O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak vylepšit půdorys
Je tady spousta šikovných lidiček, a tak doufám, že by mi někdo mohl poradit jak vylepšit půdorys. …
daruna
Před 3 lety
11
Záloha na palety
Zdravím všechny, doteď jsem nezkoumal palety, systém zálohy, výkup. Teď jsem byl dost překvapen zál…
jirkajn
Před 3 lety
8
Penetrace knauf aufbrennsperre
Zdravím chci se zeptat, zůstala my penetrace pod sádrové omítky knauf aufbrennsperre 15 kilovi kibl…
lakyluke
Před 3 lety
1
Bramac Tegalit Star
Dobrý den, prosím o radu. Minulý týden nám byla dodělána černá strešní krytina Bramac Tegalit Star,…
geodett
Před 3 lety
3
TČ - RD 15KW TZ
Dobrý den, potreboval bych prosim poradit. Mame plynovy kondenzacni kotel (stari 12 let) spotreba…
wpavel
Před 3 lety
2
Infratopení. Máte zkušenost?
Máte někdo zkušenost s infratopením? Mám na mysli tento způsob vytápění: infratopeni . To je ta …
zubr487
Před 3 lety
1
2
...
...
3
4
119
Uvolnění obrubníků po dešti, čím to může být?
po včerejší průtržy se uvolnily některé obrubníky, které si firma, která nám děla přjezdovou cestu …
petrsv1000
Před 3 lety
1
2
47
Máte někdo sedací soupravu od Nejči nábytek
Máte někdo zkušenost se sedackou od Nejci Nabytek (značka Basic limited edition - Alpha)? V cenové …
izarea
Před 3 lety
4
sponzor fóra
Vaillant 55/5 a uniTOWER VIH QW 190/1E pro čtyřčlennou rodinu. Bude 190 litrů stačit?
Doba je zlá a TČ jsou nedostatkové zboží. Mám možnost nyní koupit splitový Vaillant 55/5 a Unitower…
kofejn
Před 3 lety
7
Sedací souprava XXXLutz x JECH
Dobrý den, nemá někdo z Vás sedačku z XXXLutz - Beldomo Voxi? Nebo JECH Tiffany? Děkuji.
izarea
Před 3 lety
12
Vyvýšená terasa a dlažba 2cm
Zdravím všechny, máme zastřešenou terasu u domu cca 20m2. Původní plán bylo klasika ztracené bedněn…
puhelin
Před 3 lety
9
Schodek
Dobrý den, je tu někdo kdo má u vchodu na terasu z balkónových dveří dva nebo tři schodky?😄 Pomal…
sasynkamil
Před 3 lety
6
Schod ke vchodovým dveřím
Máme rovný pozemek, ale vchod je vyvýšený o jeden schod. Ukažte mi, prosím, fotky pro inspiraci, ja…
sasynkamil
Před 3 lety
8
Vybaveni kuchyne spojene s obyvacim pokojem
Zdravim, prosla jsem starsi diskuze, ale nenasla jsem, co by me zajimalo. Resim aktualne sladeni vy…
samot07
Před 3 lety
13
Kontejnerové domy. Máte s tím někdo zkušenost?
Zdravím vás, s manželem řešíme bydlení - domeček. A napadlo nás postavit si vysněný domeček z obyt…
dusli
Před 3 lety
27
Kusový koberec k šedé dlažbě
Dobrý den, prosím jaký máte nebo jaký by jste volili kusový koberec k šedé dlažbě? Máme tuto podlah…
helcahonsova
Před 3 lety
1
Vnitřní parapety - rozměr
Dobrý den, měl bych na Vás tady jeden dotaz. Nechal jsem si od jedné firmy objednat vnitřní parapet…
sancek6
Před 3 lety
7
Dřevěná pracovní deska - zkušenosti po delší době užívání
Ráda bych Vás požádala o Vaše praktické zkušenosti s dřevěnou pracovní deskou ošetřenou olejem (nel…
zubr487
Před 3 lety
4
Vchodové dveře - výška 220cm
Zdravím, prosím, má někdo výšku vchodových dveří 220cm?
brblalka
Před 3 lety
19
Venkovní žaluzie v podomítkové schránce
Ahojda, máte někdo zkušenosti s venkovními žaluziemi od CLIMAXU? Na stránkach této firmy jsem našla…
sasynkamil
Před 3 lety
31
Zhodnocení projektu dřevodomek
Konečně po třech měsících máme projekt, rada bych oslovila vás zkušené a již zabydlené o posouzení …
daruna
Před 3 lety
13
Sousedovic sokl a nase zahrada
Dobry den, Nase zahrada sousedi se zdmi sousedova stareho domu. U jejich zdi, resp soklu (nezatepl…
daruna
Před 3 lety
14
Důmrazdva.cz. Stavěli jste s nimi?
Ahoj, chtěli by jsme příští rok stavět a postavit domeček i se základovou deskou do 1,5mil. zatím j…
janprokop
Před 3 lety
1
2
...
...
3
4
120
Krb s výměníkem
Ahojte, premyslim kvuli cene plynu, ze bych pred plynovy kotel dal krb s vymenikem pro ohrev vody.…
zubr487
Před 3 lety
14
Zvlněná hydroizolace
Ahoj, máme položenou v novostavbě hydroizolaci, konkrétně protiradonovou bitumax a na některých mís…
bobanjn
Před 3 lety
6
Jak silikonovat sprchovy kout?
Vsude jsem videl silikonovani sprchovych koutu (mam bezvanickovy - jen dlazba a obklad) s takovym o…
mj129
Před 3 lety
1
Renovace bedněného zápraží u chalupy
Vracíme podobu staré chalupě a nyní renovujeme původní bedněné celodřevěné zápraží. Oproti původním…
boiia
Před 3 lety
1
Žaliuzie - JACKODESIGN
Zdravím, máte někdo zkušenost s firmou na venkovní žaluzie JACKODESIGN? Děkuji předem za postřehy …
bery3
Před 3 lety
1
Venkovní obklady od Stegu - Madera 1, Abra 1
Dobrý den, nemáte prosím někdo realizovaný obklad na fasádě od Stegu v provedení Madera 1 nebo Abr…
xdohp00
Před 3 lety
1
Zateplení polystyren 16cm vs 20cm
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu - máme se rozhodnout, zda připlatit za navýšení izolace…
blooddrunk
Před 3 lety
13
1
2
…
157
158
159
160
161
…