O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Anketa - jak dlouho jste sháněli pozemek snů?
Tak schválně. Jak dlouho vám trvalo, než jste se stali vlastníky pozemku snů a mohli začít projekto…
maty56
Před 4 lety
30
Komplikovaná příjezdová cesta
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na názor lidí se zkušenostmi na následující situaci. Chceme kupov…
norikakaa
Před 4 lety
2
Kusový koberec v zádveří
Hezký den, prosím o doporučení na kusový (čistící?) koberec do zádveří. Do domu jdeme přes zastřeše…
fyii
Před 4 lety
12
S jakou wapkou máte dobrou zkušenost?
S jakou wapkou máte dobrou zkušenost? Mám si při výběru dát na něco pozor? Tlak vody? Nějaké příslu…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
2
39
Stropy Miako, na kolik přijdou? Práce + materiál
nevíte nakolik přijdou ,stropy miako na m2 komplet prace + material?
martin_s
Před 4 lety
14
Ytong termalica
Zdravím budeme zvedat náš dům. Plánoval jsem stavět z porfixu 300mm. Ale jedny stavebniny mi nabídl…
edison101
Před 4 lety
1
Stavení firma - rekonstrukce domu
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenosti se stavební firmou Domecos.cz sídlící v Mělníku a s provo…
nautilia
Před 4 lety
1
Tmelení sádrokartonu
Zdravím všechny, má prosím někdo zkušenost mezi tmely Uniflot a Rokoplast? Jaký je rozdíl a s jakým…
jirkajn
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Nika v koupelně, zdi budou ze sádrokartonu
Dobrý den, Moc prosím. Za chvíli se nám bude dělat koupelna. Koupelnu máme v podkroví a všechny zdi…
nobondgirl
Před 4 lety
5
Rozdíl Suchého krovu Kasper vs Pila Mělník katrové impregnované řezivo.
Ahoj Máme dvě nabídky na vazníkovou konstrukci a to takovou že vazníky jsou zároveň s vnější zdí a…
jarin1
Před 4 lety
1
Pergola
Mám dotaz ohledně pergoly, potřebovali bychom ji postavit před obývákový HS portal, abychom měli vý…
mpavka
Před 4 lety
7
Montáž ukotvení a zavětrování vazníků svépomocí
Ahoj stavebníci Dělal jste si někdo svépomocí usazení a zavětrování příhradových vazníků, tak že …
jarin1
Před 4 lety
1
Přiznané íčko
Dobrý den, budeme mít přiznané icko, chtěla bych se zeptat zda někdo ma? A jak jste ošetřili, aby b…
dehors
Před 4 lety
4
Předělání/pomoc s výkresem
Zdravím Vás! Potřeboval bych menší pomoc s výkresem. Výkresy moc číst neumím a v tomhle který jse…
atilius
Před 4 lety
7
Otvor na schody
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně otvoru na schody v podlaze podkroví. Prostor mezi trámy…
fyii
Před 4 lety
7
Základová spara
Dobrý den, Pořídili jsme si starý dům (cca 120 let) na jedné straně domu jsou stěny asi metr pod t…
jakub_imber
Před 4 lety
1
Z valbové znovu sedlovka
Zdravím vás, je tu někdo, kdo předělával u starého domu s valbovou střechou...zpět na sedlovou? A …
vladimira_l
Před 4 lety
1
Omítkové stropy X sádrokartonový podhled
Dobrý den, máme hotovou hrubou stavbu s keramickými miako stropy a momentálně řešíme zda zvolit kl…
zuzinahol
Před 4 lety
1
Propadlý strop ze sádrokartonu
Zdravím všechny odborníky i kutily.Mám menší problém a to ten,že se mi v některých místnostech zača…
donald77
Před 4 lety
10
Marmolit
Zdravim. Nema prosim nekdo podobny odstin marmolitu na soklu zakladove desky? Ze vzorniku vubec nic…
davex
Před 4 lety
6
Dopis majiteli pozemku se zájmem o koupi - jak napsat?
Dobrý den, chtěla bych oslovit majitele pozemku se zájmem o koupi. Adresy jsem si našla podle kata…
netopyr23
Před 4 lety
25
Příčka porobetón
Dobrý den, chtěl bych stavět příčky z porobetónu (Porfix) v novostavbě RD. Chtěl bych poradit s tlo…
jarin1
Před 4 lety
8
Názor na projekt
Dobrý den, prosím o názor na projekt. Informace k návrhu: - na jížní straně pozemku je "hlavní" ob…
iveta_89
Před 4 lety
9
Heluz Family 44 2v1
Dobry den. Mozem poprosit vlastnikov, ktorí maju dom postaveny z tejto konkretnej tehly o realnu sk…
radimir
Před 4 lety
11
Kamenný koberec - problém
Chcem sa opýtať, nemali ste podobný problém s kamenným kobercom po mraze/zime, že sa oddelil od pod…
ales_hracek
Před 4 lety
2
Jaký typ dřezové baterie? Se sprchou nebo ohebnou hadicí?
Dobrý den, prosím poraďte, rozhoduji se nad těmito dvěma typy baterií, buď klasická se sprchou foto…
jitulka89
Před 4 lety
10
Daň z nabytí nemovitostí - kupní cena nebo odhad?
Zdravím, chtěla bych se zeptat ohledně daně z nabytí nemovitosti. Před nedávnem jsme koupili hrubou…
laskovalenicka001
Před 4 lety
1
2
33
Tepelné čerpadlo rady + reálná spotřeba
Dobrý večer, diskusi jsem prošla, ale to co potřebuji nenašla, tedy pokládám konkrétní dotaz. Byd…
charado
Před 4 lety
5
Kuchyně 4 m
Ahoj, má někdo rovnou kuchyňskou linku 4 m i se spotřebiči (sporák, lednice...). Můžu poprosit o fo…
dedede
Před 4 lety
1
Projekt G Servis - Bohemia 2
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se tu najde někdo, kdo měl zakoupen projekt od G Servisu, Boh…
jolana_kamenickova
Před 4 lety
1
1
2
…
279
280
281
282
283
…