O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dokumenty, které jsou spojeny s rekonstrukcí domu
Ahojky,v létě budeme kupovat starší domeček.Nevíme však,co je třeba vše zařídit,pokud začneme rekon…
vernero
Před 15 lety
3
Rozpadá se mi podlaha v kuchyni. Co položit na dlažbu?
Dobrý den, bydlíme ve druhém patře staršího rodinného domu. Podlaha (dolní stropy) tvoří dřevěné…
tumkal
Před 15 lety
3
Trafostanice u domu. Není to škodlivé?
Ahojky, zajímala by mne taková věc. Hned vedle našeho pozemku je umístěná kiosková trafostanice, za…
vanish1
Před 15 lety
2
Dřevěné palubky z OBI. Máte zkušenost?
Máte někdo zkušenost s dřevěnými palubkami ze supermarketů (např. OBI)? Vydrží? Nebo je potřeba je …
breberka
Před 15 lety
5
Daň z převodu nemovitostí. Jak zjistit, že je zaplacená?
V lednu jsme s manželem koupili byt, ve smlouvě máme ujednání, že (klasicky) prodávající se zavazuj…
butefly
Před 15 lety
7
Zkušenosti s kuchyněmi DanKüchen?
Najde se někdo,kdo má zkušenost s touhle značkou kuchyní? Jaká je její kvalita, cena,s jakou značko…
dank1
Před 15 lety
6
Vrátí nám stavební úřad dokumenty po schválení stavby?
Chtěla jsem se zeptat. Když nám stavební úřad schválí ohlášení stavby, vrátí nám dokumenty, které j…
safarikovap
Před 15 lety
6
Kdo půjčí na rekonstrukci chaty nejlevněji?
Potřebujeme půjčit přibližně 300 tis. na rekonstrukci chaty v příštím roce. Může někdo poradit než …
niccky.z
Před 15 lety
12
sponzor fóra
Jakou sedačku doporučíte k Jack Russel teriérovi?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jakou sedačku byste doporučovali k Jack Russel teriérovi ;-) je…
jennifer
Před 15 lety
9
Barva ložnice. Jakou máte vy?
Jakou máte barvu v ložnici? S přítelem uvažujeme o světle tyrkysové, ale zatím ještě váháme. Postýl…
kristi
Před 15 lety
2
Firma Lumimont - dřevostavby. Máte zkušenost?
Ahojte, nemáte prosím někdo zkušenosti se stavební firmou Lumimont? Líbí se mi jejich domečky i cen…
rembrandt
Před 15 lety
4
Jak velká okna si dát do novostavby?
Ráda bych, kdyby mi někdo poradil, jak velká okna si dát do novostavby. Bude to zděná chata , vel.7…
palenda
Před 15 lety
2
Máte niekoho na úklid? Kol'ko orientačne platíte?
Holky, mate niekto na uklid firmu resp. pani? Kolko orientacne platite za uklid rodinneho domceka a…
libeznice
Před 15 lety
14
Parní mop H2O z TV products. Máte zkušenost?
Ahoj, máme velký dům, ve kterém zabere hodně času vytírání podlah, máme všude plovoučku. Proto uvaž…
breberka
Před 15 lety
10
Inkaso. Přeplatky se prý vracet nemusí
Dobrý den, trápí mě teď jedna věc ohledně inkasa.Mám pronajatý byt,inkaso se platí 2000 Kč, moc tu…
moudivlacek
Před 15 lety
3
Jak zakrýt měřáky na wc?
Ahoj Holky, děláme rekontrukci celé bytu a nevím jak vyřešit zakrytí měřáků na WC? Pokud možno c…
trinitylex12
Před 15 lety
14
Šedé obklady do koupelny. Poraďte
prosím poraďte nějaké šedé obklady do koupelny, něco moderního, nic se mi nedaří pěkného, moderního…
soninkaaa1
Před 15 lety
7
Ritzy interiéry. Máte zkušenost?
Ahojky, mate nekdo zkusenosti s temito Brnenskymi interierovymi studii, zabyvajici se zarizenim int…
kkrupka
Před 15 lety
2
Přístavba k domu. Jaké je vyřizovat povolení?
Ahoj holky, jak jinak, řešíme bydlení. Momentálně bydlíme v 1+1, máme malé dítě, v listopadu se nar…
janapro
Před 15 lety
4
Bílo-bordová kuchyň. Poraďte barvu nábytku, schodiště
Ahoj. Má někdo bílo-bordovou kuchynˇ? Máme propojenou kuchynˇ s jídelnou a obyvacím pokojem. Plovou…
tinnab
Před 15 lety
12
Zařizování mezonetu. Jak řešit obývák, kde jsou schody?
ahoj, s manželem jsme si koupili moc hezký mezonet, ale je trochu oříšek ho zařídit. Jednak zařídit…
petruna
Před 15 lety
2
Domácí čistička vzduchu. Jste spokojení
ahoj, sháním informace o čističkách vzduchu, pokud ji někdo máte, můžete napsat, jak jste spokojeni…
breberka
Před 15 lety
3
Novinka: Novy admin "nikka.vo"
Doterajsia adminka stranky modrastrecha.cz "mmmk" sa rozhodla, ze bude adminovat iba stranku modryk…
mmmk
Před 15 lety
5
Problém se stavebním úřadem, musíme zvednout střechu
Ahojki, máte prosím Vás také někdo problém s SÚ ohledně povolení stavby? My bychom s manželem chtě…
jizvo
Před 15 lety
7
Jaké podklady jsou třeba k hypotečnímu úvěru?
ahoj, je tu někdo, kdo kupoval byt v OV a bral si hypotéku? zajímalo by mě, jaké doklady banka vyža…
moudivlacek
Před 15 lety
3
Domácí telefony. Existují nějaké?
Dobrý den, chtěli bychom pořídit nějaké domácí telefony, pomocí kterých bychom se domlouvali z příz…
ados2
Před 15 lety
4
Digestoř Baumatic BT 6.3 GL. Co myslíte?
http://www.mall.cz/kominove-odsavace/baumatic-bt-6-3-gl?v=325670 Zajímají mě vaše názory na dige…
kristi
Před 15 lety
4
Odstranění čalounění ze soklu postele. Jak na to?
Ahoj, pro hosty používáme darovné postele - spí se na nich dobře, ale vypadají hrozně :-D Jsou to …
sarmyn
Před 15 lety
2
Impregnace plovoucích podlah. Máte zkušenost?
Ahoj holky, chci se vás zeptat, jestli máte nějakou zkušenost s impregnací plovoucí podlahy. Nedávn…
mulisi
Před 15 lety
4
Utěsnení oken u rodinného domu
Prosím o radu - rodiče mají starší rod. dům s oknami z modřínu, poměrně zachovalé. Nechtějí je měni…
atyna
Před 15 lety
5
1
2
…
1230
1231
1232
1233
1234
…