O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jaká je nejnižší teplota pro vylití základové desky?
až teď jsme dostali povolení a chtěli bychom min.stihnout zakl.desku. jaká mínusová teplota už není…
alcar
Před 12 lety
18
Doporučte zedníka pro stavbu základové desky, Havířov
Prosím o doporučení zedníka, který by nám pomohl zhotovit základovou desku. Havířov a okolí? Nejl…
onetwogo
Před 12 lety
2
Aké čerpadlo do studne?
ahoj, máme starú cca .8m hlbokú a v priemere cca 1,5m studnu. vyberám nejaké čerpadlo, ktoré by mi …
devotional
Před 12 lety
4
Jak dobře se reguluje teplota u podlahového vytápění?
Jak dobře se dá regulovat teplota v jednotlivých místnostech při podlahovém vytápění? Když mám radi…
ykram
Před 12 lety
7
Firmy AW domy a Yellow House, máte zkušenost?
Máte prosím někdo zkušenost? Yellow House mě na internetu zaujaly, ale nenašla jsem reference, příz…
faltak
Před 12 lety
3
Napojení na sítě, které jsou za cestou. Máte zkušenost?
Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s napojováním na inženýrské sít…
taarak
Před 12 lety
1
RD Nero 2001 od Ateliér Náš Dům, máte?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo nemáte dům Nero 2001 (nebo Nero 2001.1) od Ateliér N…
paju01
Před 12 lety
3
Potah Mystic Amara nebo Carabu. Poraďte
Ahojte, budeme si kupovat novou sedací soupravu, ale nevím, jaký potah. Vzhledově se mi líbí více M…
elisss54
Před 12 lety
25
sponzor fóra
Jsem tady nová - kacatko1986
Ahoj, jmenuju se Katka jsem tu nová :) Mám byt rok po rekonstrukci, ale bohužel se objevují pos…
ladyseta
Před 12 lety
2
Co se šachtou ve vjezdu?
Máme poměrně malý vjezd na pozemek, žádnou čelní stranu. Máme šířku 4m a hned za vjezdem dvě šachty…
catt82
Před 12 lety
7
Co říkáte na naši kuchyň?
Konecne vybrano... Co na ni rikate? Jen jeste premyslime nad pracovni deskou. Jesti ji dat i na…
breberka
Před 12 lety
25
Topení peletkami. Klady, zápory?
Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký máte názor na topení s peletkami? A pokud peletkami topíte, ta…
u1730
Před 12 lety
2
Pokládka PVC vlastními silami, dá se zvládnout?
Dobrý den, máme vybrané Pvc do kuchyně a chodby. Ale ceny pokládky se nám zdá dost vysoká za 25m.čt…
basice
Před 12 lety
3
Posuvné dveře do zádveří, jak dobře těsní?
Chtěla bych oddělit kvůli hluku z ulice zádveří od chodby, která vede celým domem. Vzhledem k nedos…
smudllinka
Před 12 lety
1
Vestavěná trouba+mikrovlnka, pošlete fotografii
Ahoj holky, komu se bude chtit mi vyfotit vestavenou troubu a nad ní mikrovlnku budu moc vdecna i k…
lucinkafr
Před 12 lety
12
Poraďte tmavý odstín podlahy
Ahojky, jediné co vím na 100% je, že podlaha po celém domě bude tmavá! Viděla jsem tu už hodně weng…
suki
Před 12 lety
11
Přírodní nebo umělý kámen na exteriér?
Ahojte, chtela jsem se zeptat, jestli mate nekdo zkusenosti jak s prirodnim, tak umelym kamenem na …
vesely_karel
Před 12 lety
5
Za jak dlouho se dá malovat po vylití anhydritem?
Za jak dlouho se dá malovat po vylití anhydritem? Jaká musí být vlhkost v domě? My budeme už pomali…
nauris
Před 12 lety
7
Egger - Dub Arlington tmavý, máte tuto podlahu?
Zdravím, nemáte někdo tuto podlahu, případně neviděl jste jí na velké ploše na živo? Je to zatím ná…
lucie1177
Před 12 lety
1
Titanové nádobí na indukci, kde koupím?
Dobrý den všem, chtěla bych Vás poprosit o doporučení, kde koupit kvalitní titanové nádobí na INDUK…
ewelina
Před 12 lety
3
Jak velký máte dům a kolik stály cihly?
Chtěla bych porovnat ceny cihel, proto se Vás chci zeptat, jak velký máte dům a kolik vás stály cel…
lucie89
Před 12 lety
6
Na kolik nás vyjde kompletní rekonstrukce RD?
Ahoj.. Chtěli bysme koupit starší dům a spravit si ho k obrazu svému. Jeden už máme vyčíhlý. Je to …
marcicek84
Před 12 lety
6
Umyvadlo - keramika vs. litý mramor - máte zkušenosti?
Zdravím ;-) , chtěla bych požádat o názory na materiál umyvadla. Doteď jsme se všude setkávali j…
marcicek84
Před 12 lety
9
Dekorace do okna, máte tip?
Prosím, mate někdo tipy jak vyzdobit okno? Je prázdné ,bez záclony, neutulné, pravě z důvodu, aby d…
matvej21
Před 12 lety
8
Akumulační nádrže s vnořeným zásobníkem TVDUO-E 750/200
Pro novostavbu RD máme mít tento typ akumulační nádrže, která má být napojena na podlahové topení a…
dibla
Před 12 lety
2
Hledám plynaře/topenáře v Berouně a okolí
Hledám šikovného, ale ne drahého plynaře/topenáře pro stavbu v Berouně. Půjde jen o montáž a materi…
palenda
Před 12 lety
1
Staví někdo s Lumimontem?
Nejvic by me zajimal Lumik 6
aahz
Před 12 lety
1
Podložka pod plovoucí podlahu na podlahové topení
Prosím poraďte, máme podlahovku a nemužeme najít ideální podložku pod plovoucí podlahu. Každý říká …
zuzkanka12
Před 12 lety
5
Plynová varná deska - tvrzené sklo bílé, máte zkušenost?
dobrý den, máte někdo zkušenost s plynovou varnou deskou s bílým tvrzeným sklem? celkem se mi libi…
ep28
Před 12 lety
1
Jakou barvu granitového dřezu k desce beton světlý?
Potřebovala bych poradit.....jakou barvu granitového dřezu zvolit ke kuchyňské pracovní desce beton…
vera17
Před 12 lety
8
1
2
…
1079
1080
1081
1082
1083
…