O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Plot z pletiva - prosím o radu ohledně ceny a práce
Ahoj, prosím o radu, jaký a jak udělat plot kolem zahrady, kde plánujeme časem stavět ( materiál, v…
rozumbrada
Před 4 lety
20
Internet - několik routerů vs MESH systém
Dobrý den, přijímáme internetový signál přes WIFI pomocí antény (jsme na kopci), ze které je kabe…
tomek001
Před 4 lety
13
Dešťová voda - vsakovací jímka
Ahojte střecháčci, chtěla bych se zeptat na vsakovací "jámu" na deštovku. Někde jsem četla, že se d…
lukoid
Před 4 lety
17
Okna FenStar - recenze
Máte někdo zkušenosti s touto firmou?
misaarny
Před 4 lety
16
Svislá hydroizolace
Zdravím, prosím o radu jak mám udělat svislou hydroizolaci u fran.oken a vchodových dveřích a jestl…
peju
Před 4 lety
2
Lapitec nebo Dekton?
Dobrý den, máte, prosím, někdo Lapitec nebo Dekton pracovní desku? Už jsem byla pro Lapitec, ale te…
radim2015
Před 4 lety
4
Názor na projekt bungalov 5kk s garáží
Dobrý den, máte nějaké postřehy k tomuto půldorysu? Děkuji
romik67
Před 4 lety
7
Cena polystyrenu 2021
Dobrý den, rozhodujeme se s čím stavět - Porotherm 50cm nebo Porotherm 30cm + 18cm polstyren....pro…
lukoid
Před 4 lety
5
sponzor fóra
Trámový strop
Dobrý den, na domečku budeme dělat trámový pohledový strop a řešíme skladbu podlahy. Jak máte řeše…
jajinka_007
Před 4 lety
2
Střecha-plechová falcovaná
Dobrý den, plánujeme zvednout patro a to znamená komplet výměnu střechy. Vybíráme nyní hodně oby…
jumpmans
Před 4 lety
3
Nadkrokevní izolace - skladba střechy
mám navrženo: krokev, na ní palubky 19mm, Topdek Al Barrier (samolepící pás -parotěsnící a vzduch…
kacka1983
Před 4 lety
1
2
48
Kuchyně a umístění spíže
Dobrý den, prosím o radu… Máme projekt domu a nejsem si jistá jednou věcí a to rozložením kuchyně a…
puhelin
Před 4 lety
4
Projekt-rozmiszeni kuchyne
Chtela bych poprosit o radu,jak nejlepe rozvrhnout kuchynsky kout rozmeru 3 (mozno 3,3m) na 3,3-viz…
alme
Před 4 lety
1
Smart elektronika
Zdravím ve spolek. Jelikož mám ráda všechny chytré elektronické udělatka, chtěla bych tady rozjet d…
honzik75
Před 4 lety
3
Podlaha na škváru
Ahoj, je možné na škváru dát rovnou kari síť a zalít betonem (cca. 6 cm)? Může se beton lít rovnou…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Osvětlení
Prosím o radu nebo o doporučení, kde sehnat 3 stropní svítidla, ale aby byla všechna v jednom stylu…
kekita
Před 4 lety
2
LED pásek jako jediné osvětlení
Ahoj, zvažujeme, že bychom jako jediné osvětlení šatny zvolili LED pásek v rohovém profilu. Místnos…
petuso
Před 4 lety
5
Bílo-šedá fasáda - jakou barvu oken zvolit?
Brzy budeme řešit okna do nového domu. A protože bych chtěla bílo-šedou(světle) fasádu, nevím přesn…
l.c.
Před 4 lety
1
2
34
Bílo-šedá fasáda, máte takovou barevnou kombinaci?
Dobrý den, máte někdo takovou barevnou kombinaci na fasádě? Vybíráme fasádu a tato kombinace je me…
l.c.
Před 4 lety
23
Elektroinstalace - co promyslet před první konzultací
Dobrý den, za pár dní nás čeká první konzultace s odborníkem, který nám bude dělat návrh elektroin…
oskar83
Před 4 lety
3
Zástavba
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda li tady někdo ví, jak je to s obcemi a možností stavění. Jde…
esmeralda2
Před 4 lety
21
Hydroizolace Novostavba
Ahoj. Potřebuji poradit, dělal jsem si hydroizolace sám. Po roce bydlení nemáme problém. Sleduji r…
panlorenc
Před 4 lety
6
Dom bez zateplenia, fasáda
Mám otázočku, postavil tu niekto dom z pórobetónu bez dodatočného zateplenia? Ja som staval z Porf…
gev
Před 4 lety
4
Rosný bod
Ahoj, mohl by mi někdo poradit, jakým polystyrenem zateplit stavbu, spočítat rosný bod abych nezvol…
puhelin
Před 4 lety
3
Bourání starého a stavba nového Domu
Dobrý den, jelikož jsem už zmatená jak lesní včela, hledám radu zde. Od manzelovych rodičů jsme dos…
ptjj
Před 4 lety
5
Olejové radiátory
Dobrý den, má někdo zkušenost s olejovými radiátory? Dají se použít jako jediné topení v domě? Máme…
radim2015
Před 4 lety
2
Bungalov - vlastní návrh
Zdravím. Máme s manželkou v úmyslu pořídit si dům. Pozemek máme a jsme ve fázi hledání projektu. Pr…
radim2015
Před 4 lety
9
Názory na projekt RD
Zdravím, prosím o názory na projekt domu: V podstatě jsme si vše navrhli sami, projektant není pro…
majanax
Před 4 lety
13
Jakou barvu fasády
Dobrý den,střecha černá a okna anracit,jakou zvolit fasádu?Nemáte pro inspiraci foto?Šedou a bílou …
marushkap
Před 4 lety
6
Vánoční SOUTĚŽ: Ukaž svůj adventní věnec a vyhraj jednu z 5 cen!
Zbývá už jen pár dní do Vánoc, tak proč si je nezpříjemnit vánoční soutěží? 😍 Ukažte svůj adventní …
deto_oesya
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
115
1
2
…