O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Osazení oken cihla
Ahoj, jak jste řešili osazení oken u jednovrstvého cihelného zdiva? Výrobci doporučují použít spec…
libor11
Před 4 lety
10
Zastřešení pergoly, která je umístěna na jižní straně
Zdravím všechny, řešíme zastřešení pergoly, která je přímo před domem. Celá přední část domu je ori…
yvettka83
Před 4 lety
3
Projek domu L135 od DJSarchitcture
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo máte dům L135 od DJSarchitecture nebo zkušenosti s tout…
sonka2828
Před 4 lety
2
Cena střešní izolace
Ahoj, mohli byste mi prosím nastínit kolik jste platili za m2 střešní izolace? Děkuji
sedenkova_anna
Před 4 lety
1
Zhotovení dřevostavby
Rozhodli jsme se s rodinou, že místo zděného domu zvolíme dřevostavbu a to z důvodu, že jsme milovn…
akirchnerova
Před 4 lety
10
Lhůty na vyjádření
Ahoj všem, dostali jsme vyjádření ke stavebnímu povolení za 6 týdnu.doplnily co se chtělo obratem a…
puhelin
Před 4 lety
7
Realizační nebo prováděcí? Co chtít po projektantovi?
Zdravím, mám asi trochu hloupý dotaz ohledně projektu. Chystám se poptat projektanty, ale mám vlast…
puhelin
Před 4 lety
8
Dezinfekce ozónem, odstraní trvalé zápach ze starožitného nábytku?
Prosím o vaši osobní zkušenost s dezinfekcí ozónem. Máme 100 let starý dům, ale vše je tady nově ud…
holkaaa
Před 4 lety
7
sponzor fóra
Střecha sklep
Dobrý den, ze ZB 40 jsem postavil sklep, který plánuji kompletně zasypat zeminou. Vnější rozměry js…
petrkunc132
Před 4 lety
10
Dílna
Dobrý den, Uměl by jste prosím někdo poradit jak nebo čím zadělat mezeru mezi fasádou a zámkovkou v…
carodejcl
Před 4 lety
1
Starý dům
Hezký večer všem, bydlí tady někdo v dvougeneračnim domě? Uvažujeme o koupi dvougeneračního domu.
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Před stěna z ytongu
Dobrý den ve spolek. Mohl by mi někdo říct zda mezi zdi mám dávat nějakou izolaci? Nebo bude stači…
ceskolipak
Před 4 lety
1
Projekt bungalovu 5+kk
Ahoj, jsme na úplném začátku s naším projektem bungalovu, v přiloženém obrázku je verze 1 od archit…
japona
Před 4 lety
9
NEMA drevostavby - zkušenosti
Pěkný den, máte někdo zkušenosti se stavbou domu od NEMA dřevostavby? Líbí se mi prezentace firmy, …
robin_hynst
Před 4 lety
3
Manžel začne podnikat, co vše je třeba udělat?
Mám dotaz z jiného soudku. Manžel chce začít podnikat - výkopové práce. Potřebovala bych info, co…
kriissttaa
Před 4 lety
1
2
45
Jak vyplnit formulář žádosti o zřízení el. přípojky pro nový RD?
Dobrý den, hledala jsem příspěvek ve fóru s podobnou tématikou, ale nepodařilo se mi dohledat. Poku…
guteman
Před 4 lety
6
Difuzně uzavřená dřevostavba bez parotěsné fólie
Jsme před koupí rodinného domu – dřevostavby z roku 2008 stavěné svépomoci. Při kontrole jsme zjis…
vry
Před 4 lety
6
Firma na stavbu zděného RD v okolí Berouna - doporučte
Dobrý den, pravděpodobně jsme se s manželem shodli na stavbě zděného domu, ale nenašli jsme žádnou …
verys
Před 4 lety
10
Firma Invest-Star
Dobrý den, je zde někdo, kdo má zkušenosti se stavební firmou Invest-Star z Bíliny? Chceme stavět d…
verys
Před 4 lety
1
Umístění a typ pergoly
Tak jedeme dál.. dělám výběrovku na Pergoly. S jakou firmou máte dobrou zkušenost, libi se mi hliní…
kordules12
Před 4 lety
1
Tvrdé froté ručníky a osušky, čím to je?
Nevím čím to je, ale po nějaké době mám tvrdé froté osušky i ručníky. Máme tvrdou vodu, možná je to…
alitero
Před 4 lety
21
Led světla
Zdravím. Chci se zeptat, po zapnutí nám začala tak po roce světlo problikavat, pak to na chvíli ust…
kofejn
Před 4 lety
6
Hliníková bílá střecha
Hezký den, Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo bílou střechu. Jaké jsou vaše zkušenosti a máte ně…
tynkasss
Před 4 lety
1
Dveře do sklepa 70 cm, stačí?
Myslíte, že do sklepa budou stačit dveře 70 cm? Budeme tam mít prádelnu, kotelnu a spoustu úložného…
kekita
Před 4 lety
2
Pokračování prasklin, po měsíci praskly sádrové terče
Cca měsíc zpět sem zde psal příspěvek ohledně prasklin, určitě někdo pamatuje, ve zdech v prvním pa…
vladimir_sacha
Před 4 lety
12
Montovaný dům z betonu
Dobrý den, uvažujeme o koupi montovaného domu z betonu. Máte někdo a jste spokojení? Případně popr…
svepomocnik_honza
Před 4 lety
2
Interierové dveře
Dobrý den, máte někdo tip, kde sehnat (kvalitní) interiérové dveře této barvy?
venouska
Před 4 lety
2
Světlo nad velký jídelní stůl
Ahoj, chtěla bych se poradit ohledně světla nad jídelní stůl o velikosti 200 x 90 cm. Docela se mi …
alitero
Před 4 lety
2
Dřevěná pergola - máte zkušenosti se stavbou?
Dobrý den, rád bych si na zahradě vybudoval pergolu pro letní posezení. Ovšem stále nevím, zda se …
alitero
Před 4 lety
4
Bálkonové dveře otevírané ven
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s bálkonovými dveřmi, které se otevírají ven, ne klasicky dovnitř.…
fifina86
Před 4 lety
3
1
2
…
241
242
243
244
245
…