O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Poradte stavebniho konzultanta
Dobry den, nemel byste nekdo prosim doporuceni na skutecneho odbornika-konzultanta v oboru stavebni…
jarda82
Před 4 lety
2
Stavba bez povolení?
Dobrý den,prosím o radu.Naše vina,začali jsme stavět bez povolení ikdyž nám naše projektankta slibo…
milanq
Před 4 lety
23
Těsnění HSportálu
Máte zkušenosti s reklamací HSportálu? Máme plastový (bohužel jsme se prodejcem nechali přesvědčit)…
majak78
Před 4 lety
6
Zmoklé krovy - je to problém?
Dobrý den, minulý týden nám dělali krovy a od té doby na ně prší a sněží. Střecha by se měla doděla…
s_he
Před 4 lety
3
Pomoc s rozvržením místnosti/kuchyňo-obývák
Ahoj, snažíme se vymyslet obývací místnost s kuchyní u nás na chatě. Máte někdo nějaké nápady? My…
t_makovice
Před 4 lety
5
Posouzení půdorysu
Prosím o názor na půdorys k rekonstrukci domku z 60tých let - uvítám vaše postřehy a připomínky! O
ondra_knif
Před 4 lety
6
Úrok 2.79 - dát si kratší nebo delší fixaci??
Myslíte si, že úrok 2.79 je dobrý? V této době asi ano, ale dát si fixaci na 7 let? Před rokem jsme…
tomus
Před 4 lety
15
Malá automatická pračka
Dobrý den, poradí mi někdo, jakou si máme koupit automatickou pračka s malou náplní? Zůstali jsme j…
blondynka400
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Odvětrání kanalizace a geberitu (průměr trubky)
Zdravím, Prosím, jaký průměr trubky máte na odvětrání kanalizace a geberitu u rodinného domu. Tru…
vladimir_sacha
Před 4 lety
15
Výběr plynového kondenzačního kotle
Zdravím, stavíme RD, jendopodlažní bungalov, zastavěna plocha 160m2, obytná 110m2m, TZ dle projekt…
wpavel
Před 4 lety
3
Rozpočet bungalov na klíč
Zdravím, zajímal by mě Váš názor nebo porovnání toho kdo momentálně staví, za kolik se dá momentáln…
tomus
Před 4 lety
12
Kuchyně Brick
Dobrý den, má někdo doma tuhle kuchyňskou linku z jena/okay nábytku ? Jak jste spokojení ? Pokud m…
katkamor
Před 4 lety
5
Umyvadlo v pracovně
Chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte tip na vzhled umyvadla v pracovně. Předělávame pokoj, kde …
arwene
Před 4 lety
8
Cena hrubé stavby / či celková cena
Zdravím, mame tady někoho, kdo letos stavel bungalov? Mame v planu postavit svepomoci dum o rozmere…
martin_s
Před 4 lety
20
Vyztužení zdi z VPC
Dobrý den,můžu se zeptat těch kteří stavěli z VPC 17,5 cm jak řešili vyztužení zdi v garáži (součá…
petzold
Před 4 lety
2
Pochozi dlažba kolem domu
Krásný večer,snažili jsme se na řešení přijít sami,ale už nechceme udělat další přešla,který nás bu…
michalaslajsova
Před 4 lety
1
Sháníme pozemek okolo Prahy
Dobrý den, nevíte prosím někdo o stavebním pozemku okolo Prahy a to do 5 mil.? Sreality a pod máme …
norikakaa
Před 4 lety
21
Elektrokotel dotaz
Dobrý den, ráda bych Vás požádala, zda by mi někdo objasnil fungování elektrokotle. Jsme čerstvě na…
wpavel
Před 4 lety
7
Cerna kovova futra /zarubne
Dobrý den, v domečku Starém cca do 40 let jsou Černě natřené železné futra a Kovové části. Chtěla b…
sarasarita
Před 4 lety
4
Pokažený spád ve sprchovém koutě?
Zpětné se mi zdá,že spád je zbytečně velký prostě koryto. Navíc dlažba je nařezána podle mého taky …
lenka_hanakova
Před 4 lety
3
Egger Ferro bronzový - máte někdo tuto pracovní desku?
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat,jestli tady někdo máte v kuchyni pracovní desku v odstínu "…
quaj
Před 4 lety
4
Předběžné opatření soudu
Dobrý den, protože příhodnější sekci, než je tato, jsem na tomto webu nenašel, dovolím si svůj dota…
jenda1977
Před 4 lety
17
Další projekt k diskuzi
Mohla bych Vas poprosit o rady a postřehy k tomuto projektu? Jsme mladý pár, který plánuje 1 dítě.…
pepitocz
Před 4 lety
21
Invado Tamparo 3
Dobrý den, prosím máte někdo dveře Invado Tamparo 3 v dekoru Dub podzimní? Prosím foto v reálu? Mo…
matysce
Před 4 lety
1
Jaké volit rohové lišty do koupelny?
Ahoj, prosím o radu s výběrem rohových lišt do koupelny. Obklady máme kombinaci béžové a světle hně…
jizap
Před 4 lety
7
Projekt, co myslíte?
Hezký den, co říkáte na tento projekt? Uvítám nějaké postřehy, děkuji. :slight_smile:
zdehru
Před 4 lety
1
2
37
Hliníkové pergoly
Dobrý den , máte někdo zkušenost s firmou Lamark bioklimaticke pergoly ?? Popřípadě i s nějakou jin…
janalucie
Před 4 lety
1
Příliš vysoko usazené podomítkové WC
Instalatér nám osadil příliš vysoko podomítkový WC modul, takže po nainstalování mísy (byť se slim …
m_i_r_e_k
Před 4 lety
8
Projektant okolí Kladna
Dobrý den, po špatné spolupráci s projektantem opět sháním architekta/projektanta na RD z VPC cihel…
vikiviki1
Před 4 lety
3
Krátký el. kabel
Dobrý den, bohužel sme špatně počítali a nevyšel nám elektrický kabel od rozvadeče (budky) do dome…
amorgunov
Před 4 lety
17
1
2
…
213
214
215
216
217
…