O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Je velký problém nedodržení odstupů mezi chatami?
Je velký problém nedodržení odstupů mezi chatami.. Starou chatou sousedů a tou budoucí co se teprve…
milanq
Před 4 lety
9
Plechová garáž / sklad při stavbě
Dobrý den, chtěli bychom se zeptat na vaše zkušenosti s touto konkrétní plechovou garáží viz fotka…
norikakaa
Před 4 lety
2
Doporučení na firmu s tepelnými čerpadli v Karlovarském kraji
Zdravím, je tu někdo z Karlovarského kraje popřípadě Plzeňského a má dobré zkušenosti co se týče, p…
daniel72
Před 4 lety
2
Antracit střecha + okna a hnědá latté barva s kamenným obkladem
Ahoj, máte někdo antracit střechu s okny a fasádu krémovou (laté,caffe, sv.hnědou) plus kamenný ob…
andik.cz
Před 4 lety
4
Zatížení miako stropu po betonáži
Dobrý den, prosím za jakou dobu lze zatížit miako strop po betonáži paletama a poposouvat palety pa…
petrkunc132
Před 4 lety
4
Sklep na zahradě
Zdravím, na zahradě mám menší sklep, kde je vodovodní přípojka. Sklep mám v plánu rozšířit. Potřebu…
sabejn
Před 4 lety
5
Máte někdo v kuchyni nebo jinde dekor Dub Anthor?
Dobry den, mate nekdo kuchyni, nebo cokoliv jineho v dekoru dub Anthor? Prijde mi, ze maji vsichni …
ana568
Před 4 lety
1
Koupit celé dílo nebo nejdřív pozemek
Dobrý den, Zvažujeme koupi rodinného domu. Developer navrhuje 2 varianty - nejdřív koupit pozemek …
petrkunc132
Před 4 lety
6
sponzor fóra
Odpad v podhledu
Zdravím, při rekonstrukci přišla stavební firma s tím, že vodu a odpad z koupelny v prvním patře ch…
zdenek13
Před 4 lety
3
Střecha garáže svépomocí
Zdravím, dělal nebo dělá někdo střechu garáže svépomocí? Jde o samostatně stojící garáž, půdorys 6x…
edison101
Před 4 lety
10
Uskladnění thuji v kvetináčích přes zimu?
Dobrý den, mohu se prosím zeptat - přes jaro jsem namnožil řízkováním thuje, asi 20 stromečků se ch…
tomas_fukovec
Před 4 lety
1
Plynový kotel - jaký?
Plánujeme dům a topit chceme plynem. Vůbec se v tom nevyznám. Byl by někdo ochotný vysvětlit mi, ja…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
9
Uponor Minitec - nízká podlahovka
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto systémem? Při rekonstruci máme v přízemí 20 let starou podlah…
wpavel
Před 4 lety
2
Dřevěný strop - KVH hranoly
Ahoj, rekonstruujeme dům a v jedné místnosti 4x5 m - ložnice - byly ponechány původní trámy z 30. l…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
Vysoké madlo z obou stran vchodových dvěří, má někdo??
Dobrý den, chci se zeptat na nazor/zkušenost, jestli má někdo madla z obou stran vchodových dveří, …
norah32
Před 4 lety
6
Nože a pánve - doporučení
Nevím, zda tato otázka se sem hodí, ale nenapadá mě, kde se jinde zeptat :-) Prosím o doporučen…
helka167
Před 4 lety
22
Kolik dřeva na zimu pro topení v krbových kamnech
Dobrý den, máme před sebou první zimu v domečku a proto bych se ráda zeptala zkušenějších kolik met…
vladimir_sacha
Před 4 lety
18
Ostrovní systém svépomocí - legislativa
Dobrý den, je možné mít dům k bydlení zcela bez elektrické přípojky, s vlastním zdrojem elektřiny?…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
30
Plynový kotel
Dobrý den, mám 12 let starý kotel zn. BAXI ECO3COMPACT,na kterém jsou třeba udělat nějaké opravy. N…
oren
Před 4 lety
23
Jak na podlahové topení?
Letošní zimu, mi moc nefunguje podlahové topení. Vytápění je plynovým kotlem a funguje dobře. Výstu…
wpavel
Před 4 lety
13
Jaké byste vybrali dveře?
Ahoj, chtěla bych od vás poradit s výběrem dveří. Podlahu budeme mít dub natur, kuchyň bílý lesk s…
zdenek_valek
Před 4 lety
11
Projekt schodiště
Ahojte. Průzkum trhu. Myslíte že by mohl být zájem o přesný projekt betonové schodiště? Já jsem tot…
puhelin
Před 4 lety
7
Nazor na projekt bungalov 4+KK+2G
Mohu poprosit o váš názor na projekt? Budu vděčný za všechny připomínky. Dům jsme si navrhli dle …
iveta_89
Před 4 lety
9
Lepený vinyl x dlažba
Jsme momentálně ve fázi kdy se rozhodujeme jakou podlahu zvolíme.Já osobně jsme více nakloněná pro …
jajuskaa
Před 4 lety
14
Albo okna
Kdo vyrábí pečeti dveří pro Albo? Apologies for Google translate Czech. I have Albo windows & door…
stuartpaul
Před 4 lety
2
MYČKA podstavná
Ahoj, budeme se stěhovat na baráček, kde je již částečně zařízená kuchyň a než budeme dělat novou, …
marvac
Před 4 lety
5
Jaké máte kliky na bílých plastových oknech
Zdravím všechny, po dlouhém rozhodování jsem zvolili do interiéru bílá plastová okna (venku budou a…
cuky_ducky
Před 4 lety
2
Viessmann Vitocal 222 -S
Dobrý den, prosím máte někdo TČ Viessmann Vitocal 222-S? Jak jste spokojeni? Váháme zda vzít Nibe …
matysce
Před 4 lety
1
Černá pracovní deska
Máme kuchyni v bílém matu, dubovou masivní podlahu a antracitová okna. Řeším, jak k tomu barevně sl…
piratsilnic
Před 4 lety
8
Zplynovací kotel nehřeje
Ahoj máme nový zplynovací kotel značky Viadrus U22, který ale nechce hřát. V minulým roce jsme měli…
vladimir_sacha
Před 4 lety
4
1
2
…
223
224
225
226
227
…