O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jaký sprchový kout se vám osvědčil?
Ahoj, vybírám sprchový kout a chtěla bych (pochopitelně) nějaký kvalitní, ale za rozumné peníze ;-)…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
2
47
Výška HS portálu
Ahoj stavíme dům a protože jsme do podlahy přidávali izolaci změnila se nám výška oken. Máme na vý…
mp77
Před 4 lety
10
Okna Vekra. Jste spokojeni s montáží?
Ahoj, nemáte někdo plastová okna od této firmy? (Vekry) Jak jste spokojeni s montáží a kvalitou oke…
knot
Před 4 lety
1
2
...
3
67
Tepelné čerpadlo za roh
Ahoj, může tepelné čerpadlo vzduch voda umístit před technickou místnost - na obrázku č. 1, ale to …
wpavel
Před 4 lety
11
Odlepil se obklad v koupelně
Zdravím, v koupelně v prostoru před sprchovým koutem se mi po cca 4 letech po rekonstrukci postupně…
amorgunov
Před 4 lety
1
Chytré zabezpečení domu. Vyplatí se, či naopak?
Pěkný den přeji, s dcerkou si zařizujeme náš první domek a celkem vážně uvažuji o pořízení něčeho j…
martin_s
Před 4 lety
1
2
46
Pevnost cihel?
Na jaře začneme stavět patrový dům, patro téměř plnohodnotné, s pultovou střechou. Zatím jsme ve fá…
jurta
Před 4 lety
9
Uchytka cerna / vlastnosti / zkusenosti / udrzba vs chrom/nerez
Ahoj "Na Strese", rad bych se Vas zeptal, jake mate zkusenosti s podobnou cernou uchytkou.. jde mi …
janousekradek
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Záchrana rozdroleného betonu (podlahy)
Zdravím, koupili jsme dům, který postupně rekonstruujeme. Už nám zbývá dodělat poslední místnost, a…
nickjean
Před 4 lety
4
Přikrýt základovou desku - ano či ne?
Ahoj, mam dotaz ohledně přikrytí základové desky,zda by jste ji přikryly nebo ne, máme 8 řad bed…
roxtidy
Před 4 lety
1
2
35
Kuchyň - odpad do jádra
Dobrý den, rád bych se zeptal asi na velmi častou otázku, která zde padá. Jako příloha je uveden b…
hektor90
Před 4 lety
2
Videotelefon
Dobrý den, mohl by mi, prosím, někdo doporučit nějaký videotelefon? Zatím pokukuji po Emos a Vario.…
marushkap
Před 4 lety
19
Hliníkové dveře
Dobrý den, před zimou nám namontovali hliníkové vchodové dveře. Dnes jsme si všimly, jak na ně svít…
luckavra
Před 4 lety
4
Terasa jak umístit
Dobrý den, zkouším,zda byste mi někdo prosím neporadil. Mám úzký pozemek orientovaný na sever - tj.…
norikakaa
Před 4 lety
4
Tahokov
Dobry vecer.. prosim kdo mate plotove dilce z tahokovu, od jake firmy? Dekuji moc.
termat5
Před 4 lety
2
Prosím o zkušenosti s firmou Rovax drevostavbybrno.cz
Dobrý den, prosím o zkušenosti s Brněnskou firmou ROVAX, webové stránky mají www.drevostavbybrno.c…
koza8
Před 4 lety
16
Bílá indukční deska - je údržba snesitelná?
Ahoj, chtěla bych doo kuchyně bílou varnou desku, protože budeme mít světlý "mramorový" povrch. Nej…
aloisie
Před 4 lety
4
Udržování budoucího stavebního pozemku - nyní džungle
Zdravím... Můžu se zeptat, zda někdo řešil a jak řešil čištění pozemku, na kterém byly za několik l…
lencus
Před 4 lety
4
Stavění firma doporučení
Zdravím, doporučíte mi někdo prosím stavební firmu nebo případně zedníky, se kterými máte dobré zku…
janinaklinku
Před 4 lety
1
Reference firma TOPRODO stavebni firma/Svetice
Dobry den, mate nekdo jakkoliv zkusenost se stavebni firmou Toprodo s.r.o.? Chystame se stavet RD a…
kovisagency
Před 4 lety
16
"Kdo mi krade" nebo "Co mi žere" rajčata? :)
Dobrý den, poradíte? Mám neoplocený pozemek v zastavěném území obce, kde jsem si letos poprvé posta…
kairan
Před 4 lety
5
Diton Pavé I - Marmo / Best
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zvažuji zámkovou dlažbu na stání Diton Pavé I - Marmo. Jedná se cca o…
zaplik1
Před 4 lety
1
Prosim o nazory k pudorysu
Zdravim, mam takovy predfinalni pudorys domu, je to cca 127m2 vnitrnich prostor (bez garaze). pres …
radim2015
Před 4 lety
9
Rekonstrukce podlahy.
Dobrý den. Chtěl bych rekonstruovat podlahy v obyvatelném podkroví. Řeším problém jak na vrstvy pod…
jaroslavkubik
Před 4 lety
1
Nezatepleni vchodu?
Ahoj, zatepluji svépomocí dům - najímám si místní zedníky. Zatepluji 15 cm polystyrenem a nejraději…
andrea2412
Před 4 lety
2
Prosím o názor k dispizici RD
Dobrý den, jdu s kůží na trh a chtěl bych Vás všechny poprosit o ,,kritiku,, a názory k projektu, …
magous
Před 4 lety
1
Energiastav CZ - zkušenosti s firmou? Královehradecko.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli má někdo nějaké zkušenosti se stavební firmou Energiastav CZ ze …
enrico_fermi
Před 4 lety
2
Projektant - Ostravsko/Havirov (pozemek je v Senove )
Zdravim, mame pozemek v Senove a stavbu v planu, mame hrubou predstavu a chteli jsme jit do nejakeh…
dusli
Před 4 lety
2
Elektrické akumulační radiátory IQ-AR - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s elektrickým akumulačním radiátorem? Řeším ve starém bytě výměnu…
wpavel
Před 4 lety
4
Dokumenty ke kolaudaci - nedodání od stavební firmy
Zdravím, chci se zeptat, zda tu někdo máte zkušenosti s nedodržením podmínek od stavební firmy.…
l_sekanina
Před 4 lety
4
1
2
…
228
229
230
231
232
…