O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Voda a kanalizace - firma na připojení
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li v okolí Mělníku nezná někdo firmu, která se zabývá přípojkam…
firmagallovic
Před 2 lety
9
Interiérové "okno" - co do díry a jak?
Dobrý den, rádi bychom zachovali tento průhled nad schody kvůli dennímu osvětlení komory pod schod…
frangipani_cz
Před 2 lety
7
Rekuperacni digestor - zapojeni
Dobry den, chci se zeptat jak spravne zapojit recirkulacni digestor s filtrem? Truhlar nam ji dal v…
pyramis
Před 2 lety
24
Jak vypocitat vyhrevnost podle clanku stareho radiatoru?
Dobry den, chtel bych se prosim zeptat, mame stary litinovy radiator, ktery ma 11 clanku a potrebov…
travas
Před 2 lety
6
Má smysl dělat překlad nad NIKOU?
Dobrý den, má smysl v tomto případě vytvářet nad NIKOU překlad z roxorů? Původní NIKA byla rozšíře…
xen20133
Před 2 lety
13
Příprava podkladu pod omítky
Ahoj, jak jste, prosím, připravovali podklad pod ruční nanášení vápenocementových omítek na keramic…
zubr487
Před 2 lety
7
Chodníky a okapový chodník
Dobrý den, plánuji chodníky před domem a okapové chodníky kolem domu. Měl bych několik dotazů: 1. …
xkarlos
Před 2 lety
7
Stavěli jste se stavby Ondra ze Zlínského kraje?
Jaké máte zkušenosti?
gresakv
Před 2 lety
27
sponzor fóra
Popraskané fasádní lepidlo
Zdravím, tohle asi není úplně v pořádku. Dnes mi měli po roce dělat fasádu a řekli, že by barva ned…
zubr487
Před 2 lety
2
Hranice pozemku - domy nesousedí
Dobrý den, máme vypracovaný projekt na RD se vzdáleností 2,5 m od hranice se sousedním pozemkem. So…
jozkakomosny
Před 2 lety
17
Velké samozavlažovací truhlíky 80cm - máte? jaké?
Ahoj, máte na terase či lodžii vysoké a dlouhé samozavlažovací truhlíky? Jaké značky? jak jste spok…
kadousek2
Před 2 lety
2
Vaše zkušenosti s firmou Simply Invest s.r.o.
Zdravím, hodláme si nechat postavit dřevostavbu. Líbí se nám typový bundalov od firmy Simply Invest…
kohoutm93
Před 2 lety
1
2
36
Laminát vs. vinyl
Dobrý večer, firma nám staví domek a ve standardech máme dlažbu či laminát, vinyl je pouze za přípl…
fletnaa
Před 2 lety
8
Nevím, kde začít a co dřív
Ahoj, budu dělat rekonstrukci kuchyně (mimo jiné). Rozměr místnosti je 360 x 180. Kuchyňská linka b…
fletnaa
Před 2 lety
4
Vinyl výrobce Gerflor, typ Buffalo a Long Board
Ahoj, nemáte někdo na ukázku ve svém albu jak vypadají v obýváku či kuchyni tyto dva typy podlah? V…
jindy1
Před 2 lety
9
Co s nádrží - dírou v zemi na dešťovku?
Dobrý den, podědili jsme spolu s koupí pozemku i díru v zemi na zachycení dešťové vody. Vypadá to t…
bayt
Před 2 lety
10
Mobilní dům u stavby a MD Marvel
Zdravím, řešili jste někdo usazení mobilního domu na pozemek, kde budete stavět zděný dům? Chtěli b…
jacrow93
Před 2 lety
1
Co se dá dělat proti smradu od sousedů?
Nazdárek, nevím zda už je toto téma založeno, nenašla jsem ho :-( Chtěla bych se zeptat, zda mát…
dawin
Před 2 lety
22
Terasová prkna: hladká nebo drážkovaná
Zdravím, prosím o zkušenosti s hladkou či drážkovanou dřevěnou terasou. Která je podle vás lepší? N…
dedede
Před 2 lety
4
Tlumená bílá fasáda
Ahoj všem, moc prosím o vaše fotky s bílou fasádou od Weber nebo Caparol. Musíme se rozhodnout ješt…
rudy2501
Před 2 lety
3
Irský dub, mate někdo?
Dobrý den 😊 Máte někdo okna v dekoru Irish oak (irský dub)? Jak jste sladili s podlahou, kuchyňskou…
lokomotiva13
Před 2 lety
10
Předělání vany na sprchový kout v dřevostavbě
Bydlíme v dřevostavbě v bytovém domě ve 3. patře. Chtěla bych vybourat vanu a místo ní udělat sprch…
jajah55
Před 2 lety
5
Betonový plot na klíč
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s firmou na betonové ploty na klíč? Doporučili by jste?
leo12
Před 2 lety
1
Okna dekor Eiche Hell (svetlý dub) alebo Irish oak (írský dub)
Ahojte, nemáte niekto svetlý dekor dubu na oknách/dverách? Dakujem za foto.
kuthululu
Před 2 lety
11
Pochozi kolejnice
Zdravím vás, má někdo pochozi kolejnice zapuštěné do dlažby? Jde mi spíš o údržbu a čištění kolejni…
andrew1
Před 2 lety
1
HS portál manipulace
Ahoj, zajímá mě, jaká je manipulace s HS portálem. Budeme mít hliníkový, 3,6m na dvě poloviny. Jd…
josefx
Před 2 lety
2
Kdy pozvat RT na rozvaděč?
Zdravím, máme dokončený rozvaděč téměř. Ještě není zapojené HDO (nevíme která žíla bude poté jako o…
edison101
Před 2 lety
28
Venkovní žaluzie údržba
Zajímá mě, kdo má venkovní žaluzie, jestli se o ně nejak staráte? Jak jsou náročné na údržbu? Děku…
bayt
Před 2 lety
29
Krbová vložka ze zámečnictví Martin Bartl, prosím o info
Zdravím stavitele, má někdo zkušenost s tímto výrobcem krbových vložek nebo přímo vložkami? Jakéko…
buresfrantisek
Před 2 lety
1
2
...
...
3
4
92
Vytápění +TUV RD 150m2
Dobrý den, prosím o radu ohledně volby zapojení. Chtěl jsem se s těmito dotazy obrátit na topenář…
zubr487
Před 2 lety
12
1
2
…
102
103
104
105
106
…