O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Máte zkušenost s developery? Finep, Skanska, YIT Koti
Ahoj, chceme kupovat nový byt (původně jsme chěli domek, ale vzdali jsme to - finance a dojíždění …
uke
Před 2 lety
17
Pasport staré studny, nemáte někdo prosím?
Ahoj, nemohl by mi někdo do SZ poslat pasport studny? Potřebujeme ho pro povolení čerpání vody z 20…
puhelin
Před 2 lety
14
Příjezdová cesta a obraciště
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat zda z vás někdo řešil s hasiči obraciště. Na stavebním …
cbr600rr
Před 2 lety
14
Cena projektu garáže
Příští rok bychom chtěli vybudovat garáž. Umístění je takové problematické a navíc nejsme znalci, c…
panlorenc
Před 2 lety
5
Dveře v interiéru
Ahoj všichni, máte někdo prosím vedle sebe na jedné stěně pravé a levé dveře (jedny se otevírají v…
bayt
Před 2 lety
6
Pergola
K novostavbe RD bychom chteli zakryt nejak terasu nejakou asi hlinikovou pergolou. Firmy moc nejsou…
candat
Před 2 lety
29
HOCI.cz kuchyně, nábytek, Jan Čižmárik, Varnsdorf
Dobrý den, ráda bych našla další poškozené klienty touto firmou. Prosím pište zde nebo SZ.
jana_pham
Před 2 lety
6
Dveřní překlady
Prosím o radu, jestli je možné ponechat takto udělaný dveřní překlad nebo požadovat opravu. Zeď je …
yesman
Před 2 lety
12
sponzor fóra
Prokousana folie
Zdravím mam prokousanou folii ve štítu od čeho by to mohlo být vosy sršen nebo myš ? jeto asi 5cm v…
yesman
Před 2 lety
7
Koupě pozemku - jak postupovat
Hezký den všem. Známý mi byl ochoten prodat část jeho pozemku a rád bych se touto cestou zeptal ně…
davex
Před 2 lety
17
Násilná změna stavebního pozemku na nestavební
Zdravím, chtěla jsem koupit pozemek, vedený v katastru jako stavební parcela a i majitelka ho vlast…
obludak
Před 2 lety
9
Výpověď z nájmu na dobu určitou taky 3 měsíce?
Když si hodlám pronajmout byt k bydlení na dobu určitou (1 rok) a rozhodnu se z nájmu po pár měsící…
jozkakomosny
Před 2 lety
7
Podlahy Classen - ceramin Neo 2.0 (zkušenosti)
Prosím, máte někdo zkušenosti s vinylovou podlahou řada CERAMIN Neo 2.0. od firmy Classen? V minulo…
orchestr1
Před 2 lety
10
Pergola - KVH/BSH ?
Ahojte, dávám si dokupy rozpočet na projekt stavby pergoly (s navazujícím obložením nadzemního bazé…
edison101
Před 2 lety
13
Madlo u mrazáku
Dobrý den, ráda bych schovala mrazák do skříňky za dvířka, ale s madlem už je příliš hluboký. Je u…
michals11
Před 2 lety
5
Vysekání dlažby + položení vinylu
děláme novou kuchyň. Původně byla část podlahy PVC a část dlažba. Nyní chce žena v celé místnosti v…
jan_marecek
Před 2 lety
5
Příjezdovka a chodníky
Dobrý den, od projektanta máme návrh na příjezdovku a chodníky, viz obrázek (1 čtvereček = 0,5 m). …
pekelnice80
Před 2 lety
6
Jak čistíte dřevěnou podlahu?
Podělte se prosím o ověřené postupy a přípravky, pomocí kterých udržujete dřevěnou podlahu čistou a…
geodett
Před 2 lety
5
QUBIOO altány
Ahojte, tak se postupně prokousávám světem pergol a altánů. Nemáte někdo zkušenosti s touto značkou…
azsinanecovzpomenu
Před 2 lety
4
Venkovní žaluzie na severní straně?
Zdravím, jdu s dalším dotazem. Podle mě není potřeba na severní straně dělat žádné venkovní žaluz…
bayt
Před 2 lety
27
Dřevostavba, kdo vám stavěl?
Chtěli bychom se vejít do 4 mil. a přemýšlíme zda jeden nechat práci a věnovat se stavbě nebo to ce…
oskar83
Před 2 lety
7
Občerstvení pro pracovniky
Staví nám firma, zatím jsme domluvení na hrubou stavbu. Hned vedle našeho pozemku bydlí babička. Za…
eewin
Před 2 lety
16
Dotace na zelenou střechu
Ahoj, řešili jste si to někdo sami a co jste potřebovali? Díky...
bayt
Před 2 lety
1
Protokol o nepropustnosti jímky
Ahojte střecháčci, byl by prosím někdo ochotný a poslal mi protokol o nepropustnosti jímky? Byla by…
pyramis
Před 2 lety
3
Biohort zahradní domky a myši
Dobrý den, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti se zahradními domky Biohort, zda se do nich moho…
petuso
Před 2 lety
4
Marmolit weber MAR2 0077 (HBW 48) - má někdo?
Dobrý den, marně hledám. Nemáte prosím někdo marmolit na fasádě MAR2 0077 od Weberu? Rád bych něja…
mr_blue_sky
Před 2 lety
4
Stínící plachta na terasu, máte někdo zkušenost?
Máte někdo zkušenost se stanici plachtou nad terasu? Jakou značku máte a jak jste spokojení ( fungu…
zubr487
Před 2 lety
19
Někdo kdo by mě pujčil dodávku na dva dny? Ostrava a okolí, díky
Kdyby někdo o někom, něčem věděl budu rád za tip. Potřebuju pátek a sobota.
zubr487
Před 2 lety
4
Doporučíte dodavatele betonové podlahy?
Ahoj, doporučíte, prosím, dodavatele betonové podlahy, který pracuje v Pardubickém kraji? Samozřejm…
luj89
Před 2 lety
1
Hloubka niky
Jak hluboká by tak měla být nika ve sprchovém koutu? Napadlo mě přizdít 7cm ytongem a hotovo, ale n…
horst_fuchs
Před 2 lety
3
1
2
…
100
101
102
103
104
…