O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dodatečná montáž předokenních žaluzií
Zdravim, Chteli by jsme na RD dodatecne pristi rok namontovat předokenní zaluzie. Bohuzel nam nikdo…
zdenna
Před 4 lety
2
Hledám spolehlivého a dobrého architekta pro rekonstrukci - Praha a okolí
Hledám spolehlivého a dobrého architekta, který mi pomůže s rekonstrukcí koupelny. Potřebuji poradi…
oleksii_zadorozhnyi
Před 4 lety
2
Vliv tvaru půdorysu na cenu ("L" vs. obdélník)
Dobrý den, rád bych se zeptal zkušenějších na to, jak moc tvar půdorysu domu ovlivňuje celkovou ce…
daruna
Před 4 lety
3
Údržba rolovacích garážových vrat
Dobrý den, v nově koupeném domě máme tyto garazova vrata. Poradí někdo s jejich údržbou? Vyčistil j…
tomek001
Před 4 lety
1
Doporučení - návrh zahrady
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit zahradního architekta? Děkuji, Marťa
marti_tomi
Před 4 lety
1
Varná deska indukce
Dobry den, chtěla bych vás poprosit o radu: Na co se zaměřit při výběru indukční varné desky? Co se…
specnaz84
Před 4 lety
12
Kávovar na espresso, latté,... Podle čeho vybírat?
Zdravím všechny! Jelikož jsme si do firmy pořídili takový přístroj, který vyniká svojí všestrannos…
kofejn
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
102
Kolik stojí zahradní architekt?
Využili jste někdo zahradního architekta? Zajímalo by mě, kolik je tak běžná cena. Myslím jen za pl…
jenye
Před 4 lety
1
2
...
3
62
sponzor fóra
SOS - screenové rolety
Hezký den, není zde někdo, kdo má u pergoly screenové rolety - ideálně od firmy Sun System? Potřeb…
termat5
Před 4 lety
1
Koupě pozemku od obce. Jak postupovat?
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo má zkušenost s koupí obecního (městského) pozemku? Jak jste postup…
atomicsteve
Před 4 lety
1
2
45
Jaký vybrat sokl?
Zdravím,poradil by někdo jaký vybrat barevný marmolit,dům bude světle žlutý,černá střecha a antraci…
verolka
Před 4 lety
4
Jak velká žumpa?
Dobrý den, chtěl bych se poradit jak velkou si nechat udělat žumpu u domu. Jsme pětičlenná rodina, …
pepa89
Před 4 lety
15
Koberce
Zdravím, prosím máme novostavbu, země anhydrit a na ní chceme položit koberce. Co dát pod koberec n…
simous12
Před 4 lety
1
Čím okřívat vodu
Zdravím poradíte budu mít v malém bungalovu 80m2 obytné, vodní podlahovku s elektro kotlem a tč vzd…
zubr487
Před 4 lety
6
Zahradni architekt
Vyuzili jste sluzeb zahradnich architektu? Nejake doporuceni? Jak se tyto sluzby pohybuji cenove? D…
jayna
Před 4 lety
6
Oprava omitek
Dobry den, prosim o radu. Koupili jsme byt v panelaku a jsou popraskane omitky, misty se odlupuji. …
myvalmyval1
Před 4 lety
6
Závlaha zahrady. Na kolik vás vyšlo?
Ahoj, od koho máte závlahy? Dělali jste si montáž sami? Jak Vám to vyšlo cenově vs. velikost zahrad…
zeneva
Před 4 lety
1
2
33
Základové pásy - podsypání
Opět Vás tady zdravím, potřeboval bych objektivně rozseknou mé dilema. Vysypat základovou spáru …
fantomik
Před 4 lety
7
Dům na sever, jinak to nejde
Dobrý den, máte někdo podobně situovaný dům na sever? Udělali by jste něco jinak? Bohužel jsme veli…
puhelin
Před 4 lety
1
2
41
Řešení příjezdové cesty
Dnes jsem se dozvěděla, že ke všem problémům, které s pozemkem máme, bude asi problém s příjezdovou…
jose10r
Před 4 lety
9
Založení trávníku na jílu
Ahoj všem, Potreboval bych poradit ohledne zalozeni travniku. Momentalne mame na pozemku rozvezen…
pepa89
Před 4 lety
14
Jak by jste lépe uspořádaly kuchyň s obývakem?
Prosím o radu jak by jste uspořádaly obývaný prostor...... chtěla bych spajzku, kam by jste ji umís…
norikakaa
Před 4 lety
4
Spaci a hraci pokojik pro 2 deti
Dobry den, mame dva mensi pokojiky a rozhodli jsme se, ze jeden nechame dvojcatum na spani a druhy …
puhelin
Před 4 lety
2
Jak je to s DPH?
Dobrý večer, mám dotaz ohledně stavby, ale začínám se v tom ztrácet. Firma nám staví dům na klíč, …
esmeralda2
Před 4 lety
4
Vjezdová brána
Dobrý den, mohl bych vás poprosit o vaše foto vjezdové dvoukřídlé brány popř. I dodavatele a přibli…
jakub_faltus
Před 4 lety
1
Plíseň na stropě - co s tím?
Dobrý den, potřebujeme poradit, prosííííím!!! Máme byt a dělali jsme rekonstrukci asi 1,5 zpátky.…
michal_klouda
Před 4 lety
5
Plísně v bytě - zkušenost s prostředkem Laget Samurai
Zdravím, bydlíme v panelovém domě pod střechou v posledním patře. V zimních měsících máme problé…
vladimir_sacha
Před 4 lety
5
Projekt zahrady
Zdravím, tip na nekoho kdo dela projekt zahrady?Popr na kolik Vas vysla vizualizace. Nebo klidne n…
marti_tomi
Před 4 lety
7
Plíseň v bytě po zateplení fasády a jak na výměnu oken?
Dobrý den, pročítala jsem diskuze, web, různé zdroje ale potřebovala bych poradit se následující si…
wpavel
Před 4 lety
26
Ikea - postel Hemnes, zkušenosti
prosím o zkušenosti dobré i špatné s touto postelí. Moc děkuji :)
plaintruth
Před 4 lety
11
1
2
…
270
271
272
273
274
…