O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Prosím o radu s projektem baráčku
Přidávám návrh baráčku a prosím o vaše připomínky a návrhy. Řešíme to s projektantem, ale nějak se …
militu
Před 13 lety
1
2
...
3
64
Robomop, má někdo zkušenost?
Mate nekdo zkusenost s robomopem? Cena cca 500kc, uterky 20ks za 100kc - zni to dobre....
hhranolka
Před 13 lety
1
Myčka s krátkým mycím programem, poradíte?
Ahoj, chtěla bych poradit s myčkou. Nevíte, prosím, někdo o nějaké spolehlivé vestavěně myčce 60cm,…
petrasafr
Před 13 lety
11
Myčka Electrolux. Jste s ní spokojení?
Dobrý večer, vybírám spotřebiče do kuchyně a vybrala jsem si myčku Electrolux ESI 67070 XR. Máte ji…
karotky
Před 13 lety
14
Mop Leifheit Twist set, máte zkušenost, názor?
Ahoj, chtěla bych Vás požádat o vlastní zkušenosti s tímto výrobkem.. Doma máme všude plovoučky a j…
branida
Před 13 lety
1
Máte v patře i v přízemí vašeho domu stejný dekor dveří?
Dobrý večer, ráda bych se zeptala,zda máte v patře i v přízemí vašeho domu stejný dekor dveří....n…
lucie777
Před 13 lety
10
Jsem tady nová - ereniss
Zdravím všechny. Protože máme s přítelem vyhlídlý domeček, který bychom si rádi zrekonstruovali a p…
niccky.z
Před 13 lety
2
Jaká je NEJ myčka nádobí?
Rozhodli jsme se,že si koupíme myčku nádobí,ale při výběru té pravé,jsem se na netu začala ztrácet …
niccky.z
Před 13 lety
5
sponzor fóra
Rodinný dům Dominant 440 od Euroline, jaký máte názor?
Máte někdo zkušenosti s tímto domem? http://www.euroline.cz/cz/projekty/rodinne-domy/detail-domu/RD…
petcep
Před 13 lety
15
Studna, je náročné si ji nechat udělat?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to v dnešní době náročné z hlediska financí a také z hledi…
hugo58
Před 13 lety
5
Hypotéka na byt - práce na dobu určitou. Je to problém?
V práci, kde pracuji, to nevypadá moc dobře a musím se zřejmě smířit s tím, že tu budeme končit. Je…
wanek
Před 13 lety
9
Trouba Electrolux EOB 53004 - máte?
Mate nekdo tuto troubu? Jak jste spokojeni? Chtela jsem s vysuvem a horkovzduch. Kde se daji dokoup…
linee
Před 13 lety
1
Pračka Brandt - máte někdo a jak jste spokojeni?
Uvažuji o koupi této značky, ráda bych věděla názor někoho kdo ji doma už má, díky.
efkas
Před 13 lety
2
Plynová varná deska - s mřížkou nebo pavouky?
Líbí se mi plynové varné desky s tzv. pavouky, ale bojím se, že hrnce na tom budou dost nestabilní.…
evasus
Před 13 lety
1
Je povinné životní pojištění u Wüstenrotu?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevím zda je povinné životní pojištění u Wüstenrotu? Bere…
linee
Před 13 lety
6
Máte elektrické vykurovacie rohože v kúpelni?
Máte niekto ako prídavné vykurovanie v kúpelni/používané hlavne v prechodnom období- jar,jeseň/ pod…
cheops007
Před 13 lety
4
V jaké fázi se musí dodat změna projektové dokumentace?
Zdravíme, prosím, v jaké fázi stavby se musí na stavební úřad dodat změna projektové dokumentace? …
drn
Před 13 lety
5
Potvrdenie o prevzatí peňazí za byt, ako má vyzerať?
V dedičskom konaní mi bolo určené, že z predaja bytu mám ešte vyplatiť čiastku 40.000 Czk druhému d…
nele
Před 13 lety
16
Nebankovní hypotéka. Máte zkušenost?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s čerpáním nebankovní hypotéky?? Dost informací už mám, ale jedná se mi…
petraxname
Před 13 lety
6
Tepelné čerpadlo. Máte někdo zkušenosti?
Tohle téma jsem tu samostatně nikde nenašla, ale potřebovala bych se o něm dozvědět co nejvíce... …
l_baruska
Před 13 lety
13
Jsem tady nová - kackalbc
Ahoj, často stránky navštěvuji jako inspiraci :-) Začínám se stavbou dřevostavby, takže každý nápad…
linda25092
Před 13 lety
6
Konstrukce na sádrokarton, jaký způsob je lepší?
Mohla bych poprosit o radu... Děláme konstrukce na sádrokarton (šikminy - střecha). Viděli jsme, že…
monicicacek
Před 13 lety
4
Cena práce je stejná jako cena materiálu. Máte to taky?
Ahoj! Stavíme dům a s hrůzou jsem dnes zjistila, že podle všech faktur jsme dali stejně penez za…
hugo58
Před 13 lety
8
Do jaké výšky jste obkládali WC?
Ahoj, do jaké výšky jste obkládali WC (místnost). Prej se dělá do 120cm, max. do 150cm. Jak to máte…
bublina88
Před 13 lety
9
Skleněný paravan, jaké sklo použít do koupelny?
ahoj, děláme rekonstrukci starého cihlového bytu a probourali jsme koupenu wc. chtěla bych to odděl…
mekeloska
Před 13 lety
2
Jak zjistit tepelné ztráty?
Ahoj, je na čase abychom se rozhodli, jakým způsobem chceme vytápět náš domeček...samozřejmě, že …
aurinko
Před 13 lety
16
Kuchyně JN Interiér, máte zkušenost?
Ahojky, potřebovala bych poradit, jakou máte zkušenost s kuchyňským studiem JN Interier. V praze ma…
isellka
Před 13 lety
1
Porovnání nákladů na provoz domácnosti v rodinném domě
Dobrý den, mezi kamarády jsem zorganizoval akci na porovnání nákladů na provoz domácností v RD. Ak…
tonyno
Před 13 lety
3
Máte někdo smlouvu na odběr eletriky od Comfort Energy?
Dobrý večer, zajímalo by mě zda berete někdo eletriku a plyn od někoho jiného než od ČEZU. Ušetř…
maramara
Před 13 lety
4
Jakou máte denní spotřebu plynu při topení?
Ahojte chtěla bych se zeptat jakou máte denní spotřebu plynu?? Na topení a ohřev vody?? Já si dnesk…
barrry
Před 13 lety
4
1
2
…
1151
1152
1153
1154
1155
…