O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Širší varná deska
Máte někdo širší varnou desku (než klasická 60 cm)? Jak jste s ní spokojeni? Přemýšlím nad ni, ale…
mahev
Před 4 lety
11
Bezvýkopové práce vedoucí pod silnicí.
Ahoj, chtěl bych se informovat nejlépe někoho z tohoho oboru, jak vidí můj stávající problém. Prob…
noga
Před 4 lety
4
Obklad za kuchyňskou deskou - cihla
Hezký den, můžete prosím (ne)doporučit obklady za kuchyňskou linkou v cihle? Líbilo by se nám mít t…
puhelin
Před 4 lety
2
Konec fixace a není zkolaudováno
Dobrý den, Měla bych dotaz, řešil někdo, že nestihl kolaudaci do konce fixace? Fixace byla pouze …
annabell92
Před 4 lety
5
Cena za zateplení a fasádu
Budeme zateplovat novostavbu, cca 210m2, 15 cm šedým polystyrenem a natahovat finální omítku. Máte …
karel15
Před 4 lety
12
Venkovni zaluzie a velmi silny vitr na pozemku
Dobry den, rada bych se zeptala, kdo mate zkusenost s venkovnimi zaluziemi a silnym vetrem. Dum m…
luckavra
Před 4 lety
11
Geometrický plán a vytyčení pozemku
Prosím doporučite mi geodeta, který vám dělal vytyčení hranic pozemku a zhotovení geometrického plá…
dajvr
Před 4 lety
4
Zdroj tepla novostavba
Zdravím, mám v projektu na RD - povolení vydáno letos asi v červnu jako hlavní zdroj vytápění a oh…
maanna
Před 4 lety
1
2
46
sponzor fóra
Utěsnění prostupů základy
Zdravím všechny a prosím o radu, jestli se nějak zatěsňují prostupy základy z venkovní strany a po…
petrsv1000
Před 4 lety
21
ČOV na klíč - doporučení
Dobrý den, stavíme barák na klíč, kde součásti nabídky není ČOV, kterou máme schválenou a zprojekto…
ondrej_zbyn
Před 4 lety
1
Napojení na vodovod v soukromém vlastnictví
Dobrý den, koupili jsme pozemek, kam není natažená voda. Pozemek je ve vedlejší ulici, kam nevede o…
hmatlova
Před 4 lety
7
Topení ve finském domu
Zdravím všechny, prosím o radu a zkušenosti . Koupili jsme finský dům , který překopáváme a řeším…
zubr487
Před 4 lety
2
Jak dlouho nechat vyschnout beton před položením dlažby?
Ahoj, jen rychlá otázka, jak dlouho by měl schnout...zrát beton, než se na něj dá položit dlažba…
sobii
Před 4 lety
10
Ecoline click
Zdravím, rádi bychom pořídili zaklikávací vinylovou podlahu, nejspíš na HDF. Líbí se nám Ecoline 95…
pawlisanda
Před 4 lety
1
Inspirace domu proti svahu
Dobrý den, hledáme inspiraci domu proti svahu. Většinou na internetu jsem našel jen domy ve svahu (…
henrybrno
Před 4 lety
1
Topení elektrokotlem
Dobrý den, topíme elektrokotlem 9kW podlahové topení, plocha 130m2. Jaká je vhodné nastavení teplot…
martin_masek
Před 4 lety
14
Po kolika dnech od zasetí trávy se začne něco dít?
A jak vypada klicici trava uplne v zacatcich? Ja zasela pred 3 az 5 dny (nestihla jsem to v 1 den) …
berta113
Před 4 lety
1
2
...
3
64
Stavitelství Kašpar s.r.o. - recenze, zkušenosti
Dobrý den, ráda bych v této diskuzi shrnula Vaše zkušenosti s výše jmenovaným stavitelstvím. Jsme v…
lucka_mala
Před 4 lety
9
Topení v bytě
Chceme koupit starý byt kde je ještě topení přes kotel na tuhá paliva. Přemýšlíme když by jsme ho k…
zubr487
Před 4 lety
10
Inspirace na barvu oken - basaltgrau nebo antracit?
Ahoj, vybíráme barvu oken/dveří a nemůžeme se rozhodnout zda jít do basaltgrau (ral 7012/62:sunglas…
lipsak
Před 4 lety
3
Díra v pletivovém plotu pro elektro "antoníček"
Zdravím, chci se zeptat, zda někdo z Vás neřešil problém, který mě čeká na řešení. Vlastním staveb…
milan1965
Před 4 lety
12
Černé vodovodní baterie ,výdrž, údržba.
Ahoj Máte někdo černé baterie jak umyvadlové tak sprchové či vanové-podomítkové ? Popřípadě i jaký…
jarin1
Před 4 lety
1
Společnost Modular Projekt, zkušenosti
Mate nekdo zkusenosti se spolupraci s firmou Modular Projekt? Je to pry odnoz firmy Modular System.…
eliskaales
Před 4 lety
4
OSB na stávající dlažbu
Dobrý den, chtěl jsem vás požádat o radu. Rád bych položil vinylovou podlahu na stávající poměrně r…
hmatlova
Před 4 lety
2
Emisní třída starého plynového kotle
Neví někdo, jakou může mít emisní třídu starý plynový kotel Destila Ocelot DPL25?
wpavel
Před 4 lety
2
Elektřina nebo plyn?
Dobrý den, několikrát už tu byla probíraná cena vytápění elektřinou versus plynem, ale všechny dota…
wpavel
Před 4 lety
20
Kuchyňské studio Válek a Kačena, máte zkušenost?
Ahoj všem, prosím, máte někdo zkušenosti s kuchyňským studiem Válek a Kačena? Máte od nich někd…
venouska
Před 4 lety
23
Soukromí v koupelně
Ahoj, řeším okno v koupelně, chtěla bych nějak zabránit viditelnosti zvenku dovnitř zejména večer,k…
marie_horalkova
Před 4 lety
3
Zazimování bazénu
Dobrý den, budeme poprvé zazimovávat bazén, proto bych Vás ráda poprosila o radu co použít do bazén…
si_m1
Před 4 lety
5
Stavební dozor Nový Jičín
Dobrý den, potřebuji sehnat stavební dozor v okolí Nového Jičína. Jde mi především o splnění zákon…
loiza
Před 4 lety
1
1
2
…
225
226
227
228
229
…