O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Na 65 bytu 1 vytah
Jen takove diskusni tema - jde o budouci novostavbu 2 bytovych domu,kazdy dum bude mit 65 bytu,vets…
malcao
Před 3 lety
11
Sádrová omítka a anhydrit
Zdravim, Kdo jste daval sadrove omitky a do podlahy anhydrit? Mam problem s vlhkosti uvnitr stavb…
zubr487
Před 3 lety
1
2
38
Tepelné čerpadlo vzduch/voda de Dietrich - recenze
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s tepleným čerpadlem vzduch/voda značky de Dietrich? Děkuji …
malcao
Před 3 lety
10
Byt 2kk na jihozapad
Chtela bych se tady zeptat na vase zkusenosti s takto orientovanym bytem 2kk, 46 m2 - byt ma 1 okn…
malcao
Před 3 lety
5
Tepelní čerpadlo a fotovoltaika - máte někto?
Dobrý den, plánujeme v našem budoucím domě komplexní řešení vytápění, chlazení a rekuperace prostře…
an_mia
Před 3 lety
21
Tepelná čerpadla De Dietrich, máte zkušenost?
Má prosím někdo zkušenosti s tep. čerpadly De Dietrich ? Elektrikář nám ho doporučuje místo Fujitsu…
an_mia
Před 3 lety
5
Rozkladacia pohovka - so šírkou max 160cm ? Kde kúpiť?
Dobrý deň, skúšal som šťastie aj na slovenskej stránke modrá strecha no zatiaľ neúspešne. Možno vy…
jenies
Před 3 lety
12
Opěrná zeď ze ztraceného bednění
Prosím o radu, stavím opěrnou zeď ze ztraceného bednění š:40, základ betonový š:90 v:90cm za touto …
zaplik1
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Keramicka plovouci podlaha vs marmoleum
Zdravim, mate tu nekdo keramickou plovouci podlahu - ceramin? jaka je jeji odolnost popr udrzba? bu…
ko_taz
Před 3 lety
1
Skladba podlahy
Zdravím,jakou byste zvolili skladbu podlahy pro dřevěnou třívrstvou? původně sme začali pro vinyl,a…
pavlina_koudelkova
Před 3 lety
1
Přístup přes náš pozemek
Zdravím, dnes u nás byl potenciální kupec na vedlejší pozemek s tím zda mu umožníme/odkupem vybudov…
candat
Před 3 lety
22
Praskliny kolem polystyrénové rohové lišty
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak vytmelit praskliny kolem polystyrenové lišty, která tvoří př…
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Klimatizace na chatě
Dobrý den, Máme sousedy, kteří mají malou chaticku přímo za naším plotem (již tam stála je normálně…
selskyrozum
Před 3 lety
3
Přídavný teplovodní výměník ke krbové vložce
Ahoj Máme krbovou vložku bez výměníku, když jsme řešili projekt tak mě tato myšlenka nějak nezajím…
zubr487
Před 3 lety
9
Vyjádření Povodí k realizaci ČOV
Vlastníme pozemek bez napojení na kanalizaci a vodovod. Původně jsme chtěli ČOV a studnu. Na vodopr…
lenny92
Před 3 lety
13
Rolety den a noc vzdálenost od zdi
Chtěla bych se zeptat lidí, kteří mají rolety den a noc montované do zdi, zda poté, když jezdí po z…
dracula
Před 3 lety
1
Demolice Praha/Střední Čechy
zdravím, vím že tu je několik tématicky velmi podobných diskuzí, ale rád bych se zeptal, zda-li tu …
firewalker
Před 3 lety
2
Elegantní kombinace vytápění, ohřevu TUV a větrání
Ahojte, jsme ve fázi kupování pozemku a než půjdeme za projektantem, chtěli byhcom mít nějakou před…
vladimir_sacha
Před 3 lety
5
Stavební stojky
Zdravím, vie mi tu niekto poradiť, kde kúpiť stavebné stojky za lacno? Teoreticky kľudne z PL ak t…
josefx
Před 3 lety
1
TP Eurookna, zkušenosti
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s touto firmou? Uvažujeme o dřevohliníkových oknech, ale na recenze j…
petr_hodik
Před 3 lety
10
Stříška nad vchodovými dveřmi - závětří
Ahoj, chtěla bych nad vchodovými dveřmi pevnou/masivní stříšku - něco ve stylu jako je na prvním a …
annysek11
Před 3 lety
17
Čelo
Dobrý den máte někdo tyto dřevěné trámky za postelí chtěla bych se zeptat jestli se tam neudržuje p…
rosiemary
Před 3 lety
2
Firma Futurol, recenze
Dobrý den, hledáme zastřešení terasy a zaujala nás nabídka od firmy Futurol. Pokud s ní máte zkušen…
luandro
Před 3 lety
2
Odtah potrubí z digestoře
Zdravím. aktuálně řešíme natažení potrubí k digestoři. Potrubí povede v podlaze a bude odvedeno ve…
alena2109
Před 3 lety
4
Problém s nájemníkem
Zdravím všechny a prosím Vás o radu. Před necelým rokem jsme si do bytu pustili nájemnici (my si…
lala211
Před 3 lety
23
Provence styl- jaký jídelní stůl zvolit?
Ahoj :slight_smile: Chceme kupovat nový jídelní set a vitrínu do obýváku. Zatím jsme v nájmu, tak s…
anyroxy
Před 3 lety
9
3d flexifoam gun misto paropropustne pasky
Ahoj, byla mi navrzena moznost utesneni venkovni pripojovaci spary u oken pomoci 3d flexifoam gun…
wampec
Před 3 lety
3
Názor na projekt - znovu a snad lépe
Vstup z východu, pro 3 osoby. Děkuji :-)
funnym
Před 3 lety
27
Umístění komínu - rada
Dobrý den všem, Rád bych poprosil o radu, komentáře, tipy. Řešíme jak ideálně umístit komín ke kr…
doog
Před 3 lety
8
Zástěna walk in s malými dětmi
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se sprchou s walk-in u malých dětí :slight_smi…
jakuda
Před 3 lety
8
1
2
…
198
199
200
201
202
…