedle sporáku
Dobrý den, Budou nám montovat kuchyni z IKEA a řešíme čím ochránit pracovní desku před žárem z ply…
m_i_r_e_k
Před 2 lety
6
Ušák💺 Prosím o pomoc a radu 🙂
Ahoj, zdravím vás všechny na Modré střeše 🙋♀️ Sháním křeslo- ušáka, nejlépe v sestavě s taburetem…
catle
Před 2 lety
9
Bezvodý pisoar
Ahoj,mate prosim zkusenosti s bezvodym pisoarem, pro domaci pouziti? Na co si dat pozor? Dekuji :sl…
ondtom36
Před 2 lety
7
Nové výplně starých zárubní
Zdravím, musím nějak na bytě vyřešit renovaci starých zárubní, které už byly kdysi prasácky opraven…
m_i_r_e_k
Před 2 lety
6
Výkup atypických palet
Dobrý den, nemá někdo zkušenost kde-a jestli vůbec se vykupuji tyhle typy palet? Jsou to palety od …
azsinanecovzpomenu
Před 2 lety
4
Jaké čerpadlo do retenční nádrže?
Mám retenčku 5m3 (hloubka 1m) a z ní budu hadicí zalévat do vzdálenosti max 25m s převýšením cca 2-…
jourar
Před 2 lety
3
Spotřeba dřeva
Dobrý den, mám takový dotaz. Jakou jste měli spotřebu dřeva přes zimu?
deto_oesya
Před 2 lety
18
Jakou začišťující okenní lištu vybrat?
Zdravím, jakou začišťující okenní lištu vybrat? Podle čeho se mám řídit? Vybírám mezi začišťující o…
slamer
Před 2 lety
3
Dodatečné osvětlení - dřevostavba
Zdravím, bydlím v dřevostavbě 5 let. Nyní bude probíhat přestavba ložnice. Chtěli bychom ze stropu …
kossakowski1980
Před 2 lety
1
Prosím o zkušenosti s firmami - okna
Dobrý den, zvažujeme výměnu oken. Zatím se nám sešly cenové nabídky od Euro-styl, Svět oken, Oknost…
klaralaubeova
Před 2 lety
15
Kde koupit levnou kuchyň?
Zdravím :-). Řešíme teď vybavení celého bytu, hlavně teda kuchyň, protože tam budu asi trávit nejv…
jankazb
Před 2 lety
19
Oknostyl - máte zkušenost?
Dobry den, rada bych se informovala, zda ma nekdo okna od firmy Oknostyl. Planujeme je do domku, al…
vvono
Před 2 lety
1
2
35
Jde zkrátit krokve?
Zdravím, Plánujeme terasu k podkrovní nástavbě, Statik ji chce přivařit (zelene profily, bude jich…
m_i_r_e_k
Před 2 lety
4
Jak ušetřit na elektřině?
Zapnutá televize 📺 24 hodin denně, někdy i během spánku :sleeping: je zlozvyk v mnoha domácnostech.…
ondtom36
Před 2 lety
10
Holiday Pacific, Homes Bohemia s.r.o. zkušenosti
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda má někdo zkušenost s dřevostavbami od Holiday Pacific, Homes Bohe…
kouzelnebydleni
Před 2 lety
2
Střešní krytina Walther Jacobi
Ahoj, máte někdo pálenou střešní krytinu Walther Jacobi? Narazili jsme na ni poprvé na FOR ARCH a…
synura_p
Před 2 lety
2
Úpravy pozemku
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak srovnat pozemek pro budoucí stavbu domu. Pozemek má šířku cc…
xkarlos
Před 2 lety
2
Pro hypotéku do banky za bankéřem, nebo za finančním poradcem?
Přeji dobrý den, můžu se Vás prosím zeptat na informaci co preferujete a proč? Velké díky za názo…
aleskafka
Před 2 lety
12
Jakou jímku koupit?
Potřebuji poradit, potřebujeme jímku pro 4 osoby, v místě je slabá spodní voda. Jakou máme zvolit j…
kofejn
Před 2 lety
1
2
...
3
62
Dlažba pod bazen
Budeme dělat zamkovou dlažbu pod nadzemní bazen. Rozměry plochy 5x5m, bazén průměr 3,66m. Teď akor…
vladimir_sacha
Před 2 lety
4
1
2
…
99
100
101
102
103
…